8 minút čítania, Lucia Pampurikova 29. 08. 2022

Buďchlap je plný noviniek! Dámy a páni, skontrolujte vaše šatníky, pretrieďte ich a zbavte sa dlhodobo nepoužívaných kúskov. Darujte ich alebo predajte. Každopádne uvoľnite miesto pre nové trendy oblečenie, ktoré vás počas chladných jesenných mesiacov príjemne zahreje. Vesta, bunda alebo pletený sveter? Pozrite si s nami a inšpirujte sa modernými kombináciami, v ktorých určite nezostanete nepovšimnutí. 

     modrý pánsky sveter s V výstrihom zelená dlhá dámska vesta s kapucňou

Sveter alebo kardigan?

Aj vy máte večnú dilemu - sveter alebo kardigan? Problém je, že aj sveter aj kardigan sú pohodlné, štýlové, elegantné a vkusné. Bavlnené alebo pletené svetre v kombinácii s elegantnými nohavicami môžete nosiť oblečené pod sako namiesto košele. Ideálny pracovný jesenný look v netradičnom podaní. Ak kráčate s poslednými trendmi, vymeňte klasický sveter za slim fit rolák v čiernej, sivej alebo béžovej farbe. Rolák aj jednofarebný sveter dokonale zapadnú do vášho biznis šatníka. Pre dámy platí to isté.

     sivý hrubý pletený pánsky sveter žltý pánsky sveter

V Buďchlap nájdete v ponuke atraktívne dámske pletené svetre, komfortné dlhé svetre a aj roláky v modernom dizajne. Ani pánska móda nezaostáva. Pripravili sme si pre vás jednofarebné svetre s módnym V-výstrihom, slim fit klasiky pod sako, hrubé pletené svetre a aj praktické svetre so zapínaním na zips. Ak vás tradičné farby ako sivá, čierna, hnedá nebavia, v Buďchlap vám ponúkame extra dávku farebnosti. Bordový, zelený, žltý, ružový, alebo modrý? Ktorá farba vám ešte v šatníku chýba?

     netradičný fialový dámsky rolák  hnedý dámsky sveter s V výstrihom

Kožená bunda pre nadčasový look

Hľadáte univerzálnu bundu do práce aj na voľnočasové aktivity? Niečo v čom budete vyzerať šik a zároveň sa budete cítiť v novej bunde pohodlne a teplo? Dve slová. Kožená bunda. Ak ju náhodou ešte nevlastníte, je čas to napraviť. Vďaka dnešným módnym trendom je kožená bunda must-have kúsok nielen pre ležérne outfity, ale aj pre formálny look, kde nie je vopred predpísaný dress code. Čierna kožená bunda, nesmrteľná klasika, je stávkou na istotu. Okrem klasického prevedenia si v Buďchlap môžete vybrať moderný motorkársky štýl, extravagantnú koženkovú bundu s originálnymi ozdobnými prvkami, ale aj variant s odnímateľnou kožušinou. 

čierna pánska kožená bunda s modernými ozdobami béžová dámska koženková bunda 

Už váš šatník pár kožených búnd zdobí? Čo tak nový prírastok v podobe prechodnej rifľovej bundy, ktorá je to pravé orechové pre svieži jesenný outfit. Čierna, modrá, s dierami, vyšúchaná. Rifľová bunda bude vždy IN. Je len na vás či zvolíte klasiku alebo vyskúšate niečo odvážnejšie. 

modrá dámska rifľová bunda krátka s dierami čierna pánska rifľová bunda s kožušinovou ozdobou

V Budchlap sme nezabudli ani na naše nežné ženské publikum. Zelená, béžová alebo elegantná čierna bunda? Vybrali sme pre vás dámske bundy atraktívneho krátkeho strihu. Sú štýlové, pohodlné a aj originálne. Zelená je farbou tohto roka, béžová je príjemná a univerzálna farba. Čierna farba je nadčasová klasika, vďaka ktorej hravo vytvoríte elegantný a vkusný outfit. Tak, ktorá to bude, čierna, béžová alebo trendy zelená? 

     zelená dámska krátka bunda olivová pánska prechodná bomber bunda

Športová aj elegantná, vesta na každú príležitosť

Vesty sú praktické kúsky, ktoré dokážete využiť na jar, jeseň, ale aj v zime pri vrstvení oblečenia. Dámy ju môžu nosiť štýlovo s koženými legínami a členkovými čižmami na platforme alebo aj elegantne. Kožušinové vesty sú pre elegantný outfit ako stvorené. V Buďchlap nájdete moderné dlhé dámske vesty, retro pletené vesty v romantických pastelových farbách, ale aj športové vesty na každodenné nosenie.

čierna dámska kožušinová vesta, s čiernymi legínami a bordovým rolákom ružová dámska vesta, modré dámske rifle

Pánske vesty sú v prevedení jednoduchšie. Na výber máte len variant s kapucňou alebo bez nej. Pánske vesty bez kapucne sú univerzálne. Viete ako nosiť vestu? Tenšie prešívané pánske vesty dokonale zapadnú aj do formálnejšieho outfitu, kde ich môžete nosiť ako spodnú vrstvu pod kabátom. Vesta v elegantnom podaní ako vrchná vrstva outfitu, zohrá kľúčovú úlohu v kombinácií s elegantným svetrom alebo kardigánom. 

šedá pánska vesta, modré pánske rifle hnedá pánska prešívaná vesta 

Nezabudli sme ani na praktické ženy a praktických mužov. U nás každý nájde to, čo potrebuje. Ponuku sme zaplnili aj klasickými prechodnými bundami vhodným na každodenné aktivity. Je len na vás či zvolíte klasiku alebo niečo viac lesklé.