8 minút čítania, Lucia Pampurikova 13. 04. 2022

Móda je nevyspytateľná, plná prekvapení a bizarností. Veď kto by to povedal, že tepláková súprava bude hitom 21. storočia. Teplákové súpravy jednoznačne patria do zoznamu must-have kúskov dámskych šatníkov. Je to praktické a univerzálne oblečenie, ktoré využijete nielen na leňošenie pred telkou, ale aj na rodinné stretnutia, prechádzky s partnerom alebo nákupy s kamoškami. Aké farby, štýl, materiál sú momentálne v kurze? Ako nosiť teplákovú súpravu s “noblesou”?

          hnedá dámska tepláková súprava  atraktívna sivá dámska tepláková súprava

Jednofarebné teplákové súpravy

Ružová, béžová alebo žltá? Ktoré farby sú momentálne IN? Ide klasika do úzadia? Nie. Odolať klasike je nemožné. Klasická sivá, béžová, čierna alebo šedá sú nadčasové farby, ktoré sa tešia veľkej popularite každú jednu sezónu. Okrem klasických farieb, dajte šancu aj sviežim pastelovým odtieňom. Ružová, oranžová, žltá, mätová alebo príjemná svetlo modrá farba sú to pravé orechové pre jarný a letný refresh. Tohtoročný hit predstavuje zelená a modrá farba v ich najrôznejších podobách. 

          čierna tepláková súprava dámska tepláková súprava

Tepláková súprava s puncom originality 

Ako kombinovať teplákovú súpravu, aby ste v uliciach blysli? Použite predstavivosť, kreatívneho ducha a inšpirujte sa street stylom a známymi influencermi. Nebojte sa asymetrických, oversize alebo predĺžených strihov. Skúšajte netradičné kombinácie. Nápaditý a ležérny outfit v " teplákovke" dosiahnete v kombinácií s: 

  • kabátom, 
  • rifľovou bundou, 
  • sakom, 
  • koženou bundou, 
  • s lodičkami alebo sandálmi na vyššom podpätku,
  • mikina so sukňou alebo aj s elegantnými párty šatami.

Crop top v hlavnej úlohe

Crop top, trendy kúsok, ktorý môžete nosiť na "tisíc" rôznych spôsobov. Skrátené tričko, tielko alebo košeľa vynikne na každej postave, podstatné je vedieť ich správne kombinovať. Ponuka crop topov je vskutku bohatá. Obtiahnuté, voľné, ultra krátke, neónové, mikinové alebo aj crop top do pása. Ktorý je váš favorit?

          sivá dámska tepláková súprava modrá dámska tepláková súprava s crop tom mikinou

My sme si dnes na mušku zobrali crop topy v kombinácií s teplákovou súpravou. Jednoduché a efektívne s istou dávkou sexepílu. Športový a ležérny look v teplákovej súprave s crop topom je ideálny na všetky voľnočasové aktivity. Ak chcete skryť nejaké to kilečko navyše v páse alebo na brušku, vyskúšajte tepláky užšieho strihu s vyšším pásom a vrchný diel s dĺžkou do pásu voľnejšieho strihu.

          dámska sivá tepláková súprava čierna dámska tepláková súprava

Atraktívny párty outfit v "teplákovke" 

Šik môžete pôsobiť aj v teplákovej súprave vyrobenej z luxusného kašmíru. Pridajte obľúbené šperky a pohodlné topánky. Ak by vám kašmír mal urobiť príliš veľký škrt cez rozpočet, vyskúšajte atraktívnu teplákovú súpravu z úpletu. Namiesto tenisiek zvoľte k teplákom sexi lodičky a peknú listovú kabelku. 

          hnedá dámska úpletová tepláková súprava ružová dámska tepláková súprava

Čo poviete na nekonvenčnú kombináciu mikina a trblietavé šaty. Pouličná móda hovorí: Áno! Vyrazte na párty v sexi párty šatách, lodičkách a oversize mikine. Na večeru s partnerom môžete ísť úplne bez výčitiek v pohodlnej velúrovej teplákovej súprave voľnejšieho strihu. Velúrové teplákové súpravy sú hebké, pohodlné s elegantným zamatovým chlpatým povrchom.

Športu zdar pohodlne a štýlovo

Ženy chcú vyzerať dobre a cítiť sa atraktívne za každého počasia a za akýchkoľvek okolností, aj pri športovaní. Pridajte do vášho šatníka štýlovú teplákovú súpravu, určenú predovšetkým na športovanie. Spestrite si obľúbené športové aktivity ako beh, pilates alebo dlhé prechádzky v prírode v trendy komplete. Odporúčame teplákovú súpravu, kde mikina je so zapínaním na zips. Pri športovaní oceníte jej praktickú stránku. A tepláky? Každej postave svedčia tepláky  s elastickým patentom na konci nohavíc. Pokiaľ si rady užívate pozornosť druhých a nebojíte sa odhaliť vaše prednosti, tepláky slim fit strihu perfektne zvýraznia vaše krivky. 

biela dámska tepláková súprava s čiernymi pásmi naboku  tepláková súprava 

Máte aj vy doma obľúbenú teplákovú súpravu? Rady vytvárate originálne kombinácie v "teplákovke"? Vaše tipy na trendy kombinácie s teplákovou súpravou nám napíšte do komentára.