Pozor na nápisy v cudzom jazyku
4 minúty čítania, Lucia Pampurikova 31. 05. 2017

Pomaly, ale isto tu máme leto, teplo, horúčavy. Niekedy si prezlečieme aj dve tri tričká za deň a môže sa stať, že bez povšimnutia si oblečiete také, ktorého nápis vás môže dostať do nepríjemných situácií. Dávajte si pozor, čo za nápisy na tričkách máte, ak sú po anglicky, radšej si ich nechajte preložiť naším rýchlym google translate.

tričko s krátkym rukávom s nápisom

ALE

poznáme aj nápadité a originálne nápisy. Vďaka ktorým môžete vyjadriť svoj postoj, svoju životnú filozofiu, svoj životný štýl,..Ak teda viete, čo na ňom máte napísané. Každý dovolenkár, keď sa vracia domov, by rád obdaril svojich najbližších. A čo môže byť praktickejšie ako tričko s názvom danej krajiny kde sme strávili svoj zaslúžený relax. Samozrejme srdiečko v nápise nesmie chýbať.

pánske tričká s nápismi

pánske tričká s nápismi

Tričká s cool potlačou

Stretávame sa s názormi, že tričká s potlačami už vyšli z módy, ale aj napriek tomu sa medzi ľuďmi tešia veľkej obľube. Bohužiaľ, aj potlače existujú vulgárne, nevkusné a dokonca aj také, vďaka ktorým vás môžu vyviesť z lietadla, či dokonca predviesť pred súd. Našťastie v tejto kategórií návrhári priniesli aj niečo štýlové, niečo, čo  nám vyčarí úsmev na tvári, dobrú náladu, vďaka čomu nami prejdu pozitívne vibrácie.

pánske tričká s krátkym rukávom

Zaručený úspech dosiahnete aj v tričkách so známymi komiksovými postavičkami alebo s obrázkami kombinovanými s nápismi svetoznámych hudobných skupín tiež nikdy nešliapnete vedľa.

 komiksy

tričko s krátkym rukávom s potlačou batman

Techniky, ktoré sa využívajú pri týchto trendy vychytávkach

- digitálna potlač textilu - vychytená technológia, pri ktorej sa tlačí priamo na textil, dokonca môžete tlačiť aj cez zips či gombíky a využiť pri tom je možné celú pestrú paletu farieb

- sieťotlač- technológia, ktorá sa používa už veľmi dlho a jej využitie sa uplatní najlepšie pri veľkých množstvách predmetov (okrem textilu aj papier, či plast)

- strojové vyšívanie - patrí medzi technológie, ktoré vydržia najdlhšie a dokonca ho môžete aplikovať na rôzne materiáli a aj cez švy.

- sublimácia- technológia, ktorá nepozná obmedzenie pri počte zvolených farieb, využíva sa predovšetkým pri produkte (textile), ktorý je vyrobený z polyesteru alebo jeho zmesi.

- technika flock - charakteristický znak je vystúpená potlač, ktorá je kvalitná a vysoko trvácna

- flex - typickým znakom flex technológii je stará známa, na dotyk "gumová"potlač. Táto printová technika dokáže pracovať aj s fosforovými a reflexnými farbami, ktoré nám v tme svietia. 

Ak ste za originalitu a nemáte radi fádnosť, určite siahnite po pohodlnom bavlnenom tričku s kreatívnou potlačou či nápisom. Outfit doplnte jednoduchými džínsami a ste pripravení vyraziť do ulíc.