2 minúty čítania, Monika Vrtova 08. 04. 2020

Pánska vesta je praktický pomocník na každé ročné obdobie. Práve na prechode jari a leta ju môžeš využiť najlepšie. Vytvor si s jej pomocou zaujímavý outfit vhodný do mesta ale aj na športové aktivity.

Pohodlný štýl

Vytvoriť pohodlný outfit je skutočne jednoduché. Budeš potrebovať pánske džínsy, najlepšie z elastickej rifľoviny, mikinu zaujímavej farby a teplučkú vestu, ktorá ťa zahreje aj v chladnejšom počasí. Takto sa môžeš vybrať na nákupy, ale aj na posedenie v spoločnosti priateľov a známych.

Štýl na "drsňáka"

Áno aj vo veste z teba môže vyžarovať sila a rešpekt. Treba len vedieť správne kombinovať. V tomto prípade ti odporúčame ako nohavice zvoliť tmavé joggery s vreckami na bokoch, mikinu neónovej farby a prešívanú pánsku vestu. Určite by si mal voliť základné kúsky v tmavej farbe, a použiť aspoň jeden výrazný prvok, akým je napríklad pestrá mikina.

Naozajstný fešák

Biela farba na ženy pôsobí ako magnet. Ak vieš štýlovo nosiť bielu, už teraz si zapôsobil. V kombinácii zo svetlými džínsami a čiernou vestou, určite neurobíš chybu. Každá žena predsa sníva o dobre oblečenom fešákovi, pri ktorom sa bude cítiť príjemne.

Pozri sa na našu zaujímavú ponuku pánskych prešívaných viest.

Neboj sa ani farieb! Farebná vesta je kúsok, ktorý oživí tvoj outfit a ty tak vynikneš.