13 minút čítania, Lucia Pampurikova 12. 11. 2021

Vianoce nám už pomaly klopú na dvere. Už ste premýšľali, čím by ste tento rok mohli obdarovať vašu polovičku? Uprednostňujete klasiku alebo niečo nekonvenčné? Nakupujete radšej praktické vianočné darčeky alebo milujete kreativitu a spontánnosť? Milé dámy, uvarte si váš obľúbený horúci nápoj, pridajte menší snack a pohodlne sa usaďte. Pripravili sme si pre vás zoznam top vianočných darčekov, v ktorom nájdete z každého rožku trošku. Nájdete v ňom niečo klasické, niečo dych berúce, niečo fresh a neokukané, ale aj niečo praktické.

Vianoce

Praktické vianočné darčeky pre každého muža

Preferujete obdarovať milovanú polovičku niečím praktickým? Niečím, čo skutočne využije v každodennom živote? Medzi top praktické vianočné darčeky patria jednoznačne:

  • praktický zastrihávač brady a fúzov,
  • nový batoh (do školy, do práce alebo aj na turistiku), 

pánsky ruksak v modernom prevedení pánske batohy

  • predplatné - obľúbených športových kanálov alebo filmových kanálov, 
  • permanentka do fitka a na iné obľúbené športové aktivity, 
  • kuchynské nože - vďaka, ktorým vám môže pripraviť každý večer chutnú a lahodnú večeru.

  kuchynské noželuxusné kuchynské nože

Vianočné darčeky pre technické typy mužov

Technické typy určite poteší moderná "hračka" ako  inteligentný náramok, bezdrôtové alebo klasické slúchadlá, rukavice s funkciou vyhrievania alebo bluetooth čiapka so zabudovanými reproduktormi. 

Pokiaľ máte tento rok v pláne svojím darčekom druhú stranu ohúriť a vyvolať WOW efekt, darujte mu dron. Nerozbitný dron, s kamerou alebo bez nej, to už necháme na vašich finančných možnostiach, pretože dokáže kúpiť jednoduchý dron bez kamery za 50 eur a "vymakaný " kúsok s kamerou a GPS aj za 500 eur. 

dron

Skvelý tip na vianočný darček  pre technické typy mužov s kreatívnou dušou je Lego. Verte alebo nie, ale existuje aj Lego pre "veľkáčov" ako napr. modely áut, motoriek, lietadiel, zložité do detailu premyslené stavby ako Koloseum, Biely dom, Lego obrazy alebo aj futbalový štadión. Ide o vianočný darček vo vyššej cenovej relácii (od 60 eur do 500 eur), ale odporúčame ho všetkými desiatimi.

Lego

Niečo pre dobrodružné duše

Máte doma dobrodruha, ktorý by najradšej precestoval celý svet? Potešte ho praktickou turistickou výbavou. Základná  turistická výbava by mala obsahovať : nožík, kompas, ďalekohľad, čelovku a náhradné baterky

Nápaditým vianočným darčekom pre všetkých cestovateľov je aj korkový obraz mapa sveta. Dobrodružné duše nepohrdnú originálnym obrazom z prírodného materiálu, kde si môžu plánovať ďalšie výlety alebo dokonca pripínať fotografie z už navštívených svetových destinácií. 

 obraz na korku mapa sveta

Vianočné "stálice" - trendy kúsky do šatníka

Klasické vianočné darčeky neohúria, ale za to vždy potešia. Muži oblečenie nešetria. Tričká sú večne deravé, ponožky stratené a boxerky vyťahané. Vianoce poskytujú možnosť, aby ste si ho pekne zaodeli, od hlavy až po päty.  Nová zimná bunda, elegantný kabát, pohodlné pyžamo alebo spodná bielizeň? Pre biznismenov odporúčame trendy košeľu s decentným moderným vzorom, športové typy poteší nová tepláková súprava a každému mužovi urobí radosť nové tričko.

         tepláková súpravatmavomodrá pánska košeľa

Náš tip: Klasika, na ktorú nedáme dopustiť - ponožky. Premeňte obyčajnú vianočnú klasiku na originálny darček. Bambusové ponožky alebo ponožky s vtipným nápaditým vzorom či obrázkom by v šatníku vášho partnera nemali chýbať.

