Kreatívne pánske outfity na letné párty
3 minúty čítania, Lucia Pampurikova 21. 04. 2020

Dovolenky, leto, voľné večery, uvoľnená atmosféra, endorfíny sa vyplavujú do ovzdušia. Letnú módu charakterizujú ľahké a vzdušné materiály, bavlnené tričká či ľanové košele, klobúky, šiltovky, slnečné okuliare, ...

Ponúkame niekoľko inšpirácií na originálne pánske outfity, ktoré budete môcť použiť nielen na letné večierky. Nielen ženy chcú na takýchto spoločenských udalostiach zažiariť, aj muži sa radi cítia v pozícií alfa samca. Dôležité je len jedno, mať jasno v tom, či ide o formálnu alebo neformálnu udalosť/večierok. V dnešnom článku sa budeme zaoberať len neformálnou formou.

Elegantný outfit na letné spoločenské udalosti

Staré dobré : "V jednoduchosti je krása", platí aj v tomto prípade. Čistá decentná línia. Jednoduchá košeľa či tričko v kombinácií s chino nohavicami a jednoradovým slim fit sakom pôsobia vkusne a trendy. Zamerajte sa na neutrálne farby, ktorými nič nepokazíte. Nezabudnite na pohodlnú obuv, v podobe kožených poltopánok, najlepšie mokasín.

Casual párty outfit na leto

Koncerty, zábava pod holým nebom, a preto treba myslieť aj na to, že nie vždy na Slovensku máme teplé večery. Odporúčame mať po ruke džínsovú košeľu či pohodlnú rifľovú bundu. Skvele doplnia celý outfit a príjemne zahrejú. Originálny doplnok, ktorý oživí váš párty look je klobúk, šiltovka či farebné tenisky. 

Hra čiernej a bielej

Klasika, ktorou nikdy nič nepokazíte a skvele funguje aj počas leta. Nesmrteľná kombinácia elegantného vzhľadu. Kockovaná čierno biela košeľa s čiernymi alebo aj bielymi chino nohavicami.

čierno biela kombinácia

Beach párty

Ak chcete zapôsobiť a nie len sa zabaviť,  tak nechoďte len v plavkách, radšej voľte rafinovanejšiu cestu. Ideálne na beach párty sú cool nápisy na tričkách, pestré farebné variácie na tielkach, slnečné okuliare a úspech máte zaručený. Rýchla voľba. Tielko, krátke nohavice, sandále.Hitom tohto leta sú aj ľahké vzdušné espadrilky pre pánov. 

Anjelská biela

Presne tak, aj v čisto bielom outfite môžete pôsobiť mužne a neodolateľne. Biely outfit je ideálny na dennú spoločenskú udalosť. Na slnku totiž biela farba "zažiari" ešte viac. Ak nie ste milovníci jednofarebných kombinácií, tak stačí outfit oživiť s hnedým opaskom, svetlomodrým sakom, farebnými topánkami či farebným lemovaním..možností je veľa a kreativite sa medze nekladú. 

 svetlomodré pánske sako