9 minút čítania, Lucia Pampurikova 29. 11. 2021

Keďže ani tento rok nás nečakajú divoké vianočné večierky alebo klubové vianočné párty, ale naopak milé rodinné stretnutia pri štedrovečernom stole, pripravili sme si pre vás topku najatraktívnejších vianočných outfitov "na doma". Oslávte Vianoce v kruhu najbližších v trendy elegantnom outfite s vianočným nádychom. 

Vianoce, vianočný stromček, rodičia s dieťaťom

Trávite prvé Vianoce s celou rodinou alebo je to po prvýkrát, čo vo vašom novom hniezdočku lásky, spoločne rozbalíte darčeky pod vianočným stromčekom? Fráza, šaty robia človeka, nie je len stará otrepaná fráza. Aj pri rozbaľovaní darčeka či pri štedrovečernom stole môžete pôsobiť sofistikovane, elegantne a samozrejme aj trendy. Nakuknite spolu s nami do tajov "vianočnej" módy, kedy červená, biela, zelená alebo aj čierna, majú kľúčové postavenie.

Chinos a košeľa sú stávkou na istotu

Aj keď je čas Vianoc sviatočný a je na mieste pôsobiť elegantným dojmom, netreba to preháňať. Pokiaľ Vianoce trávite doma s rodinou, oblek s kravatou si odložte na firemné akcie. Doma by ste sa v prvom rade mali cítiť príjemne, uvoľnene. Profesionálny look si nechajte do práce. 

pánske elegantné chinos nohavice

Chino nohavice a košeľa sú vynikajúcou voľbou nielen pre oslavu Vianoc a vianočných sviatkov, ale aj pre všetky typy neformálnych udalostí. Ak chcete vyzerať na úrovni, zabudnite na športové joggery. Ideálne sú hladké chinos bez objemných veľkých vreciek. Čierne, tmavomodré, šedé, biele alebo sivé chino nohavice sú presne to, čo vaša partnerka túži vidieť pri sviatočnej večere. Ak chcete zapôsobiť a zahrať to na muža s vyberaným vkusom, vyskúšajte chinos so vzorom, napr. pásiky alebo nadčasové kocky. 

čierna pánska košeľa pánske nohavice kockované

Biela košeľa predstavuje overenú klasiku vo všetkých smeroch. Na svadby, na oslavy, do práce, ale aj k vianočnému stromčeku. Biela pánska košeľa bez vzorov a aj bez náprsného vrecka pôsobí elegantným a vkusným dojmom. Ak máte radi veci dotiahnuté úplne dokonca, bordový károvaný motýlik je pre sviatočnú náladu to pravé orechové. 

        biela pánska elegantná košeľa  béžové kockované pánske elegantné nohavice 

Na Vianoce môžete zvoliť aj niečo viac nepredvídateľného a módneho s vianočným podmazom. Čo tak bodová, červená alebo aj čierna košeľa? Bordová košeľa a čierne rifle, červená košeľa a biele elegantné nohavice alebo čierna košeľa a bordové chinos. Mrknite, čo z daných kúskov už máte doma. 

       červená pánska košeľabiele pánske elegantné nohavice

Náš tip: Nebojte sa trochu netradičného a menej klasického sviatočného outifitu. Bordová károvaná košeľa a tmavomodré alebo čierne rifle dokonale podčiarknú príjemnú domácku vianočnú atmosféru. 

         elegantná bordová pánska košeľabordovo-modrá pánska kockovaná košeľa

Bláznivé Vianoce v tričku s vianočným motívom

Tepláky k štedrovečernému stolu neodporúčame, ale tričko s vianočným motívom navodí tú správnu veselú vianočnú atmosféru. Čo viac predstavuje symbol Vianoc ako svetoznámy Santa Claus či vysmiaty sob. Čierne, biele, zelené alebo sivé?  Na farbe trička nezáleží pokiaľ na ňom nechýba tradičný červený Santa. Tričko s vianočnou potlačou tvorí dokonalú dvojicu s párom vašich obľúbených "sviatočných" riflí. Na oslavy vianočných sviatkov vytiahnite zo šatníka jednofarebné tmavomodré alebo čierne rifle bez dier, bez retiazok, bez vreciek navyše. K vianočnému stolu patrí skôr klasika v modernom šate, takže slim fit strih je vítaný.  

        pánske čierne tričko s vianočným motívom santa clausa pánske tričko s veselým vianočným motívom

Náš tip: Pre dokonalý vianočný look nezabudnite na ponožky s vianočným motívom. Ak chcete s partnerkou tvoriť dokonalý pár, obstarajte aj pre ňu hrejivé ponožky s rovnakým vianočným motívom. 

 červené pánske tričko s vianočným motívom pánske ponožky s vianočným motívom

Na Vianoce v elegantnom svetri

Aj vy patríte k pravým milovníkom Vianoc? Sveter s typickým vianočným vzorom by preto vo vašom "zimnom" šatníku nemal chýbať. Pokiaľ by ste sa chceli vymaniť spod pozlátka klasiky, tak vyskúšajte zostrojiť moderný elegantný look v bordovom alebo čiernom svetri slim fit strihu. Tenší sveter má pri takomto outfite navrch. Hrubý sveter je skvelý spoločník na prechádzky do prírody, verte nám, určite by ste sa nechceli nadmerne potiť pri jedení fantastického zemiakového šalátu a lahodného rezníka v teplom hrubom svetri. Elegantný sveter skvele vynikne v kombinácií s rifľami, ale aj s chinos nohavicami. Výber je len na vás.

         pánsky bordový sveter čierny pánsky sveter

Náš tip: Príjemná zmena je aj vianočný outfit v zemitých svetlých farbách. Zabudnite na typickú červenú a zelenú farbu. Atraktívna sviatočná kombinácia je aj svetlý (biely, svetlosivý alebo ekru) sveter/rolák a béžové chinos nohavice. 

        béžový pánsky rolákbéžové pánske chinos nohavice

Veríme, že sme vás inšpirovali a pomohli s výberom moderného pohodlného vianočného outfitu. V mene celého tímu BuďCHlap vám prajem šťastné a veselé. Užite si čas Vianoc naplno, pri dobrom jedle, v pohodlí doma a v kruhu ľudí, na ktorých vám záleží.