9 minút čítania, Lucia Pampurikova 15. 04. 2021

Mužské pokolenie, ktoré sleduje aj módne trendy dozaista vie, že v bizarnom svete módy neexistuje len biela a čierna, naopak módny svet je plný nekonečných možností a neočakávaných kombinácií. Módni návrhári každú sezónu doslova čarujú a čoraz viac pri tvorení nových originálnych modelov vsádzajú na praktickosť, komfortnosť a efektivitu modelov. V móde nie je nič nemožné, tak prečo neskĺbiť elegantný štýl s ležérnym športovým štýlom?

pánsky športovo - elegantný outfit - biele tričko, tmavomodré pásikavé nohavice, čierna bunda

Obleč sa elegantne a neformálne zároveň

Zdravé sebavedomie, atraktívny vzhľad a trendy outfity sú kľúčovými v živote muža 21. storočia. Moderný muž si počas života buduje vlastný imidž a osobitý štýl. Pre neho je nekonvenčnosť výzvou. Nebojte sa prepojiť dva rozdielne štýly a vytvoriť jedinečné moderné športovo elegantné outfity.

pánsky ouftit v čiernej farbe - čierne športové sako, biele tričko, čierne kárované nohavice

Čoraz viac populárnejšia a vyhľadávanejšia nielen v pánskych kruhoch - športovo - elegantná móda. Športovo - elegantná móda nie je v módnom priemysle žiadnym nováčikom. Je všeobecne známe, že komfort v živote muža hrá prvé husle, preto vznikli kombinácie elegantných kúskov s praktickými športovými. Prepojenie dvoch opozitných svetov nie je v svete módy nič nezvyčajné. Pýtate sa ako zladiť elegantné kúsky so športovými? Predstavme si spolu štýlové a moderné kombinácie športovo - elegantnej módy. 

Športové sako a nadčasové rifle

Prvý najznámejší variant, ktorý špecifikuje pojem športovo - elegantný je nesmrteľná kombinácia - športové slim fit sako a nadčasové rifle elegantného dizajnu.

Efektívnosť športovo - elegantných outfitov ocení nejeden biznismen. Cítiť sa na úrovni, atraktívne a zároveň aj pohodlne, počas neformálnych pracovných stretnutí, je na nezaplatenie. Ležérny športovo - elegantný outfit vyskladáte so sakom v neutrálnych farbách ako je sivá, tmavomodrá, modrá alebo aj klasická čierna. Pod slim fit sako môžete zvoliť košeľu v jemných pastelových farbách, ktorá dotvorí celkový ležérny look. Nezabúdajte že, najideálnejšie rifle v športovo elegantnej kombinácií sú tmavomodré, bez dier, bez moderných aplikácií, najlepšie bez vyšúchaného efektu.

sivé sako, svetlomodrá pánska košeľa, modré rifle 

Kožené elegantné topánky alebo aj módne mokasíny, ktoré oceníte najmä počas horúcich letných dní, sú pre športovo - elegantnú módu to pravé orechové. Kožené topánky v hnedej alebo čiernej farbe predstavujú ranu na istotu pre každý jeden vkusný uhladený outfit v rifliach a saku. 

A čo tak tričko s nápisom, sako a rifle? Aj pri tvorení módnych outfitov môžete naplno využívať vašu kreatívnu dušu. Neviete ako na to? Pre originálny módny look so sakom stačí použiť jednofarebné tričko s okrúhlym alebo s moderným V-výstrihom. Výber farby je len na vás, avšak pokiaľ použijete klasické čierne alebo biele tričko, nič tým nepokazíte.

Rafinovaný mestský outfit pozostávajúci z módneho slim fit saka, jednoduchého trička a "vyšúchaných riflí" je presne to, čo moderný muž potrebuje.  Trendy športovo - elegantný outfit dolaďte teniskami a sebavedome môžete brázdiť ulicami mesta.

