9 minút čítania, Lucia Pampurikova 20. 11. 2020

Ideál ženy? Čo sa vlastne mužom na ženách najviac páči ? Sú to veľké prsia a sexi zadoček alebo jej vnútro? Otázkou nie je čo si na žene všimnete ako prvé, ale čo mužov vo všeobecnosti na ženách priťahuje.

Je nám pod slnkom jasné, že ak chlap hľadá príležitostnú známosť na jednu noc, tak v takom prípade je a aj bude na prvom mieste výzor ženy, jej postava, vlasy, oblečenie. Ak si ale myslíte, že už nastal váš čas a ste pripravený vplávať do vôd šťastne zadaných (nemusíte byť hneď budúcim ženáčom), tak v tom prípade muži uprednostňujú iné vlastnosti s iným rebríčkom hodnôt, pri výbere ženy na dlhodobý a plnohodnotný vzťah.

Predstavy chlapov o svojej vysnívanej dokonalej ženskej sú u každého jedného odlišné. Každý jeden chlap má v svojej mysli svoj vytúžený prototyp ženy, vedľa ktorej sa chce ráno zobúdzať. Má predstavu o tom, aké by mala mať vlastnosti, ako by mala vyzerať, správať sa a možno budete aj vy prekvapení, aké malé detaily, podľa vás mužov, robia ženy pravými bohyňami ženskosti, krásy a sexepílu. 

čo sa mužom na ženách páči

Nevieme ako je to u vás, ale s nášho prieskumu vyplynulo pár zaujímavých zistení, ktoré ste možno ani len vy sami nečakali. Trúfnete si uhádnuť, čo mužov na ženách naozaj priťahuje?

V našom prieskume aké ženy priťahujú mužov, resp. čo sa mužov na ženách naozaj páči, neobsadili prvé miesto ani veľké prsia a ani pevný vyšportovaný zadok. Ste prekvapení? Nebojte, v prvej desiatke sa nachádzajú aj tieto "kritériá" , ale čo by podľa vás mohlo získať prvenstvo? 

1.OČI/POHĽAD

Mužov najviac priťahujú na ženách oči/provokatívny pohľad. Priťahujú ich ženy s veľkými okrúhlymi očami. Na farbe údajne nezáleží, ale túžia v nich vidieť život a iskru. Nemusíte nám dať za pravdu, ale oči sú predsa zrkadlom do duše, z očí zistíte viac a skôr než budú prvé slová vypovedané.  Ženy vedia veľmi dobre vyčarovať krásny zvodný "kukuč", ktorým vás dostanú doslova do kolien a presne tam, kam budú chcieť ony. Očami vás dokážu zviesť a komunikovať s vami úplne bez slov, len pohľadom, gestami a mimikou tváre. 

žena

2.ÚSMEV

Pre mužov je atraktívna žena, ktorá sa usmieva (žiadny silený nútený či preafektovaný smiech), z ktorej vďaka úsmevu vyžaruje chuť do života a pozitívna energia, nikto predsa nemá náladu na ženu typu "samá kôpka nešťastia" frustrovanú, deprimovanú či príliš napätú. Muži sa radi zabávajú, takže žena čo má krásny úsmev a rada sa smeje má hneď 2 body k dobru.

ženský úsmev

Páni nezabúdajte, že ženy majú vo svojej prirodzenej výbave rôzne typy úsmevov či smiechu, ale každý jeden mužovi signalizuje, že je vítaní a môže bez akýchkoľvek problémov ženu osloviť.

Spolu s krásnym úsmevom sa vezú ruka v ruke aj pery a zuby. Ako magnet mužov priťahujú zvodné plné pery (prirodzené, žiadne estetické úpravy) a do nepríčetnosti vás privádza to povestné jemné, dráždivé hryznutie do pery. Pery sú predsa nástrojom vášne a túžby.

3.VLASY

Z prieskumu vyplýva, že muži sa prikláňajú k faktu, že dlhovlasé ženy sú príťažlivejšie ako ženy s krátkym strihom vlasov. Na žene muž túži vidieť zdravú hustú "hrivu". Dlhé vlasy sú predsa symbolom ženskosti. Väčšina mužov uprednostňuje ženy, ktoré sa neboja ukázať svoju prirodzenú krásu, bez skrášľovania make-upom, žiadne uhladené účesy, ale prirodzene upravený "strapatý" účes, to je to čo sa mužom páči.

ženské vlasy

4.POSTAVA

Pravdou je a vždy aj bude, že celkový výzor hrá pri každom stretnutí prím. Prvý  dojem, ten získate hneď v prvých minútach, takže sa niet čomu čudovať, že každý muž, nie len na prvom rande,  ako prvé preskenuje ženu od hlavy až po päty. Tvár, vôňu, oblečenie a postavu.

