15 minút čítania, Lucia Pampurikova 12. 06. 2021

Aj muži chcú byť atraktívni, páčiť sa a zapôsobiť už na prvý dojem. Z praxe veľmi dobre vieme, že prvý dojem je kľúčový vo všetkých sférach, v pracovnej a aj v osobnej. Ak hľadáte spôsob ako na ženu zapôsobiť a zanechať "wau efekt" už na prvý pohľad, inšpirujte sa modernými outfitmi, z ktorých ženy na 100% idú do kolien.

Neodolateľný v elegantnej košeli

Upravený muž v košeli s vyhrnutými rukávmi je pre ženu ako magnet. Elegantná košeľa s nadčasovými slim fit rifľami alebo modernými chino nohavicami je presne to, čo ženy na mužoch priťahuje. Je to dokonalý outfit na párty, na intímnu večeru alebo aj na prechádzku do parku. Ideálny voľnočasový outfit na randenie a zvádzanie žien. Rana na istotu je košeľa v jemných pastelových farbách a modré alebo čierne rifle bez dier a zbytočných nášiviek. 

biela pánska košeľabledomodrá pánska košeľa krátky rukáv, rifľové kraťasy a biele tenisky

Kožená bunda je stále v kurze

Ani ženy s úspešnou kariérou a vysokým postaveným nepohrdnú atraktívnym mužom v bielom tričku, čiernej koženej bunde a čiernych slim fit rifľoch. 

kožená bunda

"Zlí chlapci" v koženej bunde ženám vedia poblázniť zmysly a rozprúdiť v nich vášeň. Charizmatickí muži s "drsným" vzhľadom sú stále IN. Ikonická kožená bunda dokonale zapadne nielen do ležérneho štýlu s tričkom ale aj do športovej elegancii s polokošeľou alebo košeľou. Štýlový outfit v koženej bunde ženy priťahuje a evokuje v nich túžbu po dobrodružstve.

    čierna pánska bomber bundačierna koženková pánska bunda so sivou odnímateľnou kapucňou

Overený recept a jeden z must have kúskov pánskeho šatníka, ktorý ženám pri pohľade na vás rozprúdi krv v žilách je pánska bombera. Bomber bunda kožená alebo aj klasická je univerzálny kúsok so všestranným využitím. Zelená, čierna, tmavomodrá alebo béžová sú overené klasiky, ktoré bez problémov skombinujete zo zvyškom z vášho šatníka. 

 olivová prechodná bomber bunda, modré pánske riflešedá pánska bomber bunda, čierne pánske rifle

Véčkový výstrih dostal zelenú

Aj v móde existujú optické kúzla, ktoré dokážu naše zmysly zmiasť. Napríklad zvislé prúžky a čierna farba na oblečení opticky zoštíhľujú postavu. V-výstrih zvýrazňuje mužský trojuholník. Zvýrazňuje top aspekty od lícnych kostí až po hruď.

pánske tričko s véčkovým výstrihom v limetkovej farbe čierne pánske tričko s V-výstrihom

Tričká s V-výstrihom mužom s atletickou postavou u žien zaručujú 100% úspech. V chladných jesenných či zimných dňoch tričko s véčkovým výstrihom vymeníte za elegantný sveter s V-výstrihom. Véčkový výstrih je stávka na istotu, ale pozor! Príliš hlboký/veľký výstrih je skôr na škodu.

Pánske rifle pre "vymakané" mužské pozadie

Nežné pohlavie si rado pohľadom pochutná na mužskom zadku v dobre padnúcich rifliach. Rifle slim fit strihu sú pre sexi pozadie to pravé orechové. Čierne, modré alebo sivé?

 svetlomodré pánske rifle tmavo šedé pánske rifle

Je úplne jedno akú farbu riflí zvolíte, dôležité je, že vám perfektne sadnú a podčiarknu váš sexepíl. Joggers rifle si nechajte na večerný zraz s kamošmi. Ženskému pohlaviu veľmi "nešmakujú" rifle s nízkym sedom v štýle joggers. 

čierno biely kabát, čierne pánske rifle, biely rolák pánske sivé rifle 

Biele tričko s rifľami

Nadčasová klasika, ktorá neprekvapí, ale ani neurazí. Biele tričko v kombinácií s rifľami je obľúbený, neutrálny outfit pre nerozhodných mužov. Keď neviete čo na seba, týmto klasickým voľnočasovým mixom nič nepokazíte. Ženy ocenia čistotu a sviežosť, ktoré biele tričko s rifľami predstavuje, ale majú to rady aj na štýl Henleys.

biele tričko s V-výstrihom, sivá predĺžená pánska mikina, modré rifle biele pánske tričko s elegantnými nohavicami

Ženy priťahujú muži v modernom tričku Henleys. Tričko Henleys je v očiach žien obľúbenou náhradou za jednoduché biele tričko. Ešte ste o tričku Henleys nepočuli? Je to zlatá dobrá stredná cesta medzi klasickým tričkom a elegantnou polokošeľou. Henleys tričko je tričko na 3-4 gombíky a vy v ňom budete pôsobiť štýlovo a vkusne. 

béžové pánske Henley tričko biele pánske tričko, žltá bombera, modré rifle

Ružová v pánskom šatníku?

