4 minúty čítania, Monika Vrtova 30. 03. 2020

Pánska bunda je neodmysliteľným doplnkom pre každé ročné obdobie. Zahreje v zime a na jar, a poslúži ako štýlová bodka v lete a na jeseň.

Fotka Budchlap.sk.

Máš ju už vo všetkých dostupných verziách?

Poďme si ich teda rozdeliť na drobné...

Pánske prechodné bundy

Ako už napovedá ich pomenovanie sú skvelým pomocníkom najmä na prechodné obdobie. Na jar poslúži v chladnejšom počasí, a využiješ ju aj na jeseň keď slnko svieti len zubato.

Trendy termobunda udržuje vo svojom vnútri teplotu, a ty sa tak môžeš cítiť pohodlne a príjemne. Ďalším obľúbeným typom je softšelová bunda, ktorá je veľmi praktická v upršanom počasí, najmä pre svoje nepremokavé prevedenie. Poslúži ti skvele napríklad aj na výlet do hôr!

Pánske koženkové bundy

Koženkové bundy sú stálicou v pánskych šatníkoch už niekoľko rokov. Niet im čo vyčítať, pretože v koženke vypadá každý muž sexi a tak trochu ako poriadny "drsňák". A to majú predsa ženy rady.

Štýlová verzia bez kapucne pôsobí motorkárskym dojmom a využiješ ju na bežné nosenie do mesta, zatiaľ čo športovejšia verzia s kapucňou ti poslúži napríklad aj na večerné stretnutie s kamarátmi v bare. 

Pánske rifľové bundy

Bunda z rifľoviny je praktický módny doplnok. V našej ponuke nájdeš rôzne variácie materiálov a strihov. Medzi top trendy partia oversized kúsky. Zaujala ťa klasická verzia v modrom prevedení, alebo máš v obľube farby?

Rifľová bunda je vhodným doplnkom na leto, využiješ ju na festival, do kina, ale obliecť si ju môžeš napríklad aj na rande. :)

Pánske zimné bundy

Náš názor je, že zimnú bundu potrebuješ minimálne v troch farebných prevedeniach. Nehovoriac o moderných kúskoch s poriadne teplou kožušinovou kapucňou. Čierna ti poslúži na všetky formálne udalosti, biela napríklad na lyžovačku a farebná, keď chceš proste zaujať.

Nemôžeš zabudnúť ani na stále modernú pánsku parku. Máš v šatníku každý model? Alebo aj o niečo viac? Potom si skutočný módny expert!