športovo - elegantný pánsky outfit - hnedé sako, modré rifle, biele tričko

 

Náš tip: Všetci dobre vieme, že tepláky tvoria neoddeliteľnú súčasť každého pánskeho šatníka. Skúste využiť flexibilitu športovo - elegantnej módy. Žijeme v modernej dobe, ktorá je otvorená a naklonená praktickým riešeniam. Nenoste tepláky len do posilňovni. Čierne tepláky zúženého strihu v kombinácií s bielou slim fit polokošeľou tvoria dokonalý harmonický pár. Nápaditý ležérny look doplňte pohodlnými teniskami a verte či nie, ale pozitívne ohlasy na seba nenechajú dlho čakať.

Svieža jarná športovo - elegantná kombinácia v rifľovej bunde

Túžite po modernom fresh outfite? Vyskúšajte príjemnú jarnú kombináciu v rifľovej bunde. Vyzerať fantasticky, moderne a sexi môžete aj vďaka športovo - elegantnej móde. Stačí si namiešať tú správnu kombináciu. Zmixujte dokopy elegantné nohavice, jednofarebné tričko a štýlovú rifľovú bundu a "wau efekt" sa dostaví okamžite. Nohavice v svetlých pastelových farbách s bielym tričkom alebo bielou polokošeľou sú síce prvoplánovou kombináciou, ale o to viac rafinovanou. Klasická modrá rifľová bunda jednoduchý "čistý" jarný oufit oživí a dodá mu potrebnú dávku šmrncu. 

pánsky outfit - svetlomodré chinos nohavice, biela polokošeľa a modrá pánska rifľová bunda

Leto v športovo - elegantnom štýle

Zažiarte v modernom športovo - elegantnom outfite aj počas príjemných letných dní. Vymeňte tradičné teplákové kraťasy za elegantné chinos kraťasy.  Pre štýlový letný oufit na úrovni zvoľte bielu, svetlomodrú, tmavomodrú alebo aj vzorovanú polokošeľu s univerzálnymi tmavomodrými alebo béžovými kraťasmi v elegantnom chinos štýle.

pánsky outfit - biela polokošeľa, béžové krátke nohavice

Nebudeme mať námietky ak trendy polokošeľu vymeníte za košeľu s dlhým rukávom, ktorý si môžete rafinovane vyhrnúť. Športovo - elegantný letný vzhľad dotiahnete úplne dokonca v pohodlným elegantných polotopánkach alebo atraktívnych semišových mokasínach. 

letný športovo - elegantný outfit - biela pánska košeľa a žlté krátke chinos nohavice

Doplnky pre športovo - elegantný look

Doplnky hrajú v svete módy veľmi podstatnú úlohu. Bez doplnkov by boli ťažko zoskladané outfity dokončené len na päťdesiat percent. V pánskom svete módy existuje jeden jediný šperk, ktorý rozžiari a zvýrazni každý jeden outfit. Viete, ktorý to je? Ak ste tipovali kravatu alebo motýlika, tak ste na veľkom omyle. Sú to hodinky. Hodinky s koženým alebo s kovovým remienkom a veľkým ciferníkom tvoria základ v svete pánskych doplnkov. 

pánske hodinky Certina

Nápaditým doplnkom je aj kožený opasok, ktorý okrem estetickej stránky plní aj funkčnú. Opasok je ideálny spoločník v športovo - elegantných outfitov. Pokiaľ máte kožený opasok a aj kožené topánky, nezabúdajte ich spolu zladiť. Topánky a opasok by mali byť v rovnakej farbe (pokúste sa farebnej tónine aspoň priblížiť).

pánsky letný športovo - elegantný outfit - biela polokošeľa, modré rifle

Pre doladenie ležérnych štýlových outfitov športovo - elegantnej módy, módni fajnšmekri jednoznačne ocenia možnosť voľby slnečných okuliarov   

športovo - elegantná móda, pánsky kabát, krémový rolák, čierne rifle   

Elegantní vkusne oblečení muži fyzicky priťahujú každú ženu, preto neváhajte vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a vyskúšajte v štýloch obliekania experimentovať. Sme si takmer stopercentne istí, že športová elegancia sa uchytí v každom pánskom šatníku, aj v tom vašom.