11 minút čítania, Lucia Pampurikova 20. 10. 2021

Buďte sexi a atraktívne aj v mrazivej zime! Módni návrhári sa starajú o naše blaho aj počas zimy. Prinášajú lákavé módne kombinácie, ktoré upútajú pozornosť už na prvý pohľad. Pozrite sa spolu s nami ako sa obliecť do zimy moderne, štýlovo a aj podľa najnovších trendov.

        netradičný dámsky kabát v olivovej farbe svetlohnedý dámsky kabát  

Zimné farby s potenciálom

Príjemné pastelové kombinácie sú stále v kurze, ale ak chcete byť IN použite univerzálnu, praktickú a nadčasovú - hnedú a zelenú. V zime zažiarite vo všetkých odtieňoch zelenej a hnedej farby.  Odvážna neónová zelená, mätová alebo klasická olivová. Príjemná čokoládová alebo jemná béžová? "Sladká karamelová" farba má trendy zimnom looku dvere dokorán otvorené. Kabáty, bundy, hrubé pletené svetre alebo čiapky v karamelovej farbe by ste jednoznačne mali zaradiť do tohtoročných zimných outfitov. 

        dámske športové šaty v karamelovej farbe krátky dámsky kabát v hnedej farbe

Trendy zimné bundy

Zimná bunda je kategória sama o sebe. Je to tradičný zimný kúsok, bez ktorého by sme večné mrazy a nepríjemný vietor, nezvládli. Zimná bunda by mala byť praktická, funkčná, ale aj trendy. V dnešnej dobe si môžete dovoliť skĺbiť všetky tri vlastnosti dokopy. O tom aké kritéria by mala kvalitná zimná bunda spĺňať sa dočítate v článku, ktorí sme síce venovali mužom, ale zároveň je to praktický pomocník aj pre ženy: Ako správne vybrať pánsku zimnú bundu?

Zimná bunda v elegantnom šate? Čiernou bundou nikdy nešliapnete vedľa. Čierna farba je  klasika, ktorá si vždy nájde uplatnenie nielen v módnom priemysle. Pokiaľ milujete jednoduchosť a elegantný look, čisto čierny outfit je pre vás tou správnou šálkou kávy.

        čierny dámsky kabát čierna dlhá dámska bunda

Ak sa chystáte na randenie v zime alebo na vianočné nákupy s kamoškami, štýlový zimný outfit je samozrejmosťou. Ako prvé vymeňte nohavice za šaty. Na výber máte maxi alebo naopak mini pletené šaty. Ak vám nechýba odvaha, trend pre túto zimu predstavujú farebné kožené šaty alebo priliehavé šaty s výkrojom. Pridajte oversize sako alebo crop rifľovú bundu a čižmy nad kolená, ktoré podčiarknú váš sexepíl. A finálnu čerešničku na torte predstavuje zimná bunda v béžovej, bielej, v metalických alebo v príjemných pastelových farbách.

       svetlomodrá zimná dámska bunda dlhá  svetlo ružová dámska zimná bunda krátka

Zlatá zimná bunda? Móda je pestrá a nepozná hranice. Zimné bundy v zlatej, medenej alebo striebornej farbe nie sú žiadnym nováčikom. Nebojte sa pridať vášmu klasickému zimnému outfitu iskru a lesk, vďaka metalickým farbám.

        dámska zimná bunda v striebornej farbe  dámska zimná bunda v striebornej farbe

Čo poviete na "puffy" rukávy? Gýč, nevkus alebo atraktívna módna vychytávka? Pokiaľ kráčate ruka v ruke s novými trendmi, zimné bundy s puffy rukávmi by ste mali zaradiť do vášho zimného šatníka. Je úplne jedno či zvolíte krátku, dlhú, vzorovanú alebo jednofarebnú zimnú bundu, hlavné je, že bude v "puffy" štýle. 

