3 minúty čítania, Monika Vrtova 03. 04. 2020

Nezadržateľne sa blíži leto, a ty budeš potrebovať nové plavky....

Poďme sa teda pozrieť na trendy plavky v našom eshope Buďchlap.

Či sa v nich budeš opaľovať na deke, alebo ich využiješ na plávanie v bazéne, určite by si nemal zabúdať byť pritom štýlový!

Aké základné kritériá by mali plavky spĺňať?

1. Kvalitný materiál

Plavky by mali byť v prvom rade vyrobené z kvalitného materiálu. Musia vydržať slnečné lúče, chlórovanú vodu v bazéne a ešte oveľa viac. Preto by si si mal vedieť správne vybrať. Kvalitné plavky ti tak pri správnej starostlivosti môžu vydržať aj niekoľko sezón.

pánske plavky

2. Dobre padnúci strih

Plavky by na tebe v žiadnom prípade nemali len tak visieť. Nechceš predsa na ostatných pôsobiť ako strašiak do maku. Naopak, dávaj si pozor, aby ti plavky neboli príliš vypasované. Mohli by tak poukázať na partie, ktoré určite nerád ukazuješ na verejnosti. Pri skúšaní plaviek sa v nich vždy vyskúšaj posadiť. Ak ťa ani v tomto prípade neobmedzujú, sú tá správna voľba.

farebné plavky

3. Zaujímavá potlač

Všetci máme radi veselú potlač! Na kúpalisku predsa nemusíš byť elegantný ani seriózny. Prišiel si sa zabávať, a užívať si vo vode s priateľmi. Preto sa neboj ani plaviek s bláznivou alebo vtipnou potlačou. Sú ešte stále takpovediac "v kurze".

plavky s potlačou

4. Určenie plaviek 

Mysli na to, že to nie sú žiadne kraťasy, a určite sa v nich nepremávaj po meste a po nákupoch. Každé znalé módne oko si ihneď všimne že si v plavkách, a ty predsa netúžiš po módnom trapase. Zamerať by si sa mal aj na správnu dĺžku pánskych plaviek. Ak chceš ukázať namakané stehná zvoľ kratší strih, ak sa chceš cítiť pohodlne, siahni po verzii bermudy.

pánske krátke plavky

Mrkni na našu ponuku trendy pánskych plaviek pre každého štýlového chlapa