3 minúty čítania, Monika Vrtova 01. 04. 2020

Pomaly sa blíži leto, a ty si práve zistil, že nemáš čo na seba? My ale máme riešenie! Pánske tričká s krátkym rukávom ťa zachránia pred módnou katastrofou.

Zaujímavé vzory, materiály a farby na teba čakajú v našom trendy e-shope!

Tak neváhaj a vyber si nové tričko podľa top pánskych trendov na leto 2020.

1. Čierno-biela kombinácia

panske tričká čierno-biele

Do módy opäť prichádzajú tričká s batikovaným vzorom. O niečo prepracovanejší vzor má tričko z našej ponuky. Čierna farba sekne takmer každému mužovi, preto by si si mal jedno zaobstarať aj do tvojho šatníku :)

2. Tričká s potlačou

pánske tričko s potlačou

Výrazná potlač sa drží na prvých priečkach v obľúbenosti. Čím to asi je? Každý predsa rád zaujme nápisom či výrokom, ktorý je blízky jeho presvedčeniu, alebo ho motivuje k lepším výkonom napríklad pri cvičení vo fitku.

3. Army style tričká

maskáčové tričkáArmy štýl patrí medzi stálice pánskeho šatníku. Priznaj sa, určite aj ty jedno ukrývaš vo svojich poličkách s tričkami. Nemusíš sa ale obávať, je stále trendy. Pokojne si ho zober na stretnutie s kamarátmi, alebo na športovú aktivitu v prírode.

4. Pestrofarebné tričká

farebné pánske tričká

Farebné tričká obľubujeme počas celého leta. Vtipné nápisy sú čerešničkou na torte! Len sa dobre presvedč, že rozumieš čo máš na tričku napísané. Nikdy nevieš či sa ťa na to nespýta tvoja vysnívaná dievčina, keď ju tričko zaujme...

5. Obľúbený basic 

basic pánske tričkoBasic kúsky by si mal mať vo všetkých farbách. Leto ešte nieje v plnom prúde, a tak stíhaš popracovať na svojej dokonale namakanej postave, ktorú budeš ukazovať na kúpalisku. 

Vyberaj aj z našich noviniek, čakajú tam na teba parádne kúsky!