4 minúty čítania, Monika Vrtova 24. 03. 2020

Ako zaujímavo a efektne skombinovať svoje oblečenie na rôzne príležitosti ti poradíme v našom článku. Poď sa inšpirovať!

Pánsky outfit tvorí niekoľko jednotlivých súčastí, ktoré nakoniec splynú v jeden premyslený celok, pomocou ktorého sa prezentuješ. Ako ale správne kombinovať rôzne farby a materiály na jednotlivé príležitosti?

1. Do práce

Outfit na zimu v ležérnom prevedení

Do práce by si sa mal v každom prípade vybrať elegantne. Svojim oblečením nereprezentuješ len seba, ale aj spoločnosť v ktorej pracuješ. Preto by si sa mal zamerať na oblečenie v ktorom sa budeš cítiť pohodlne, počas celého dňa a budeš v ňom aj dobre vyzerať.

pánsky outfit

Formálne oblečenie by sa malo niesť v tmavších odtieňoch. Zaujímavé šedé rifľové nohavice doplnené elegantným čiernym rolákom pôsobia komfortne a slušne. Čierna a biela farba sú protiklady, ktoré ale k sebe dokonale zapadnú. V kombinácii s károvaným kabátom z hrubej tkaniny vytvoríš pohodlný outfit vhodný na každodenné nosenie do práce.

2. Na rande

Mestský jesenný outfit

O tom ako sa obliecť na rande sme napísali dokonca celý článok. Dnes ti ale prinášame skvelý nápad, ako zaujať svoju vyvolenú pomocou jednoduchého dvojdielneho outfitu. Budeš štýlový a pritom zaručene neodolateľný!

pánsky outfit 2

Naša rada znie: "zober si na seba jednoduchý sveter a biele nohavice". Vieš že ženy sú dosť komplikované, a ty preto stav na jednoduchosť! Biele nohavice zvýraznia aký si elegán, a pohodlný sveter je predsa výborná voľba. Aby si nevyzeral príliš obyčajne, zvoľ napríklad zaujímavý náramok, aby si ženská polovička všimla že aj v tebe sa ukrýva kus citu.

3. Do mesta

Outfit na všedný deň

Outfit vhodný do mesta, nieje nikdy zložité vytvoriť s pomocou basic kúskov. Zober si na seba červený nátelník, bledomodré kapsáčové rifle a biele tenisky. Červená farba je znakom vášne a sebavedomia, preto sa priprav, že zaujmeš všetky okoloidúce slečny.

Pod červený nátelník si nezabudni obliecť obyčajné biele tričko, budeš sa vďaka nemu cítiť príjemne a ak ti bude horúco, sveter si môžeš zaviazať okolo pása. Daj si záležať, aby boli tvoje tenisky žiarivo bielej farby, predsa nechceš zažiť módny trapas na vlastnej koži.

4. Na výlet do prírody

Ak sa chystáš na výlet, musíš sa naň aj patrične pripraviť. Ale skôr ako si do ruksaku nabalíš všetko potrebné, nezabudni si prichystať aj štýlový outfit. Maskáčové nohavice majú pohodlný strih, a dobre sa nosia. Obyčajná mikina šedej farby a k tomu výrazná žltá vesta, ktorá poslúži ako farebná bodka. 

Zaujímavý outfit sa dá vytvoriť pomerne ľahko. Nezabudni si zaobstarať základné kúsky, ktorými sú biele tričko, jednofarebná mikina, čierny rolák a moderné jeansy. Následne sa ti bude veľmi ľahko dotvárať cekový look trochu bláznivejšími farebnými kúskami. 

Všetky kúsky nájdeš v našom trendy pánskom e-shope.