2 minúty čítania, Monika Vrtova 17. 03. 2020

Máš voľný čas len pre seba? Alebo chceš predĺžený víkend stráviť domácim leňošením? Čo si ale obliecť, a cítiť sa pritom v úplnej pohode? Tepláková súprava je skvelý nápad!

Vyber si zo zaujímavých kúskov, ktoré ťa zahrejú v chladnom jarnom počasí, a poslúžia ako rýchla pomoc keď nevieš čo na seba.

Ponuka pánskych teplákových súprav je tak široká, že si môžeš vyberať z veľkého množstva farieb a zaujímavej potlače. Ak siahneš po maskáčovej súprave v šedej farbe, určite neurobíš krok vedľa.

Ak sa ale nevieš rozhodnúť a preferuješ skôr čiernu farbu môžeš zvoliť zaujímavú teplákovú súpravu v melírovanej farebnej kombinácii. Obsahuje čierne tepláky, ktoré opticky predĺžia nohy a trendy mikinu s potlačou, ktorú využiješ aj na bežné nosenie napríklad do mesta.


Veľmi obľúbené sú aj trendy basic súpravy, ktoré sú jednej farby. Takáto tepláková súprava určite nesmie chýbať aj v tvojom šatníku. Využiješ ju aj na nosenie doma, a v kombinácii s jednoduchým bielym tričkom vytvoríš outfit vhodný napríklad na športové aktivity.

Výhody teplákovej súpravy:

  • Komfort pri nosení
  • Moderné a kvalitné vyhotovenie
  • Vhodné na domáce leňošenie ale aj do fitka :)

Na športovú teplákovú súpravu nezabudni ani v teplejšom počasí. Vo verzii s krátkymi nohavicami a tielkom ju nebudeš chcieť dať dole. Výborne sa hodí napríklad na basketbal alebo na tréning, pri ktorom sa potrebuješ cítiť maximálne komfortne.

Aj v horúcich dňoch tak zostaneš v pohode a cool!

Tak neváhaj a vyber si z našej širokej ponuky pánskych teplákových súprav a urob si radosť novým kúskom do tvojho šatníka.