Sexi na dovolenkách nemusia byť len ženy
3 minúty čítania, Lucia Pampurikova 24. 06. 2018

Prinášame pár tipov ako môžete aj vy zažiariť a to nie len na tohto ročnej dovolenke. 

 

Sako a kravatu nechajte doma. Na dovolenke hrá prím predovšetkým ležérne pohodlné oblečenie. Ide predsa o relax nie len vašej mysle, ale aj vášho tela.

Základ tvoria plavky, tielka alebo tričká

Komfortný športový alebo starý známy casual štýl obliekania sa 

Pohodlné bavlnené tričká a tielka

Funkčné tielka si nechajte na turistiku či iný druh športu naopak vzdušné bavlnené tielka s originálnymi nápismi či modernými potlačami sú na dovolenky to pravé orechové. Tielko lepšie ukáže keď nie je príliš obtiahnuté. A ak môžeme poradiť, väčšinu žien vôbec neláka pohľad na chlpatú mužskú hruď, preto je lepšie, aby ste si ju vhodne "upravili".

Plavky

Kapitola sama o sebe. Prečo na pláži plných sexi žien v bikinách nemôžete zaujať a okúzliť aj vy. Nezabúdajte, že to nie je všetko len o vyšportovanom tele, ale o zdravom sebavedomí, zvodnom pohľade a žiarivom úsmeve. 

Vaše "vyvolené" plavky by nemali byť príliš dlhé ani príliš krátke. Ideálnou dĺžkou sú plavky tesne nad kolená. Maskáčový vzor je v kurze už niekoľko sezón, ak nie ste zástancovia army štýlu, tak v jednofarebných plavkách nič nepokazíte

Krátke nohavice

počas teplých letných dní určite nedáte dopustiť na ľanové kraťasy, elegantnou alternatívou sú určite krátke nohavice typu chino.  Tak ako aj pri plavkách najprijateľnejšou dĺžkou pri bermudách je dĺžka nad kolená. 

Aká obuv  je vhodná?

Šľapky či žabky sú na pláž v pohode, ale čo tak romantická večera v reštaurácií. Pri takejto príležitosti môžete siahnuť po mokasínach alebo po módnych espadrilkách. Mokasíny vám určite nemusíme predstavovať, ale poznáte španielsku letnú obuv espadrilles?

Módne plátenky vyrobené z plátna. Ako ich spoznáte? Charakterizuje ich podrážka z povrazu so špeciálnym opletom po strane podrážky. Ležérne, voľnočasové espadrilles patria k neformálnej obuvi. Môžete ich nosiť na prechádzky mestom či na pláž.

Počasie je nevyspytateľné, nezabúdajte si so sebou zabaliť aj mikinu či dlhé nohavice (ich príjemnou obmenou sú ľahké, pohodlné ľanové dlhé nohavice) a jeden pár bielych tenisiek, ktoré je možné kombinovať so všetkým. Čo sa oblečenia týka, malo by to byť asi tak všetko, tak hor sa za letným dobrodružstvom plnom oddychu, slnka, mora a možno aj divokých prebdených nocí.