9 minút čítania, Lucia Pampurikova 07. 03. 2022

Čaká vás príjemný večer s priateľmi alebo s rodinou v neformálnom štýle?  Vsaďte na moderný mestský vzhľad. Pohodlná, všestranná a ešte k tomu aj príjemne zahreje. Obľúbený druh oblečenia každého muža. Praktická mikina. Je to klasika, na ktorú sa môžete kedykoľvek spoľahnúť. Mikina patrí k "topke" v ležérnom štýle pri voľnočasových aktivitách. Buďte štýlový aj v mikine. Ako na to?

svetlomodrá jednoduchá pánska mikina moderná sivá pánska mikina bez kapucne

Trendy v mikine!

Must-have kúsok pánskeho šatníka - pohodlná mikina pre každého. Jednofarebné mikiny sú stávkou na istotu. Klasika, ktorá bude trendy aj o desať rokov. Je to nadčasový a univerzálny kúsok. Čierna farba patrí medzi najvyhľadávanejšie farby, ale pravdou je, že mikina v neutrálnej sivej farbe sa dokonale hodí naozaj ku všetkému. Tohtoročné trendy však hovoria inou rečou. Ak túžite po ozajstnom jarnom "refreshe", do vašich outfitov by ste mali zaradiť mikinu v zelenej a modrej farbe. Výrazný alebo jemný odtieň ? Výber je len na vás. 

          svetlo zelená pánska mikina bez kapucne a bez zipsu sivá pánska mikina z polyesteru

Ak si trúfate zaujať, vyskladajte si pútavý outfit v mikine s potlačou. Veľmi populárna je momentálne mikina la casa de papel. Ešte ste o la casa de papel nepočuli? Je to úspešný španielsky kriminálny seriál, v ktorom si užijete kopec akcie a dobre prepracovaného deja. Seriál patrí medzi najsledovanejšie seriály na Netflixe. Dostal niekoľko ocenení, medzi ktorými bola aj, z roku 2018, Medzinárodná cena Emmy za najlepší dramatický seriál.  K ďalším mikinám s IN potlačou patria : 

  • mikiny s komiksovou potlačou -  medzi top dizajn v komiksovom prevedení patrí jednoznačne motív superhrdinov - Avengerov. 
  • mikiny s potlačou obľúbenej hudobnej skupiny. 

          sivá pánska mikina s kapucňou - la casa de papelčierna pánska mikina s komiksovou potlačou

Mikina a jej najštýlovejšie kombinácie

Základ pánskeho šatníka. Ikonický kúsok casual štýlu. Užší strih, väčšinou mikiny na zips, je ideálny pri vrstvení, naopak ak mikina spĺňa funkciu konečného vrchného dielu, môžete zvoliť aj oversize model. Je komfortný a stále v kurze. Skvelou alternatívou za klasický strih mikiny sú trendy mikiny predĺženého strihu.  Podobajú sa na kardigan v športovejšej verzii. 

          čierna pánska mikina asymetrického strihubéžová pánska predĺžená mikina, biele tričko

Ponuka mikín je vskutku pestrá. Od výberu farieb, materiálu, modelu až po celkový dizajn. Fleecové mikiny sú hebké a mäkkučké. Bavlnená mikina je klasika, ktorá je obľúbená už niekoľko generácií. Medzi praktické mikiny patrí určite mikina vyrobená z polyesteru. Aj po niekoľkých praniach si udržia tvar a nežmolkujú sa. Zväčša sú to mikiny na zips bez kapucne.

          pánska oranžová mikina, zelená parka moderná čierna pánska mikina v trendy dizajne, modré rifle

Svieži jarný look v mikine

To pravé orechové na jar predstavuje : béžová hoodie mikina (mikina bez zipsu, s kapucňou) s modrými rifľami a chelsea topánkami (členkové kožené pánske čižmy).  Vkusný jarný look docielite aj v bordovej, olivovej alebo sivej mikine.  Mikina bez zipsu, ale za to s kapucňou tvorí s bomber bundou dokonalú modernú kombináciu. Ako doplnky môžete zvoliť šiltovku, v jeseni čiapku v štýle bean. 

          sivá bomber bunda, mikina, svetlé pánske rifle tmavomodrá pánska bomber bunda, sivá hoodie mikina, modré rifle

Mikina v elegantnom šate

Sofistikovaný a elegantný. Neviete si predstaviť mikinu v spojení so slovom elegancia? Móda je rozmanitá, preto mikina pod kabátom patrí k obľúbenej kombinácii v pouličnom štýle. Elegantný nádych a punc originality. Vykročte z davu a určujte smer! 

Štýlová kombinácia : mikina, kabát, elegantné nohavice alebo tepláky zaujme už na prvý pohľad. Športová elegancia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Je to pojem, ktorý je niektorým módnym kritikom proti srsti, ale naopak influenceri ju milujú.  Športový a uvoľnený, ale vždy na úrovni. Pouličný štýl ocení aj vášho kreativneho ducha. Vymeňte slim fit strih nohavíc za nohavice voľného strihu. 

          čierny outfit - čierna mikina, čierna pánsky kabát, čierna čiapka sivý kabát, čierna mikina

Rifľová kombinácia nikdy neomrzí

Uvoľnený, ležérny, ale vždy atraktivny outfit. Ideálna jarná kombinácia -  nadčasový denim a mikina a tenisky. Rifľová bunda k príjemnému jarnému počasiu jednoducho patrí. Nielen na voľnočasové aktivity, ale aj na prvé rande sa denim kombinácia hodí a dokonca aj odporúča. Samozrejme, pokiaľ nejdete na večeru do luxusnej reštaurácií. Pri výbere vsaďte na svetlomodrý denim s mikinou v kontrastných výraznejších farbách.

          modrá rifľová bunda, výrazná zelená mikina, biele tričko čierna pánska rifľová bunda, ružová pánska mikina s kapucňou

Atraktívny rebel v mikine 

Buďte štýloví, s istou dávkou sexepílu! Trendy klasika. Mikina s kapucňou, kožená bunda, slim fit rifle a kožené topánky (pánske čižmy). Aj keď už dávno nie je na výber len čierna, ale aj olivová, béžová alebo bordová, čierna kožená bunda bola, je a aj vždy bude číslo 1. Čierno-bielu kombináciu alebo kombináciu čiernej a sivej odporúčame všetkými desiatimi. Ak však chcete byť kreatívnejší, okúzlite vaše okolie v mikine v kontrastných farbách. Namiesto šiltovky, vyskúšajte trendy klobúk. Pamätajte pravý rebel v koženej bunde, vždy zladí outfit s koženými topánkami.

          čierna pánska kožená bunda, sivá mikina s kapucňou, biele tričko, čierna šiltovka žltá jednoduchá mikina, čierna pánska kožená bunda