7 minút čítania, Lucia Pampurikova 24. 05. 2022

Pyžamo už dávno nepredstavuje neatraktívny komplet neforemných nohavíc a širokej košeli. Dnešné moderné dámske pyžamo je sexi, pohodlné, s rafinovaným dizajnom a módnym strihom. Môžete si vybrať z najrôznejších materiálov, farieb, vzorov a strihov. Dokážete ho prispôsobiť vašej nálade, vkusu a osobnosti. Dámy, pohodlne sa usaďte a prezrite si spolu s nami pyžamový špeciál pre všetky milovníčky módy. 

 ružovo - fialové dámske pyžamo so zábavnou príšerkou dámske pyžamo - krátke tričko s plameniakom a krátke nohavice po koleno

Atraktívna a hravá v bavlnenom pyžame

Bavlna je prírodný materiál vhodný aj pre alergikov. Je priedušná, príjemná na dotyk a trocha krčivá. Moderné bavlnené pyžamo dnes vôbec nevyzerá ako pyžamo. Univerzálne tričko s potlačou, na gombíky alebo bez vzorov v kombinácií s bavlnenými legínami, nohavicami užšieho strihu alebo šortkami môžete nosiť oblečené nielen do postele, ale aj na nákupy či prechádzky so psom. Medzi populárne potlače patria obľúbené svetoznáme disney postavičky alebo superhrdinky s marveloviek. Atraktívny je aj nadčasový prírodný motív, takže hravé a romantické potlače kvetov, listov a zvierat sú aj tento rok viac než vítané. 

zelené dámske pyžamo s krátkym rukávom a červenými kvetmi sivé krátke nohavice so vzorom kvetov

Buďte dievčenské a svieže v krásnej nočnej košeli. S dĺžkou nad alebo pod kolená? Čo je pre vás pohodlnejšie? Ak si zvolíte jednofarebnú nočnú košeľu s dĺžkou nad kolená, pridajte do pyžamového outfitu aj sexi nadkolienky. Verte, že to u partnera rozprúdi vlnu fantázie a túžby. 

     šedá nočná košeľa s potlačou Paríža sivá dámska nočná košeľa

Sexi v čipke

Túžite vzbudiť u partnera pozornosť, cítiť sa sexi, zvodne a neodolateľne? Zahaľte vaše krivky do romantickej čipky. Čipka je magnet na zvádzanie. Nočná košieľka s čipkou ulahodí vášmu partnerovi, no zároveň pohladí aj vaše ego a sebavedomie.  

ružová nočná košieľka čierna dámska bielizeň

Biela, čierna, ružová alebo červená? Ktorá farba je podľa vás farbou zvádzania a flirtu? Biela, farba nevinnosti. Biela zosobňuje vašu neistú a krehkú osobnosť. U mužov vzbudzuje nehu a poukazuje na vašu plachosť a nesmelosť. Ružová, farba lásky, je ideálna farba pre všetky romantičky.  S červenou rozprúdite vášeň a energiu v posteli. Červená košieľka o vás prezradí, že ste nespútaná žena s dostatočným sebavedomím. Viete, čo a ako to chcete a nebojíte sa to partnerovi povedať. Tmavomodrá a modrá čipkovaná košieľka poukazuje na vašu nezávislosť a zmyselnosť. Čiernu bielizeň zbožňujú na ženách všetci muži. Je to stávka na istotu, pretože čierna čipkovaná košieľka pristane všetkých ženám. 

     béžová dámska košieľka čierna dámska bielizeň

Nadčasový tartan

Populárny a veľmi obľúbený tartanový vzor nikdy nevyjde z módy. Práve naopak, aj tento rok sú IN komfortné kockované komplety ( košeľa, nohavice). Červená klasika, módna modrá, štýlová zelená alebo nadčasová čiernobiela kombinácia. A čo poviete na netradičný fialový alebo slabo ružový tartan? Kockované flanelové pyžamo je to pravé orechové pre jesenné či zimné večery. Flanel je ideálny "spoločník" do chladných nocí. Je to prírodný materiál, vyrobený zvyčajne z bavlny. 

čierno biele tartanové pyžamové nohavice červený tartan na dámskom pyžame

Vyrazte do mesta v pyžame

Asi ste sa teraz zhrozili, pretože ísť na nákupy alebo obed s kamoškami v pyžame je nepredstaviteľné. Opak je pravdou. Pouličná móda fandí aj štýlovým ležérnym outfitom, ktoré pozostávajú z pyžamových kúskov. Vrstvite! Pod saténovú nočnú košieľku si oblečte  obtiahnuté bavlnené tričko a ultra šik outfit do mesta je na svete.

Čarujte so sakom! Pohodlné pyžamo (jednofarebné tričko a tepláky s nízkym sedom) v kombinácií s oversized sakom a teniskami zaujme na ulici už na prvý pohľad každého nadšenca módy. 

     biele dámske pyžamo dámske bavlnené pyžamo

Milujete oversized pyžamo? V tom prípade bude pre vás oversize tričko to pravé orechové. Ak do pyžamového outfitu zakomponujete opasok, oversize pyžamové tričko sa premení na dokonalý street look s potrebnou dávkou drzosti, hravosti a sexepílu.  

biele dámske pyžamo - biela košeľa a biele nohavice 

Pyžamo pre mamičky

Nočná košeľa pre budúce mamičky môže byť hravá, ale aj sexi. Mamičky si môžu zvoliť pohodlnú bavlnku, ale aj jemný satén. Najdôležitejšou časťou pyžama do pôrodnice a na kojenie je odnímateľná časť na patentky alebo gombíky, ktorá uľahčí "kŕmenie" bábätka. Nočná košeľa je zo začiatku aj počas šestonedelia najpraktickejšie riešenie. Po šestonedelí je čas na niečo zvodnejšie ako nočná bavlnená košeľa s medvedíkom. Zlatou strednou cestou je klasický "košeľový" komplet  alebo nočná košeľa s romantickým dizajnom, s čipkou alebo mašličkou. 

Čo preferujete vy? Bavlnené, ľanové alebo luxusné saténové pyžamo? Viete si predstaviť vyraziť v pyžamových kúskoch do mesta? Vaše odpovede nám napíšte do komentára. Sami sme zvedaví, či na Slovensku kraľuje tradícia a klasika alebo nekonvenčnosť.