8 minút čítania, Lucia Pampurikova 02. 06. 2022

Oslavujte v lete spolu s nami. Vyskladajte si výnimočný párty outfit, v ktorom košeľa hrá prím. Košeľa tvorí "zdravý" základ každého pánskeho šatníka. Je to univerzálny kúsok, v ktorom zažiarite v práci, v škole, na párty, rodinných stretnutiach, ale aj na rande. Vzorovaná alebo klasická jednofarebná? V akej košeli sa na párty blysnete? 

Rifľová klasika

Párty look bez džínsoviny? V žiadnom prípade. Rifle alebo rifľová košeľa sú na letnej párty viac než vítané. Rifľová košeľa slim fit strihu v svetlých farbách a béžové chino nohavice predstavujú starú dobrú overenú klasiku. Svetlé neutrálne a pastelové farby sú v lete veľmi populárne, ale aj trendy.

zelená rifľová pánska košeľa svetlofialová pánska rifľová košeľa

Rifľová košeľa vynikne aj s olivovými alebo sivými nohavicami. Skutočne ležérny párty look si zaslúži svieži a uvoľnený vzhľad. Oblečte si pod rifľovú košeľu jednoduché biele tričko, na košeli vyhrňte rukávy a nechajte si ju rozopnutú. Pridajte šiltovku a pohodlné tenisky.  Aký rifľový kúsok na párty si vyberiete vy, rifle alebo rifľovú košeľu?

modrá pánska rifľová košeľa  sivé chino nohavice

Elegantný v čierno-bielom šate

Do letného looku dokonale zapadnú aj biele rifle alebo biele chino nohavice. A čo viac podčiarkne elegantný vzhľad, ak nie čierno-biela klasika? Biela košeľa a čierne rifle alebo naopak? My na párty odporúčame elegantnú čiernu košeľu a biele rifle. Keďže sa jedná o ležérny outfit, dvere majú otvorené aj rifle s dierami alebo s inými originálnymi aplikáciami. 

čierno-biela vzorovaná pánska košeľa s dlhým rukávom čierno-biela vzorovaná pánska košeľa s dlhým rukávom

Pridajte do outfitu vzory! 

Trendy pánske košele v štýlovom dizajne. Letný párty look si zaslúži okoreniť. Vyzerajte moderne, originálne s istou dávkou sexepílu a šmrncu. Vsaďte na vzorované pánske košele. Kvety a geometrické tvary sú v kurze. Pokiaľ chcete pôsobiť na úrovni, zostavte si outfit so vzorovanou košeľou s dlhým rukávom, ktorý si vždy môžete vyhrnúť.

vzorovaná tmavomodrá pánska košeľa s kvetinovým vzorombiela vzorovaná košeľa s modrými kvetmi

Pridajte módne mokasíny a nohavice so skrátenou dĺžkou. Ako doplnok vyniknú moderné slnečné okuliare a náramok . Ak sa párty koná pod holým nebom, v noci je počasie nevyspytateľné, preto je fajn, ak máte poruke ľahké športové sako alebo trendy koženú bundu. 

        vzorovaná biela košeľa a tmavomodré chino nohavice modré rifľové kraťasy

Nadčasové kockované pánske košele

Že kocky sú OUT? Mýtus. Kockovaný vzor je nadčasový a veľmi obľúbený u každej vekovej kategórií. Je univerzálny a atraktívny. Jednoducho nesmrteľný. Kockovaná/károvaná košeľa je ideálna na divokú letnú párty pri jazere, na koncerty a iné outdoorové akcie. Tak ako aj rifľovú košeľu aj kockovanú môžete nosiť rozopnutú. Stačí si pod košeľu obliecť klasické biele bavlnené tričko. Ak bude tričko zapravené v nohaviciach, vynikne váš opasok. Nezabúdajte, že károvaná košeľa a rifle vždy dokopy skvele fungujú. Je pritom jedno či ide o variant na leto alebo o hrejivú flanelovú kockovanú košeľu s tmavomodrými džínsami. 

čierno-biela kockovaná pánska košeľa, čierne rifle biele pánske tričko, červeno-čierna pánska kockovaná košeľa, čierne rifle

Náš tip: V košeli na párty určite zaujmete. Ak vám však košeľa pripomína prácu a cítite sa v nej príliš formálne, vymeňte košeľu za polokošeľu. Atraktívna polokošeľa predstavuje zlatý dobrý stred medzi formálnou košeľou a príliš "pohodlným" tričkom. Polokošeľa je pre módny párty look ako stvorená. 

pánska polokošeľa v limetkovej farbe, rifľové kraťasy svetlo modré svetlo modré rifľové kraťasy

Podľa najnovších trendov

Ak patríte k módnym nadšencom a kráčate s novými trendmi, nasledujúce riadky patria práve vám. Na letnej párty roku 2022 zaujmete v dlhších šortkách v oversized štýle, v polokošeli, ktorá sa kompletne celá zapína na gombíky alebo v pohodlných ležérnych ľanových kraťasoch. IN sú neutrálne zemité farby ako béžová, sivá, krémová, modrá a zelená. A ak vám bude náhodou pri popíjaní osviežujúcich drinkov chladno, prehoďte si na seba bomber bundu v štýle college (možno poznáte ako univerzitné bundy). 

Letná párty sa síce nesie v neformálnom duchu a kreatívny outfit má vždy dvere otvorené. Avšak podľa nepísaných módnych pravidiel, si nikdy na párty neobliekajte plavky a neobúvajte si žabky či šľapky. Výnimkou je párty pri bazéne, kde budete väčšinu času vo vode. Ak nepatríte k fanúšikom módy a módnych trendov, ale košeľa je pre vás v outfite prvoradá,  odporúčame vám prečítať si článok ako nosiť košeľu a zachovať si poriadny štýl.