pánske ponožky s motívom - hokejista pánske ponožky s vianočným motívom

Luxusné darčeky na Vianoce

Nový pánsky parfém, elegantné hodinky, luxusné manžetové gombíky s iniciálami alebo trendy drevený motýlik sú stávkou na istotu, ale čo poviete na pánsku "šperkovnicu" ? Darujte partnerovi "šperkovnicu" - personalizovaný drevený alebo kožený box na hodinky a okuliare. 

box na hodinky

Originálne vianočné darčeky s dávkou kreativity

Máte doma ITčkára a už sa ďalej nemôžete pozerať na neustály chaos na jeho pracovnom stole? Efektívne riešenie - drevený organizér na stôl v elegantnom dizajne s minimalistickým vzhľadom. Organizér je skvelý pomocník pri udržiavaní poriadku na stole. Poskytuje miesto pre kancelárske potreby, smartphone, okuliare a aj pre šálku kávy, ktorá je pri práci hotový životabudič. 

Vaše prvé spoločné Vianoce? Obdarujte svoju lásku originálnym handmade darčekom. Vytvorte vlastné motivačné listy. Ako na to? Postup je jednoduchý. Budete potrebovať listy, obálky, pero a dobrú náladu. Na každú obálku napíšte presný moment, kedy ho má vaša drahá polovička otvoriť. Napr. otvor ma, ak si mal v práci zlý deň alebo keď nemôžeš spať, otvor ma. Na list môžete napísať motivačný citát, kompliment alebo nalepiť fotografiu. Možností je viacero, preto zvyšok darčeku máte pevne v rukách práve vy.  

Tematické vianočné darčeky

Vsaďte na istotu! Hra rád váš muž tenis, futbal alebo golf? Miluje rybárčenie alebo horolezectvo?  Ukážte partnerovi prostredníctvom “tematického vianočného darčeka” ako veľmi ho milujete a rada ho podporíte v jeho koníčkoch. Dnes už existuje set prakticky na všetko. Hubársky set, golfový, lyžiarsky set, rybársky alebo aj lezecký. Tematický set ako vianočný darček zaraďujeme k cenovo nákladnejším darčekom, ale je to investícia, ktorá sa vyplatí. Možno vás nakoniec na tie ryby alebo lyže zoberie zo sebou. 

lyžiarsky set golfový set

Náš tip: Pozor, pozor pre všetkých milovníkov piva! Máloktorý muž odolá dobre vychladenému pivku. Ak váš muž rád experimentuje a nebráni sa novým chutiam, vyberte pre neho ochutnávku piva z celého sveta. Set niekoľkých pív, ktoré sú známe po celom svete. Okrem toho všetky "pivné brušká" ocenia peknú vianočnú "kazetu" s obľúbeným pivkom a nápaditým pollitrákom, ale ak chcete byť  originálnejšia a kreatívnejšia, darujte svojej polovičke vskutku jedinečný set na výrobu piva. 

Darčekové sady pre každého 

Neviete sa rozhodnúť či bude lepší nový opasok,  peňaženka alebo hodinky? Nový parfém alebo sada na holenie?  Jednoduché a skutočne veľmi efektívne riešenie prinášajú darčekové sady. Vianočné darčekové sady obsahujú kvalitnú zmesku toho najžiadanejšieho. Muži sú praktické bytosti, ktorým určite vyčarujete úsmev na tvári, ak nájdu všetko pekne pokope. Opasok, peňaženku a hodinky spolu v jednom balení, motýlika či kravatu s elegantnými manžetovými gombíkmi alebo kozmetické produkty obľúbenej značky. Ponuka je pestrá, kombinácii mnoho a výber je len na vás. Čo to bude tento rok?

darčeková sada pre muža s hodinkami, opaskom a perom


Náš tip: Máte doma športovca, ktorý si stráži váhu, pravidelne posilňuje a "rysuje"? Vytvorte vlastnú darčekovú sadu pre vášho fitnesáka. Kúpte športovú tašku na cvičenie, do ktorej zbalíte zvyšné vianočné prekvapko - uterák na cvičenie, protein a fľašu na prípravu proteínu. Ak sa chcete skutočne "hecnúť", nezabudnite na nové športové tenisky.

športová taška Adidas   fľaša s proteínovým nápojom