3 minúty čítania, Monika Vrtova 06. 04. 2020

Pánske rifle sú základný kúsok pánskeho šatníku. Veríme, že sa bez nich nepohneš ani na krok. Aké základné druhy a farby by mal mať správny módny guru? Poďme sa na to spoločne pozrieť.

Klasické "Blue jeans"

Základný kúsok bez zbytočných aplikácií a trhancov. Už od malička nám mama kupovala klasické rifle bledomodrej farby.  Prečo aj nie, keď sa perfektne hodia do každej kombinácie. Využiješ ich s krátkym tričkom, elegantnou košeľou alebo si ich môžeš kľudne obliecť aj k saku.

Čierne rifle

Tak isto patria k základným kúskom pánskeho šatníku. Využiješ ich k športovým ale aj elegantným outfitom. Výhodu majú vo svojej všestrannosti, ale jedna malá nevýhoda je, že sa na nich ukáže aj ten najmenší chĺpok. Preto, ak máš na sebe čierne rifle, drž sa radšej od domácich miláčikov ďalej.

Biele rifle

Ak sleduješ slávne ikony, počas celého moderného obdobia nosili biele rifle. Spomeňme si napríklad na talentovaných spevákov Michaela Jacksona či Freddieho Mercuryho. Obidvaja na svoje koncerty radi využívali biele rifle, pretože sú jedinečným a vznešene pôsobiacim kúskom.

"Rebelské" potrhané rifle

Áno, aj ty sa chceš cítiť ako rebel, a obliecť si na seba, to čo sa ti zapáči. Našťastie doba sa zmenila, a dnes sa na teba už nik nebude pozerať udivene, keď sa poriadne odviažeš, a dáš si na seba bláznivé potrhané rifle s rôznymi aplikáciami alebo vybíjancami.

Farebné rifle

Aj vo farebných rifliach sa môžeš cítiť príjemne. Neboj, nemáme na mysli ružovú alebo oranžovú. Aj keď odvážny chlap by dal šancu aj takýmto kúskom. Spomeň si napríklad na zaujímavú zelenú. Alebo sa chystáš na poriadny rockový koncert? Nie je nič lepšie ako červené jeansy v kombinácii s čiernym tričkom.