Náš tip: Buďte za skutočnú dámu aj na svahu a vyskúšajte čaro zimnej kombinézy. Stávkou na istotu je pre tohtoročnú sezónu elegantná čierna lyžiarska kombinéza alebo naopak kombinéza v jemnej béžovej, levanduľovej alebo svetlo modrej farbe

Krása inšpirovaná luxusom

Umelá kožušina by v šatníku pravej dámy mala zaujať svoje čestné miesto. Trendy oversize kabát v dámskom prevedení - "nadrozmerné" dámske kabáty z umelej kožušiny sú pre túto zimu to pravé orechové. Ako zaujať v oversize kúskoch? Jednoducho ich kombinujte so slim fit oblečením. Oslavujte ženské telo v plnej kráse a pochváľte sa vašimi krivkami. Top kombinácia, ktorá neujde žiadnemu mužskému oku je : oversize kabát/kožuch, puzdrové šaty alebo midi sukňa, sexi pančušky a čižmy nad kolená.  Ak nemáte v obľube mini, tento rok zabodujete aj v priliehavých maxi pletených šatách. 

dámsky kožušinový kabát

Náš tip: Okrem kožušinových kúskoch, môžete vyskúšať kabát/bundu v novom modernom dizajne - trendy kabát/bunda s pompéznym oversize golierom

        biela dámska zimná bunda krátkeho strihu dámska zimná čierna bunda s veľkým golierom

Pončo hlási veľký comeback

Ideálne na typické zimné vrstvenie. Populárne pončo perfektne zahreje počas nepríjemných chladných večerov. Sme radi že sa znova zaradilo na popredné miesta na mólach. Jeho jedinečnosť a krása spočíva v univerzálnosti, v širokom výbere farieb, veľkosti a vzorov. Pončo môžete nosiť voľne alebo aj so štýlovým opaskom.

        dámske vlnené pončo v horčicovej farbe  pončo

Náš tip: Ak chcete byť za skutočnú krásku, laďte farebnosť ponča s vašimi čižmami. Hnedé s hnedými, čierne s čiernymi, tmavomodré s modrými a bordové s bordovými čižmami.

Káro a kvetinky dostali zelenú

Koketné a svieže. Nadčasová kvetinová potlač nesmie chýbať ani v zimnom šatníku. Drobný kvetinový vzor na kabáte alebo bunde dodá vášmu zimnému outfitu sviežosť a jemnosť. Ak máte radšej dravosť ako romantiku, neváhajte a vyskúšajte vzor inšpirovaný prírodou. Tigrí alebo leopardí? To už necháme na vás. 

trendový dámsky kabát oversize v hnedej farbe 

Už niekoľko sezón obľúbený - ikonický tartan. Tartan (károvaný vzor) obstál v skúške časom a blysol sa aj na tohtoročných módnych prehliadkach. Módne esá ho zaradili do famózneho zimného repertoáru. Zmyselnú a sofistikovanú ženskú siluetu môžete zdôrazniť nielen v károvanej košeli, sukni a šatách s károvaným vzorom, ale aj v károvanom zimnom kabáte s vintage nádychom. Pod kabát crop bunda alebo sako? Čo poviete na crop kúsky? Elegantná módna kombinácia, ktorá je vítaná všetkými desiatimi. Oversize károvaný kabát, crop top, v tomto prípade crop sako alebo crop rifľová bunda, k tomu široké nohavice alebo pre ležérny look, široké rifle a biele tenisky. 

        čiernobiely károvaný dámsky kabát tmavomodrý dámsky károvaný kabát

Čo poviete milé dámy, ako sa nahodíte na tohtoročný vianočný večierok? Aký sexi a trendy outfit zvolíte na randenie v zasneženej krajine? Vaše tipy na zimný outfit nám môžete napísať do komentáru. Už teraz horíme nedočkavosťou, akou zimnou novinkou nás prekvapíte.