8 minút čítania, Lucia Pampurikova 07. 12. 2021

Nemáte na Vianoce ešte pripravený váš sviatočný outfit? Chceli by ste tieto Vianoce skutočne zažiariť a vyzerať elegantne, vkusne a výnimočne? V BuďChlap sme už na vás pripravení. V novej zimnej kolekcii pre dámy, sme mysleli na každú jednu krásku. Kolekcia  hýri tradičnými sviatočnými farbami, prepracovaným dizajnom a modernými kúskami. Veď posúďte samé.

Vianočná červená alebo elegantná čierna?

Typické farby Vianoc? Zelená, červená, zlatá, biela alebo strieborná? A čo tak čierna alebo modrá? V ktorej farbe na Vianoce zažiarite vy? Vianoce bez štipky červenej, by ani neboli pravé Vianoce. V červených šatách pri štedrovečernom stole na sto percent zabodujete. Pripravili sme si pre vás tradičné kárované bordové šaty, netradičné červené šaty s voľnými padavými rukávmi, ale aj klasiku v podobe obtiahnutých elegantných červených šatách s výstrihom vpredu aj na chrbte.

         zelené dámske šaty červené dámske šaty s dlhým rukávom

I menej typická farba akou je čierna môže vytvoriť príjemnú sviatočnú náladu. Nadčasová čierna farba je synonymum klasiky, elegancie a dobrého vkusu. Čierne puzdrové šaty sa hodia na každú príležitosť. Pokiaľ nemáte klasické puzdrové šaty, v našej ponuke nájdete nádherné elegantné modely, v ktorých ohúrite nielen manžela, ale všetkých členov rodiny. 

          modré dámske šaty čierne dámske šaty s krátkym rukávom

V bielom anjelskom šate

Tradičné biele Vianoce s trblietajúcimi hviezdami na nočnej zimnej oblohe. Hotová zimná idylka. Biely sneh, biele snehové vločky, čo vám hladia tvár pri zimných radovánkach. Biela k zime a aj vianočnej atmosfére bezpochyby patrí. 

          biele elegantné dámske šaty s dlhým rukávom elegantná biela dámska blúzka

Aj vy môžete byť na Vianoce v "anjelskom prestrojení". Biela blúzka alebo biela dámska košeľa v kombinácií s príjemnými zemitými farbami akými sú béžová, hnedá, sivá alebo aj ecru tvoria vyvážené farebné kombinácie ideálne k štedrovečernému stolu. K blúzke môžete zvoliť pohodlnú semišovú sukňu, slim fit chinos nohavice alebo aj rifle v elegantnom prevedení.

          béžové pletené mini šaty hnedá semišová dámska sukňa

So sakom alebo bez neho?

Sako je skvelý módny kúsok, ktorý dotvára celkový elegantný look, avšak pokiaľ trávite Vianoce doma s rodinou a priateľmi, sako nechajte v skrini. Počas vianočných príprav je dôležité, aby ste sa cítili uvoľnene a príjemne a v saku by ste mohli mať skôr pocit prílišnej formálnosti.

Honosná čipka pre elegantný vzhľad

Aj vám sa páči oblečenie s čipkou? Čipku už dnes môžete vidieť naozaj na všetkom. Na ponožkách, na spodnej bielizni, svetri, blúzke alebo aj rifliach. Nádherná čipka pridáva daným kúskom romantický a elegantný charakter. Ak si niekto myslí, že oblečenie s čipkou je gýč, tak sa veľmi mýli. Blúzky s decentnom čipkou sú nadčasové a vkusné. 

         dámska biela blúzka s čipkou  biela dámska blúzka s čipkou

Blysnite sa!

Ste za vianočnú eleganciu alebo za moderné menej tradičné kúsky? Pokiaľ vás klasika už unavuje a chcete sa na Vianoce skutočne blysnúť, tak vám odporúčame klasický kúsok v modernom dizajne. Nič viac nepodčiarkne vianočnú atmosféru ako pohodlný, na dotyk príjemný svetrík. Sveter v štýlovom prevedení očarí nielen vás, ale aj ľudí počas rodinnej večere. Trblietavé flitre na predĺženom svetri, atraktívny véčkový výstrih a materiál príjemný na dotyk. S čím kombinovať takýto exkluzívny kúsok? Legíny sú síce pohodlné, ale nie sú vôbec sviatočné. Slim fit/skinny chinos sú pre takúto príležitosť to pravé orechové. 

          červený sveter so zlatými flitrami čierne dámske push up rifle

V ponuke sa nájdu atraktívne svetríky aj pre roztomilé "šedé myšky". Klasický červený alebo nadčasový čierny? Huňatý alebo hladký tenký rolák? S decentným zdobením alebo bez neho? Je to len na vás. Ponuka je pestrá a veríme, že si v nej každá jedna z vás nájde svoj predčasný vianočný darček.

          moderný dámsky béžový sveter bordové svetrové dámske šaty