9 minút čítania, Lucia Pampurikova 25. 03. 2021

Moderní muži si dávajú záležať na úprave zovňajšku a s citom si skladajú nápadité outfity, v ktorých vyzerajú atraktívne, štýlovo a sebavedome. Kladú dôraz a prihliadajú na nové módne trendy. V šatníku moderného muža nájdete len to najlepšie, čo módny priemysel ponúka. Módni prívrženci veľmi dobre vedia, že s nástupom jari je potrebné zreorganizovať si šatník. Zimné "skvosty" vypraté a poskladané odložíme na najvrchnejšiu poličku v šatníku a do pozornosti vstupujú svieže jarné kombinácie.

Jar víta refresh v šatníku

S príchodom jari je nutné refreshnúť aj váš šatník. Konečne po dlhej mrazivej zime dáme zbohom tmavým pochmúrnym zimným farbám a s radosťou vítame svieže pastelové, hrejivé zemité farby, ale aj trendy krikľavé kombinácie. Hitom tohtoročnej jari sú jednoznačne odvážne neónové farby - krikľavá oranžová, výrazná neónovo zelená alebo dravá červená farba. Zelenú dostali aj jemné pastelové farby ako pastelová modrá, fialová, ružová alebo aj žltá. Čierno biele kontrasty sú  nestarnúci trend, ktorý dokonale funguje v každom jednom štýle obliekania. Vieme, že čierno biela kombinácia je nesmrteľná módna kombinácia, avšak pokúste sa napredovať a nebojte sa experimentovať a vyskúšať  silu farieb. 

zelená neónová pánska mikina a biele roztrhané pánske rifle

Univerzálne kúsky pánskeho šatníka pre jarný outfit

Šatník dnešného moderného muža by mal obsahovať pár základných a univerzálnych kúskov oblečenia, s ktorými vyskladáte nápaditý a originálny outfit na každú príležitosť. Poskladajte si spolu s nami atraktívny módny jarný outfit z pánskej obľúbenej top "štvorky". 

1. Bomber bunda základ pre každé ročné obdobie

Trendy a štýlový za každého počasia! Bomber bunda patrí k univerzálnym must - have kúskom pánskeho šatníka. Vďaka bombere dokážete vyskladať moderný elegantný alebo nápaditý športový outfit. V ponuke nájdete ľahké nylonové bundy v štýle bomber alebo zateplené kožené bombery.

moderný čierny pánsky outfit v čiernej zateplenej koženej bombere s čiernymi roztrhanými rifľami

Svieži jarný outfit v koženej, lesklej alebo v oversize bomber bunde? Voľba je jednoduchá. Pri výbere bomberky neexistujú pravidlá. Pokiaľ preferujete  minimalistický štýl, nadčasová hladká čierna, zelená alebo sivá bombera je pre vás to pravé orechové. 

svetlomodrá, čierna a zelená pánska bomber bunda

Pre pohodlný jarný outfit môžete siahnuť aj po extravagantných variantoch, nebojte sa do outfitu zapojiť aj vzory. Nesmrteľný maskáčový vzor, luxusné zvieracie vzory,  extravagantné metalické farby, farebné nášivky. Kreativite sa medze nekladú.

          zelená maskáčová pánska bomber bunda pánska bomber bunda v metalickej striebornej farbe

Naša rada: Pamätajte, ak máte v outfite jeden dominantný kúsok, ktorý hneď na prvý pohľad vynikne, ako napr. výrazná bomber bunda, ostatné kúsky z outfitu musia byť menej nápadité až ladené do "neutra".

          červená bomber bunda modré pánske rifle žltá bomber bunda, modré moderné kapsáče

2. Atraktívne tričko s nápisom oživí každý nenápadný outfit

Vykročte zo svojej komfortnej zóny! Jednoduché tričko bez nápisov predstavuje ranu na istotu, ale móda 21. storočia praje odvážlivcom. Čoraz populárnejším sa v módnom priemysle stáva tričko s potlačou alebo originálnym nápisom. Niekedy ironický pohľad na svet s nápisom na tričku, ktorý charakterizuje vašu momentálnu náladu, nie je na škodu. 

biele pánske tričko so žltým smailíkom biele pánske tričko so žltým smailíkom

Bavlnené tričko s potlačou perfektne zapadne do nápaditého jarného outfitu a oživí okukané tradičné kombinácie s modrými a čiernymi rifľami alebo jednoduchými pohodlnými teplákmi.

          modré pánske tričko s potlačou nahnevanej tigrej hlavyčierne pánske tričko s krátkym rukávom so zelenou potlačou

3. Nadčasové pánske rifle vhodné pre jarný cool outfit

Fakt, že rifle tvoria neoddeliteľnú súčasť nielen pánskych šatníkov je už každému známy. Modré, čierne a roztrhané rifle sú populárne a obľúbené po celom svete. S pýchou a gráciou ich nosí mladá aj staršia generácia. Pre jarné outfity môžete zvoliť okrem denim klasiky aj svetlomodré alebo štýlové roztrhané rifle. Rifle počas sviežich jarných dní dokonale fungujú okrem trička aj s polokošeľou alebo elegantnou košeľou v trendy pastelových farbách. 

Modré rifle tvoria dokonalú súhru s výraznými farbami na tričku. Vyskúšajte aj vy zladiť moderný mestský outfit trocha netradične, ale vkusne. Siahnite po krikľavých farebných tričkách! Trendy limetková, oranžová alebo módna fuksiová farba v v jarných outfitoch s rifľami nesmú chýbať.  

zelená neónová mikina a trendy modré pánske rifle

Pokiaľ ste zarytý klasik, ostaňte verný tradícií. Rifle a jednoduché biele tričko pre vás zostanú navždy "topkou". Niet sa čomu čudovať. Biele tričko je univerzálny a neutrálny prvok šatníka nejedného muža. 

4. Športové jarné kombinácie v teplákoch

Pohodlne a štýlovo aj v teplákoch. Tepláky v 21. storočí s novým moderným dizajnom udávajú nový štýl obliekania. Už dávno nepatria len do posilňovni a na prechádzky do prírody. Štýlový jarný outfit vykúzlite aj pomocou nekonvenčného prevedenia obľúbeného kúska všetkých mužov - teplákov. 

zelené tepláky s modernými vreckami na zips

Doprajte vášmu šatníku "farebnú injekciu". Zabudnite na čiernu a šedú klasiku. Fresh jarné outfity vítajú aj tepláky v netradičných farbách. Červená, oranžová slaboružová, mätová, béžová ale aj kráľovská modrá , v teplákovom prevedení, ulahodia každému módnemu "fajnšmekrovi". Finálny teplákový outfit dotiahnete do konca s jednoduchým jednofarebným tričkom a nadčasovou bomberou.  Všetky jarné hitovky pre rok 2021 si môžete pozrieť v článku: Čo nás čaká v roku 2021? Aké novinky si pre nás pripravil módny priemysel?

ružové, mätové a modré pánske tepláky

Heslo tejto jari je určite zahodiť všetok pesimizmus a naladiť sa na tú správnu pozitívnu vlnu. K tomu potrebujete nie len vnútornú premenu, ale aj vynoviť šatník. Veď aj šaty robia človeka. Štyri najobľúbenejšie kúsky jarného pánskeho šatníka sme vám už predstavili, je len na vás ako sa na jar refreshnete vy.