7 minút čítania, Lucia Pampurikova 17. 03. 2022

Preferujete v obliekaní komfort, nadčasovosť a univerzálnosť? Máme pre vás riešenie. Dve slová. Tepláková súprava. Ak hľadáte pohodlné oblečenie na všetky voľnočasové aktivity, štýlová tepláková súprava by mala tvoriť základ vo vašom šatníku. Inšpirujte sa s nami a zostavte si aj vy pohodový jarný outfit v trendy teplákovej súprave. 

čierna tepláková súprava bieločierna pánska tepláková súprava

Teplákové súpravy sú IN

Móda nepozná hranice. Je rozmanitá, rôznorodá a kreatívna. Štýlová tepláková súprava nepatrí len do posilky. Pouličná móda miluje outfity v "teplákovke", módni návrhári ju každý rok zaradia na prehliadkové móla. A pravdou je, že každý z nás sa v teplákovej súprave cíti pohodlne ako v bavlnke. Okrem klasickej jednofarebnej teplákovej súprave, dajte šancu aj niečomu originálnejšiemu. Tepláková súprava s baggy teplákmi, mikina s nápaditou potlačou, vzory, asymetria, predĺžený strih, to všetko jednoznačne patrí do šatníka moderného muža.

červeno-čierna pánska tepláková súprava béžová pánska tepláková súprava

Pohodlne doma, ale aj s kamošmi na pive

Tepláková súprava donedávna predstavovala symbol pre šport, outdoorové aktivity a pobyt nielen v posilke, ale aj na čerstvom vzduchu. Avšak nie je tepláková súprava ako tepláková súprava. Existuje pár trikov, vďaka ktorým aj v športovom outfite zaujmete a v spoločnosti určite nezostanete nepovšimnutí. 

biela pánska tepláková súprava so žltým bočným pásom sivé pánske tepláky

Stop nadrozmerným teplákom a XXL mikine! Ak chcete "teplákovku" zaradiť do outfitov na voľnočasové aktivity, vyberajte tepláky slim fit strihu. Na lýtkach bývajú zúžené patentom. Ležérny outfit so športovým charakterom zaklincujete slim fit tričkom v kontrastnej farbe. 

Pokiaľ si neviete predstaviť teplákovú súpravu s elegantnejšími prvkami, tak vás presvedčíme o opaku. V teplákovej súprave môžete ísť nielen na rodinnú prechádzku, ale aj na pivko s kamošmi. Kreativite sa v móde medze nekladú. K teplákovému outfitu môžete zvoliť modernú polokošeľu, bomber bundu alebo elegantný kabát. Pre podčiarknutie športového looku zvážte pohodlnú vestu, naopak pre vzhľad drsniaka zlaďte teplákovú súpravu s ikonickou koženou bundou. Trendy kombinácia je žlto-čierna tepláková súprava, čierna kožená bunda v motorkárskom štýle a čierne tenisky alebo nadčasové čierne topánky Dr. Martens.

oranžová pánska bomer bunda, sivá mikina mestský pánsky outfit - čierny kabát, čierna mikina, čierna čiapka

Pohodlná letná súprava pre mužov 

Leto a letná dovolenková sezóna sú ako stvorené pre atraktívnu letnú súpravu pre mužov. Na dovolenke si užívate pokoj a good vibes (dobré vibrácie). Je to čas plný neformálnosti a nekonečnej slobody. Okrem vzdušného tielka s kraťasmi, si pribaľte aj teplákovú súpravu na leto - vkusné tričko s krátkym rukávom a kapucňou, kraťasy v rovnakom dizajne, biele tenisky a štýlové slnečné okuliare. V lete je čas zažiariť, preto neváhajte a vymeňte čiernu a iné tmavé farby, za svieže pastelové kombinácie. Neutrálna sivá, svetlo-modrá, béžová alebo zelená farba sú aj tento rok IN.

pánske žlto-čierne tielko s kapucňou sivé pánske tričko s kapucňou

Doplnky k športovému looku

Uvoľnenosť je kľúčová. Outfit v teplákovej súprave musí byť predovšetkým komfortný. Nepotrebujete priveľa doplnkov. V jednoduchosti je krása, preto vsaďte na štýlové slnečné okuliare, šiltovku alebo trendy ľadvinku. Aj keď obuv do doplnkov nezaraďujeme, nápadité tenisky v mnohých outfitoch tvoria neoceniteľný "šperk". Verte či nie, výrazný dizajn tenisiek vám hrá do karát.

čierna pánska tepláková súprava červeno-modrá pánska tepláková súprava

Prečo by ste mali mať aspoň jednu teplákovú súpravu?   

  • je to nadčasový kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy,
  • je vhodná na športovanie, na leňošenie pred telkou, ale aj na rodinné výlety,
  • teplákové súpravy sú väčšinou vyrobené z rýchloschnúceho materiálu,
  • majú dlhú životnosť a po praní nestrácajú pôvodný tvar, aj vďaka použitému polyesteru či nylonu,
  • sú praktické a všestranné,
  • v ponuke nájdete pestrú ponuku farieb a moderných prevedení,
  • teplákovú súpravu využijete v každom ročnom období, ako samostatnú vrchnú časť odevu, ale aj pri vrstvení pod kabát alebo bundu.

oranžová pánska tepláková súprava čierna pánska tepláková súprava