2 minúty čítania, Monika Vrtova 20. 03. 2020

Pripravili sme si pre teba rebríček najobľúbenejších pánskych tričiek s dlhým rukávom. Našiel by si medzi nimi aj svoj top kúsok?

Pánske tričká s dlhým rukávom sa tešia veľkej obľube počas celého roka. V zime si ich radi oblečieme pod mikinu či sveter, a v lete nás zahrejú najmä v daždivom počasí.

1. Pohodlne a štýlovo v čiernej klasike

ČIERNE TRIČKO S DLHÝM RUKÁVOM J.STYLE 2088

Už tradične najobľúbenejšie sú basic kúsky. Nesmú chýbať ani v tvojom šatníku! Základné tričko s dlhým rukávom využiješ ako moderný nátelník alebo si ho obleč pod sveter.

2. Dopraj si trochu farby

GRANÁTOVÉ TRIČKO V MODERNOM PREVEDENÍ O/1292Z

Nikomu ešte nezaškodilo ozvláštniť svoj outfit farbami. Modrá vo všetkých jej odtieňoch patrí medzi chlapské top farby, a tak sa nemusíš báť siahnuť aj po inom kúsku ako čiernom.

3. Potlač je stále trendy

Fantastické biele tričko s potlačou

Tričko s potlačou nikdy nevyjde z módy. Na to sa môžeš spoľahnúť! Preto by si ich mal mať doma hneď niekoľko. Čím originálnejšia potlač tým lepšie.

4. Všetky oči na mne

ŽLTO-ČIERNE ASYMETRICKÉ TRIČKO PRE PÁNOV O/1220

Neboj sa ani bláznivých strihov a farieb. Veď tej čiernej v každom outfite by bolo už hádam dosť! Patríš aj ty medzi tých odvážlivcov, ktorý nosia radi výrazné farby? Vyskúšaj, a určite si ich zamiluješ.

5. Nestarnúci army štýl

Áno, tričká s maskáčovou potlačou nestratili na popularite ani tento rok. Pristanú takmer každému, a muži sa predsa radi cítia príťažlivo a atraktívne.

Vybral by si si z nášho rebríčka? Všetky kúsky z obrázkov nájdeš v našej ponuke pánskych tričiek s dlhým rukávom.