9 minút čítania, Lucia Pampurikova 18. 08. 2022

Najobľúbenejší, najpoužívanejší a najpraktickejší kúsok v šatníku. Komfortná a rafinovaná. Univerzálna mikina, ktorá si pri správnom výbere farby, vzoru, materiálu a dizajnu, nájde čestné miesto v elegantnom, športovom a samozrejme aj v ležérnom štýle. Ktoré mikiny sú v kurze? Aké farby, vzory, s kapucňou alebo na zips? Ako vytvoriť elegantný look v mikine? Inšpiráciu pre rafinovaný look v mikine, nájdete v nasledujúcich riadkoch.

pánska mikina bez kapucne a bez zipsu v korálovej farbezelená pánska mikina v štýle college

Trendy oversize mikina

Zbožňujú ju muži aj ženy. Kráľovná obľúbeného pouličného štýlu. Oversize mikina je praktická, vzdušná a neuveriteľne komfortná. Oversize štýl predstavuje nekonečnú voľnosť pohybu, pretože ide o neforemný, "nadrozmerný" strih oversize oblečenia. Oversize mikina dokonale zapadne do ležérneho štýlu v kombinácii so slim fit rifľami alebo kapsáčmi. Pre formálnejší vzhľad, vymeňte slim fit rifle za módne chino nohavice. Snažte sa vytvárať kontrasty. Slim fit s oversize, elegantné s ležérnym, tmavé farby na mikine, svetlejšie farby na nohaviciach. Kontrasty módny štýl ešte viac prehĺbia a zdramatizujú celý outfit. 

sivá pánska oversize mikina bez kapucni

Oversize mikina a aj iné oversize oblečenie je nahraditeľné s o dve čísla väčším klasickým oblečením. Vaša konfekčná veľkosť je L, aby ste ju mohli pomenovať a nosiť v štýle oversize, mali by ste si ju kúpiť vo veľkosti XXL. 

Štýlové maskáčové mikiny

Maskáčový vzor je nesmrteľný. Každý rok si razí cestičku na módne móla, kde ho s veľkým entuziazmom predstavujú svetoznámi módni dizajnéri. Maskáčové mikiny s kapucňou sú ideálne pre športový look, kdežto mikiny na zips bez kapucne s populárnym maskáčovým vzorom perfektne zapadnú ležérneho outfitu s elegantným podtónom. Móda miluje nekonvenčné kombinácie štýlov. Maskáčové mikiny sú TOP v kombinácii s čiernymi chino nohavicami alebo čiernymi rifľami. 

maskáčová mikina s kapucňou

Elegantný look v mikine

Klasika v mikine bez potlače je ranou na istotu v každom módnom štýle. Pri elegantnom outfite platí čoraz viac heslo : V jednoduchosti je krása. Refreshnite šatník! Vymeňte mikiny s bláznivou potlačou za mikiny bez potlače. Jednoduchá, jednofarebná mikina na zips podčiarkne decentný nielen pracovný, ale aj voľnočasový outfit. Mikiny bez potlače sú univerzálne. Bez zipsu a bez kapucne, nahradia elegantný sveter. Jednofarebné mikiny na zips sú skvelou alternatívou za kardigan. Vymeňte zips za gombíky a zrazu váš mestský look dostane nádych univerzitných čias.  

béžová pánska mikina bez kapucne bez zipsu čierna pánska mikina na zips

Populárne mikiny s kapucňou

Štýlové mikiny s kapucňou v kombinácii s teplákmi tvoria dokonalý pár na voľnočasové aktivity. Nielen na šport. V mikine a teplákoch si môžete vyraziť na prechádzky s rodinou, na výlety, na nákupy, ale môžete v nich aj príjemne lenošiť na gauči pred televízorom. Mikina s kapucňou patrí k prvým typom mikín. A už veľmi veľa rokov patrí k obľúbeným a vyhľadávaným kúskom pre ženský aj pánsky šatník. 

pánska čierna mikina so zlatou potlačou, s kapucňou sivá pánska mikina s čiernou potlačou

Mikinové šaty 

Chcete potešiť partnerku s praktickým darčekom, v ktorom bude vyzerať skvostne? Mikinové šaty ženy milujú. Sú pohodlné, zahrejú a príjemne sa nosia. Ideálne do práce, ale aj na leňošenie. Ponuka je bohatá a vy máte na výber mikinové šaty s kapucňou, bez kapucne, s potlačou, s vreckami, s predĺženým strihom. Ak potrebujete niečo neutrálne, choďte do tmavomodrej alebo sivej farby. Vyberte trendy mikinové šaty bez kapucne. Myslite na to, že vrecká na bočných stranách mikiny, zbytočne pridávajú objem. Pre zvýraznenie sexepílu, odporúčame k mikinovým šatám dokúpiť nadkolienky. 

ružové mikinové šaty hnedé dámske mikinové šaty bez kapucne

Náš tip: Ste dokonalá kópia? Čo tak nevinný dôkaz lásky? Mikiny pre páry sú to pravé orechové pre po uši zaľúbené dvojice. IN je stále neutrálna čierna mikina, s výstižnou potlačou. Ak neradi pútate pozornosť, ale chcete urobiť partnerke radosť a zladiť sa s ňou, urobte to po vašom. Čierna mikina s kapucňou alebo bez nej a bez nápisov a potlače, je stávkou na istotu. 

Nekonvenčné mikiny

Klasika vás nudí? Radi na seba pútate pozornosť a pohľady okolia? Chcete vyčnievať z radu? Mikiny s asymetrickým strihom sú pre vás ako stvorené. Môžete vyskúšať menej bizarné prevedenie - predĺžený strih alebo choďte do toho naplno. S aplikáciami, s "dierami", s potlačami alebo aj s flitrami. Mikiny s asymetrickým strihom sú originálne, štýlové a netradičné. Odporúčame všetkými desiatimi.

     čierna asymetrická mikina sivá pánska mikina s asymetrickým strihom

Náš tip: Mikiny s potlačou obľúbených seriálov alebo filmových hrdinov patria k horúcim trendom nielen tohto roku. Mikiny, tričká, teplákové súpravy, spodné prádlo, ponožky. To všetko si môžete zladiť v štýle populárnych "Marveloviek" alebo obľúbených seriálových hrdinov. Pamätáte si na mikiny s potlačou roztomilých postavičiek z mestečka South Park?

A ruku na srdce, kto z vás mal alebo stále má oblečenie (aj to spodné) s potlačou obľúbených Simpsonovcov? Na "dračku" idú aj mikiny La casa de papel alebo mikiny s potlačou tajomného a nepremožiteľného Batmana. 

Dostali ste "chuť" na novú mikinu? Pamätajte, že mikín a tričiek nikdy nie je dosť. Sú to vďačné kúsky s univerzálnym využitím. Máte obľúbený typ mikiny? Farba, strih, s potlačou alebo bez?