Outfit na každý deň!
3 minúty čítania, Monika Vrtova 31. 08. 2020

Jeseň sa už blíži

S prvými chladnými dňami prichádzajú aj nové módne trendy, ktoré sú a budú oveľa decentnejšieho charakteru, v porovnaní s farebným letom. Ak sa nevieš rozhodnúť, čo si na bežný deň obliecť, skús sa inšpirovať naším článkom. Potom už nebudeš mať problém, vytvoriť skvelý trendy outfit.

Farby sú IN

V tomto období budú v pánskej móde aj naďalej prevládať farby jesene. Nosiť sa budú štýlové kúsky prevažne v hnedej, béžovej a modrej farbe. Môžeš zvoliť bundu v jemnom odtieni, ak ti však nechýba odvaha nič nepokazíš ani s nápadnou, dominantnou kráľovsky modrou farbou. Trendové sú aj matné odtiene, napríklad námorníckej modrej, tmavomodrej a denimovej farby.

Modrá farba je veľmi vďačnou voľbou, pretože sa hodí takmer ku každému kúsku v šatníku. Kombinácia s džínsami i v odtieni hnedej, dodá tvojmu vzhľadu ten pravý šmrnc! Štýlový look do chladnejšieho obdobia zvýrazní moderná kožušinka hnedej farby. Táto decentná hnedo-béžová kožušina je trendom aj tejto sezóny a perfektne sa hodí aj k farebnému outfitu.

Elegantný štýl

V prípade, že potrebuješ pôsobiť elegantne a zájsť si napríklad rande zvoľ čiernu farbu! Stane sa z teba pravý gavalier, ktorý jednoznačne očarí. Nadčasová čierna farba je vyslovene favoritom tejto sezóny. Neboj sa obliecť si celočierny outfit! Celočierny vzhľad je moderný a pre dokonalú súhru odporúčame kombinovať čiernu vo viacerých odtieňoch a materiáloch. Okrem prechodnej alebo zimnej bundy môžeš zvoliť taktiež kabát, ktorý je trendovým odevom.

Oversized bundy

V zimných mesiacoch ti odporúčame zabezpečiť si napríklad bundu typu oversized. Zimná bunda v khaki alebo zelenej farbe je ideálna na každodenné nosenie do práce, prípadne na prechádzky. Takáto teplučká bunda je nepopierateľný hit zimnej sezóny. Oversized bundička by preto nemala chýbať v žiadnom šatníku!

Ver, že aj ty môžeš vyzerať štýlovo, stačí keď svoj osobitý štýl skombinuješ s kúskami a farbami sezóny. Neboj sa obliecť štýlovo, ako vidíš nie je to žiadna veda!