2 minúty čítania, admin hlavní 31. 03. 2016

Trendy na leto pre pánov

Hurááá leto je tu! A s ním aj množstvo pribúdajúcich nových kúskov vo Vašom šatníku! Keďže móda stále napreduje, nie je rok, kedy by v letnom období nepribudla nejaká módna vychytávka. A tak je tomu aj teraz. V nasledujúcich riadkoch si priblížime niekoľko horúcich letných hitov v ktorých zapôsobíte!

Praktický módny doplnok

Klobúky! Hitom sa stali už minulú letnú sezónu, no ani tento rok neostanú bez povšimnutia. Okrem toho, že sú skvelou pokrývkou hlavy v horúcich dňoch a ochránia Vás pred neželaným úpalom, splnia účel aj v oblasti vkusu. Obohaťte svoj letný outfit športovo-elegantným klobúčikom bielej farby a budete o krok vpredu pred ostatnými!

V lete skutočne letia

Ďalšou skvelou letnou vychytávkou sú plátenné nohavice, takzvané Bermudy. Sú to nohavice nad kolená a každý chlap sa v nich cíti veľmi pohodlne. Môžete staviť na jednofarebnosť a skombinovať ich s letným vzorovaným tielkom či tričkom, alebo zvoľte opačnú možnosť – jednoduchý vršok a vzorované Bermudy. Perfektnou voľbou bude, ak jeden kus Vášho oblečenia bude károvaného vzoru.

Vkusný a dochvíľny

Áno, reč je o hodinkách. Konkrétne o náramkových, ktoré môžu byť skvelým doplnkom k Vášmu letnému outfitu. Keďže hodiniek je na výber viacej druhov (elegantné, športové), je dobré mať doma v zásobe z každého rožku trošku. K športovým, trojštvrťovým nohaviciam z teplákoviny zvoliť hodinky na spôsob značky Michael Kors by bola hotová katastrofa!

To bolo len zopár tipov módnych trendov na leto pre pánov, ktorí sa chcú trochu inšpirovať. Samozrejme, každý máme svoj vkus a nie všetkým sa hodí oblečenie akéhokoľvek druhu. Preto ak ste vyslovene športový typ, radšej priveľmi neexperimentujte s eleganciou bez skvelého módneho poradcu (pokojne to môže byť kamarát o ktorom je všeobecne známe, že sa vkusne oblieka). Rovnako to platí aj naopak, teda ak je váš každodenný štýl obliekania zameraný na elegantné oblečenie a doplnky, nie je na škodu najskôr vypočuť si nestranný názor druhej osoby predtým, ako sa vyberiete do ulíc.