Odvážnym šťastie praje! Ste vtipný, moderný muž a aj napriek tomu sa vám ešte stále nepodarilo uloviť svoju "zlatú rybku"? Skúste zmeniť šatník, účes a možno aj miesta, kde tú pravú hľadáte. Vyskúšajte ružovú košeľu. Áno, čítate správne. Ružovú, najlepšie bledoružovú resp. pastelový odtieň ružovej. Žijeme v modernej dobe a aj svetloružová patrí do pánskych šatníkov. Ružová sa spája s pozitívnym prístupom k životu a s pozitívnymi emóciami. Ženy uprednostňujú mužov s dobrou energiou a vyžarujúcou charizmou, a práve pastelová ružová košeľa takéto pocity u nich vyvoláva. 

svetlo ružové pánske tričkopánska ružová košeľa

Sexi v elegantnom štýle?

Sebavedomé ženy k sebe hľadajú úspešného cieľavedomého muža. Džentlmena, čo má zmysel pre detail. Oblek na mieru  o vás prezradí, že máte vplyv, postavenie, ste úspešný v tom čo robíte a viete si užiť život všetkými dúškami. V obleku na mieru ženám vyšlete signál, že o svoj zovňajšok dbáte a že sa viete zladiť. Oblek na mieru interpretuje muža ako módneho guru, ktorý presne vie aké materiály, vzory a farebné kombinácie k sebe patria. 

pánsky tmavomodrý oblek, modrá vzorovaná košeľa

Pamätajte, že oblek je predurčený skôr pre formálne príležitosti. Pokiaľ ste však zarytý elegán, na randenie zvoľte skôr sako, košeľu a chino nohavice alebo aj rifle slim fit strihu (nie skinny ).

biela pánska košeľa, vzorované pánske elegantné nohavice sivé pánske sako, čierne pánske tričko

Rada nad zlato: Nie je nič horšie ako príliš obtiahnuté oblečenie. Strih slim fit je fajn, dokonca je vítaný, ale tesný skinny strih nie je pre každého. Skinny často mužskej postave nelichotí a výsledné outfity sú poväčšine antisexi a pôsobia nevkusne. V oblečení, ktoré máte na sebe sa musíte v prvom rade cítiť pohodlne, slobodne a atraktívne. Slim fit alebo regular fit sú v pánskom módnom svete "trefou do čierneho".

Kožené topánky verzus tenisky

Ak ste si mysleli, že pri zvádzaní žien vám postačí zaujímavý a rafinovaný  outfit, mýlite sa. Topánky si ženy zvyknú všimnúť medzi prvými. Je dôležité, aby boli čisté a vyzerali ako nové.

kabát, čierne rifle, čierne Chelsea pánske členkové čižmy pánske kožené členkové čižmy

Aké topánky sú podľa žien na mužoch sexi? Na plnej čiare vedú trendy kožené pánske čižmy. Štýl Chelsea vám asi nemusíme predstavovať. Členkové čižmy bez viazania s nižším opätkom v klasickom koženom alebo semišovom prevedení pozná každý fanúšik pánskej módy. Chelsea pánske čižmy predstavujú čerešničku na torte z celého outfitu. Ako druhé v našom rebríčku skončili biele tenisky.  

modré slim fit pánske rifle

Nezabúdajte na doplnky! 

Reč nie je o retiazkach, prsteňoch, ale o pekných štýlových hodinkách. Hodinky na mužskú ruku jednoducho patria. Módny svet radí hodinky k pánskym šperkom, ktorý dodá nielen outfitu, ale aj vašej osobnosti potrebnú dávku elegancie, šmrncu a vkusu. Aké hodinky vám u ženského pokolenia zaručia úspech? Kvalitné. Ženám nezáleží, či máte drahé luxusné hodinky, ale či sú kvalitné. Ošúchaný kožený remienok na hodinkách je poriadne faux pas a naopak veľký ciferník priťahuje pozornosť zvedavých ženských pohľadov.

pánske hodinky  pánske hodinky

V kurze sú aj trendy kožené náramky. Pri náramkoch sa riaďte heslom : v jednoduchosti je krása. Zbytočne to nepreháňajte, aby ste to "neprepískli". Decentné jednofarebné kožené náramky u žien nezostanú bez povšimnutia.

čierny pánsky kožený náramokset čiernych pánskych náramkov

Boxerky, slipy alebo klasické trenky?

A čo spodná bielizeň? Čo nosíte najradšej? A viete aký typ spodnej bielizne ženy na mužoch milujú? Boxerky. Ženy sa nevedia nabažiť pohľadu na mužské pozadie v boxerkách.  Pohodlné elastické boxerky, ktoré mužom zaručia komfort a ženám vizuálne potešenie by nemali chýbať v šatníku moderného muža.  Boxerky sú na každom mužovi sexi a pre ženy je to taký malý jackpot pri predohre . Ukážu všetko čo, žena túži vidieť a neskôr aj chytiť. 

zelené pánske boxerkytyrkysové pánske boxerky

Pamätajte si, že ak aj máte na sebe štýlovú koženú bundu, slim fit tričko pod ktorým sa pekne rysujú vyšportované črty a rifle, ktoré podčiarkujú vaše sexi pozadie a nemáte zdravé sebavedomie, tak vám je sexi atraktívny outfit na nič. Ženy túžia po sebavedomom chlapovi, ktorý vie čo chce, verí si, je cieľavedomý a vie sa z chuti zasmiať aj sám na sebe. Chlapi držíme pri zvádzaní žien päste a ak máte zaručený outfit, na ktorý vždy ženu dostanete, napíšte nám ho do komentára.