5 minút čítania, admin hlavní 23. 03. 2020

Obleč sa štýlovo aj pri športe

Si chlap a máš rád šport? Rád beháš, bicykluješ sa, hráš futbal, volejbal alebo sa rád vozíš na kolieskových korčuliach? V takom prípade je tu pre teba pripravených niekoľko tipov, ako aj počas vykonávania športových aktivít vyzerať trendy a štýlovo.

Beh a kolieskové korčule

 

Štýlové červené tepláky Beh patrí jednoznačne medzi najobľúbenejšie športy. Obľubujú ho ako deti, tak aj tínedžeri a mnohí dospelí.  Beh je ideálny šport na zbavenie sa zlých myšlienok a človek sa pri ňom výborne odreaguje. Najideálnejšie je samozrejme behanie vonku, teda na čerstvom vzduchu či už na bežeckej trati v meste, alebo len tak vo voľnej prírode. V každej z týchto lokalít sa ale vyskytujú aj iní športoví a bežeckí nadšenci, a preto ak sa nechceš stať hlavnou témou rozhovoru dvoch bežkýň, ktoré rozoberajú tvoj športový outfit (pretože to ženy robia), mal by si zvoliť oblečenie, ktoré je vhodné na behanie a zároveň na ňom nie je čo ohovoriť. Určite každý nájde vo svojom šatníku tepláky a jednoduché, jednofarebné tričko. Tieto odevy sú dobrou voľbou. Samozrejme, nemám na mysli nejaké dotrhance v ktorých sa vyvaľuješ doma na gauči. Oboje, tepláky aj tričko musia byť v stave, že sa v nich bez hanby môžeš ukázať na verejnosti. V našej ponuke nájdeš niekoľko super teplákov a jednoduchých, no zároveň trendy tričiek, ktoré pri športovaní určite skvele využiješ a oceníš.

Rovnaký outfit sa hodí taktiež na kolieskové korčule. V tomto prípade by si však nemal zabudnúť na bezpečnosť a zaobstarať si aj chrániče na ruky, lakte, kolená a prilbu na ochranu hlavy. 

Plážové športy

Pohodlné modré pánske kraťasy JS/81015Medzi tieto, veľmi obľúbené letné športy, zaraďujeme napríklad plážový futbal, volejbal, nohejbal alebo bedminton. Každý jeden je ideálny na vyšantenie sa s priateľmi na dovolenke pri mori alebo na kúpalisku. Vhodný outfit v tomto prípade je samozrejme zložený iba z jedného kusu odevu a tým sú plavky. Najpopulárnejšie pánske plavky sú v súčasnosti takzvané bermudy, teda voľné plavky strihu šortiek, ktoré sú už dnes na svete rôznych dĺžok a desiatky farieb či vzorov. V prípade, že ale nastane nečakaná situácia a ty momentálne nemáš po ruke plavky, tvojou záchranou tiež môžu byť štýlové kraťasy alebo tepláky, ktoré majú oproti plavkám aj jednu výhodu a tou je väčšie pohodlie. 

 

Cyklistika

Originálne čierne kraťasyPokiaľ si vášnivý cyklista a tento šport berieš skutočne seriózne, určite je pre teba najvhodnejším odevom špeciálne cyklistické oblečenie, ktoré dostať v športových obchodoch. Ak sa však bicykluješ iba rekreačne a bicykel vytiahneš z pivnice v priemere raz do týždňa a menej, vystačíš si tiež s krátkymi nohavicami a tielkom, či krátkym tričkom so štýlovou potlačou. Taktiež v tomto prípade ale nesmieš zabudnúť na bezpečnosť o ktorú sa postará tvoja prilba na hlavu a reflexné prvky. 

 

 

 

 

Štýlovo na výlety a turistiku


Trendy zelené kraťasy JS/KK300157Ak si priaznivec turistiky, adrenalínu a rád zdolávaš vysoké hory, aj pre teba je tu tip, čo si na takúto príležitosť obliecť. Turistika však zahŕňa aj príjemné, rodinné či kamarátske, dlhé prechádzky na rôzne miesta či návštevy kultúrnych pamiatok. V tomto prípade je tiež dôležité zvoliť si vhodný odev.

Na výstupy na kopce a vrchy je potrebná vhodná bunda, ktorá ťa v skorých ranných hodinách, na začiatku tvojej dlhej, celodennej túry udrží pekne v teple. Ďalej by si mal na ráno zvoliť dlhé nohavice a pod bundou mať na sebe minimálne dve tričká (prvé s krátkymi rukávmi a na ňom ďalšie s dlhými rukávmi). Do svojho batohu si pribaľ náhradné tričko s krátkymi rukávmi a taktiež trojštvrťové tepláky, ktoré si preoblečieš v poobedňajších hodinách, pretože stúpať spolu s tebou bude aj teplota vzduchu. No a nesmieš, samozrejme, zabudnúť na vhodnú turistickú obuv.

Ak sa chystáš na celodenný rodinný výlet či výlet s priateľmi, aby ste navštívili zoologickú záhradu, kultúrne, historické pamiatky a pod., nemusíš si na seba obliekať nič špeciálne. Zvoľ si napríklad kombináciu trendy džínsových alebo látkových kraťasov a vkusného trička s potlačou, doplň štýlové módne doplnky ako je opasok, hodinky a slnečné okuliare a zvoľ si vhodnú obuv, v tomto prípade sú to pohodlné, moderné šľapky alebo plátenné tenisky či botasky. Pre nepríjemnú situáciu, ktorá je v lete celkom bežná a tou sú dažďové prehánky, by si mal mať vo svojom ruksaku pribalenú tenkú mikinu na prehodenie.