2 minúty čítania, Monika Vrtova 17. 03. 2020

Prinášame ti prehľad aktuálnych trendy noviniek v pánskej móde na jar 2020. S nami zostaneš vždy štýlový! 

Inšpiruj sa podľa top pánskych trendov tohoto obdobia.

Módne magazíny nám hlásia, že obľúbený štýl oversized sa ujme žezla aj tento rok. Neváhaj a siahni po bunde, mikine alebo pánskej rifľovke vo veľkosti minimálne XXL. Vytvoríš tak pohodlný look, a v chladnejšom počasí sa môžeš spoľahnúť, že ťa predĺžená mikina či bunda zaručene zahreje.

 

O slovo sa hlásia farby! Ako každú jar príroda kvitne všetkými pestrými odtieňmi, a aj ty si môžeš doprať po tejto upršanej zime bez farieb trochu experimentovania. V jarnej pánskej móde platí heslo "farieb nieje nikdy dosť ". Preto sa neboj a vyberaj napríklad z ponuky zaujímavých pánskych mikín v bláznivých farebných prevedeniach.

Neboj, mysleli sme aj na nohavice! Ak si vyberieš roztrhané rifle s čo najviac trhancami, budeš za štýlového chlapa. Zvoľ kombináciu s poriadne uleteným tričkom a bielymi teniskami. Moderné sú stále aj klasické čierne slim-fit džínsy, ktoré dokonale obopnú postavu.

Túto sezónu tričkám kraľuje farebná potlač. Nieto sa čomu čudovať, pretože pútavý motív na tričku dokáže ľahko prilákať pohľady okoloidúcich. Medzi trendy farby patria odtiene modrej a tak isto tmavo zelenej. 

 

Vybral by si si z našej ponuky kúsok ktorý ťa zaujal? Tak neváhaj a prezri si našu sekciu novinky v ktorej máš všetky trendy kúsky každý deň po kope.

Cíť sa sebavedomo a štýlovo v novom outfite!