5 minút čítania, Matej Podstavek 27. 03. 2019

Každé ráno čelíš vážnemu rozhodnutiu, čo si dnes na seba obliecť. Rozlúsknuť túto dilemu častokrát znamená stráviť niekoľko minút premýšľaním nad otázkou „čo a s čím“. Občas to znamená, že si vylepšíš svoju kondičku, keď budeš kvôli tomu opäť utekať do práce. Existuje pár kúskov, ktoré by ani v tvojom šatníku chýbať nemali.

moderný pánsky outfit budchlap

Prečo? Hlavne preto, že sa dajú dobre a ľahko kombinovať, a siahneš po nich v časovej tiesni. A možno preto, že sú štýlové a vždy v nich budeš vyzerať IN. My sme pre teba vybrali päť „must have“ kúskov, ktoré považujeme za nutnosť nie len v tvojom šatníku, ale v šatníku každého jedného moderného pána. Ak sa ti budú zdať príliš jednoduché, obyčajné, či nudné, mýliš sa. Práve tieto patria medzi kúsky tvoriace takmer každý dobrý outfit.

BIELE TRIČKO

Základ - aj v tvojom šatníku by mu malo patriť číslo jeden. Skvele kombinovateľné so všetkým. Ideálne pre lajdákov, ktorí na poslednú chvíľu riešia čo na seba. Je neutrálne štýlovo aj farebne. Kúp si jedno oversize, nech má väčší šmrnc a ak sa ti to zdá málo, hoď naň jednoduché doplnky (napr. náhrdelník, náramok, hodinky). Vďačnou alternatívou je aj čierna potlač v podobe nápisu alebo obrázka. O „basic“ tričkách (všetkých farieb) možno tvrdiť, že sú top kúskami v rebríčku kombinovateľnosti.

BIELA KOŠEĽA

Nie, biela nie je naša obľúbená farba. Je však neutrálna a sám musíš uznať, že košeľa proste „musí byť“. Obleč si ju ako elegantný prvok, či k neformálnemu outfitu s rifľami. Vyhrň rukávy, rozopni o jeden gombík viac, ako si zvyknutý, doplň náhrdelníkom – z elegantnej razom neformálna. Biela košeľa je tiež ľahko kombinovateľná takmer so všetkým: rifle, kraťasy, elegantné nohavice, pod koženku, pod rifľovku... Ďalej je to už len na tvojej fantázii a kreativite.

„DŽÍNY“

Nemusíme ťa snáď presviedčať, že neexistuje jediný šatník bez denimových nohavíc. Dnes ponúka svet módy naozaj všetky varianty riflí, a preto CHOĎ DO TOHO! a skús aj trochu odvážnejšie strihové varianty. Tu sa ti otvárajú všetky možnosti spájania kúskov. Ak si skôr na IN klasiku tak stav na roztrhané, vyšúchané, strihu slim. No a v prípade, že nie si nákupným maniakom, ktorý vlastní 20 takmer rovnakých kusov riflí, radíme ti do seba zainvestovať a kúpiť radšej kvalitné. Pretože nie je nad kvalitné rifle, ktoré vydržia niekoľko rokov a prekonajú s tebou aj tie najbúrlivejšie akcie.

MULTIFUNKČNÉ TOPÁNKY

Máme na mysli topánky, ktoré si môžeš obuť k outfitom viacerých štýlov a vždy budú vyzerať, že tam patria. Do tejto kategórie možno zaradiť aj exkluzívne granátové tenisky. Je už na tebe, aký materiál zvolíš. Aj tieto topánky sa zaraďujú medzi tie, ku ktorým si kľudne oblečieš rifle a koženku, no na druhej strane ich môžeš využiť aj k elegantnejšiemu outfitu, akým je košeľa a napr. pekné slušné zúžené nohavice.EXKLUZÍVNE GRANÁTOVÉ TENISKY

BUNDA: KOŽA VS DENIM

Najviac nosenými a vyhľadávanými kúskami medzi bundami sú koženkarifľovka. Páni preferujú koženky tmavej farby. Nájdu sa však aj takí, ktorí nemajú strach vyskúšať kožu aj v inom farebnom prevedení. Kožená bunda vyzerá najlepšie práve v kombinácii s už spomínaným bielym „basic“ tričkom, rifľami a peknými topánkami. Rovnako to platí aj o rifľovej bunde. Tie už nájdeš aj v modernom vyšúchanom štýle, ktorý môže z bundy spraviť nosný prvok outfitu.

Tak šup, šup doplniť povinnú výbavu každého moderného pána. Dúfame, že sme ti pomohli a ponúkli alternatívy, po ktorých budeš siahať, keď nebudeš mať svoj deň a tvoja kreativita bude na bode mrazu. Napriek tomu sme si istí, že v kombinácii týchto jednoduchých kúskov budeš vyzerať štýlovo.