Muži priam bažia po žene s dokonalými krivkami, po žene ani príliš chudej ani s príliš veľa kilami navyše. Túžia po žene, ktorá sa za seba nehanbí, je sebavedomá a vie to aj náležite predať. Ukázať svoju postavu v peknom štýlovom oblečení, ktoré jej padne ako uliate.

Postava, ku ktorej muži inklinujú je typ postavy tzv. presýpacích hodín, čiže väčšie boky menší pás. 

ženské plavky

My vieme, že taká chybička krásy akou je celulitída či strie žiadnemu mužovi neujde, ale vieme aj to, že v danom momente sa sústredí na iné zaujímavejšie veci a miesta na tele ako je nejaká zanedbateľná "pomarančová kôra" na stehnách či zadku.

5.SPRÁVANIE SA

Na prvom rande sa muži viac sústredia na to ako sa ženy správajú, podľa toho si vedia vyvodiť záver o tom či je žena, po ktorej túžia, vychovaná, či je inteligentná alebo či je to typ na zakladanie rodiny. Muži chcú starostlivú a milujúcu partnerku. Ženu, ktorá je dobrý poslucháč, ktorá pomôže, pochopí. Mužov naopak odpudzujú ženy, ktoré veľa rozprávajú, sú hysterky a len kritizujú všetko a všetkých naokolo. 

6.PRSIA a ZADOK

A je to tu, dlho očakávaná odpoveď. Prsia, dekolt, zadoček no ktorí muž by sa tam jedným očkom nekukol. Kto tvrdí, že nie, tak klame. Každý jeden muž na žene miluje jej krivky, jej zadok a prsia. Chémia predsa musí fungovať v každom jednom vzťahu. Je nesmierne dôležité, aby muž priťahoval ženu a žena zasa muža.

Z prieskumu vyplýva, že mužom nezáleží na tom či sú prsia veľké alebo malé, ale mali by byť symetrické, prirodzené a pevné. Čo myslíte vy? Dáte nám v tomto za pravdu?

ženské prsia

7.PRIRODZENOSŤ

Prirodzená vo všetkých smeroch. Nahá krása je pre mužov ešte vzrušujúcejšia, atraktívnejšia a dôležitejšia ako žena v sexi obtiahnutých šatách s perfektne vyladeným make-upom a dokonalým účesom.

Mužov priťahujú krásne úprimné a prirodzené ženy. Podľa ich odpovedí nie je nič krajšie ako keď sa ráno zobúdzate vedľa nenalíčenej ženy, keď tam vedľa vás leží jednoducho ona, "nahá", prirodzená, sama sebou, neskutočne sexi, nevinná a zraniteľná. Jasné, že proti decentnému make-upu chlapi nič nemajú, ale ženu chcú vidieť takú aká v skutočnosti je.

žena

8.NOHY

Nie, nie je to mýtus, každý jeden muž sa otočí za dlhonohou kráskou. Štíhle rovné a opálené nohy sú tutovka, v zime opálenie nahradia sexi pančušky a zas pri pohľade na ne muži strácajú dych.

čo muži milujú na ženách

9.ZDRAVÁ CHUŤ DO JEDLA

Muži zbožňujú ženy, ktoré sa vedia zvŕtať v kuchyni a ktoré sa neboja nejakého kalorickejšieho obeda či večere s nimi . Nie je pre nich nič horšie ako obedovať s niekým, kto si neustále striehne kalórie a nedokáže si vychutnať žiadny gurmánsky zážitok.

10.ZMYSEL PRE HUMOR

Našu desiatku vlastností dokonalej ženy uzatvára zmysel pre humor. Muži a zábava, to by nebolo ono. Ako sa už traduje muži sú večné deti. Radi žartujú a zabávajú sa a ak aj ich partnerka "srší humorom", tak si ju nedajú za nič na svete. Ženy, ktoré sa vedia pobaviť aj na vlastný účet pôsobia oveľa uvoľnenejšie a atraktívnejšie ako tie, ktorým stačí jedna "blbá" poznámka a už vás prepichujú pohľadom.

ženský klobúk

Takže ak by sme to zhrnuli, muži milujú vysmiate ženy so zvodným pohľadom bez krivých zubov, s hustými vlasmi, pekným zadkom, ktoré majú svoj štýl, určité životné ciele a ktoré budú mužov "rozmaznávať" nie len v kuchyni, ale aj v posteli.

My sme zostavovali zoznam podľa drvivej väčšiny opýtaných mužov, ich názorov, skúseností a kritérií.  Ak s nami v niečom nesúhlasíte alebo si myslíte, že v našom rebríčku niečo chýba, nebojte sa svoj názor vyjadriť a napísať do komentára.