9 minút čítania, Lucia Pampurikova 13. 07. 2021

Košeľa, tričko alebo tielko? Letný outfit v košeli pastelový farbách je považovaný za atraktívny outfit, ktorý je aj medzi ženami veľmi obľúbený. V ležérnom outfite v jednoduchom jednofarebnom tričku neohúrite, ale ani nič nepokazíte. Je to nadčasová klasika, ktorú muži uprednostňujú kvôli jednoduchosti a komfortu, ktoré tričko ponúka. A čo tak tielko? Je možné zažiariť aj v pohodlnom tielku? Zostavte si nápaditý moderný outfit na leto v trendy tielku!

   teplákový komplet - pánske bielo tmavomodré tielko s číslom 3 a nápisom New York a pánske tmavomodré kraťasy biela pánska súprava - biele pánske tielko s USA nápisom, biele kraťasy

Ako tielko vzniklo?

Už ste niekedy niekomu v duchu poďakovali za tento odev? Pánske tielko je ako dobré vychladené pivo. V letných horúčavách osvieži a navodí príjemný pocit slobody a komfortu. Ako tielko vzniklo? Predstavte si, že opäť v tom majú prsty vojaci. Hodiny strávené v tanku a teple ich prinútilo porozmýšľať, ako sa schladiť, a preto začali strihať. Tielko v jednoduchej podobe tiež našlo uplatnenie v športoch ako je atletika alebo plávanie. Dnes sa teší veľkej popularite a nosí ho počas horúcich slnečných dní mladšia aj staršia generácia.

Olivová farba tvorí základ

Módna "army" olivová farba zaujala svoje miesto v moderných pánskych outfitoch. Olivová farba v posledných rokoch dominuje v pánskych šatníkoch. Nahoďte sa do army odtieňov! Udržujte paletu neutrálnych zemitých farieb.

čierne pánske tielko s maskáčovým vzorom modré pánske rifľové kraťasy v modernom dizajne

Pánske tielko v olivovej farbe ľahko skombinujete s čiernymi a modrými rifľovými kraťasmi, s tmavomodrými, hnedými chino nohavicami alebo s ležérnymi béžovými kapsáčovými kraťasmi. Biele tenisky by nemali chýbať a ak ste zarytý detailista, nenechajte nič na náhodu. Vyšperkujte svoj letný outfit a nezabúdajte na kožené doplnky, šiltovku a na moderné pánske hodinky.

   zelené pánske tielko s motívom lebky čierne pánske kraťasy

Originálne pánske tielko s potlačou

Leto hýri farbami, a preto je ten správny čas na experimentovanie. Farebné výrazné alebo kontrastné potlače sú obľúbené nielen na tričkách, ale aj na tielku. Pre svieži a zaujímavý letný outfit, vyberajte biele alebo klasické čierne pánske tielko s farebnou potlačou.

   modré pánske tielko s kapucňou s čiernou potlačou čierne pánske kraťasy

Pre mužov, ktorí milujú humor a neboja sa žiadnej výzvy, odporúčame výrazné pestrofarebné potlače, modré rifľové kraťasy a biele tenisky. Pre klasikov ponúkame na zváženie neutrálnu, ale za to veľmi vkusnú , nesmrteľnú čierno - bielu kombináciu.

 pánske bordové tielko s čiernou potlačou farebné pánske tielko

Náš tip: Jednofarebné tielko si nechajte pod košeľu alebo do posilňovni. Na letnú párty alebo výjazd s kamošmi zvoľte pánske tielko, s logom, nápisom alebo s vtipnou potlačou. 

jednoduché biele pánske tričkočierne pánske teplákové kraťasy

"Zabite" nudu v lete!

Wau efekt v tielku? Blysnite sa na dovolenke, na pláži, pri letnom bare či na beach party. Výrazná neónová farba zaručí, že nezostane bez povšimnutia. Pánske tielko v modernej zelenej, žltej, oranžovej alebo aj ružovej neónovej farbe žiadne nápadné potlače nepotrebuje.

 pánske tielko v neónovej ružovej farbe  výrazné žlté pánske tielko s čiernou potlačou

Nech žijú kontrasty! Namiešajte si módny mix pre pravého muža! Použite  neónové farby v kombinácií so "šmrncovnými" kraťasmi v tlmených univerzálnych farbách. Tmavé rifľové kraťase sú pre váš "letný drink" to pravé orechové. A nieže si doma zabudnete štýlové slnečné okuliare, ktoré dodajú outfitu osobitý štýl a punc originality. 

zelené neónové pánske tielko s čiernou potlačou teplákové šedé pánske kraťasy

Pouličný štýl víta tielko s kapucňou

Nebojíte sa zmeny? Máte radi štýl a radi skúšate efektivitu nových trendov? Zakomponujte do letného šatníka moderné tielko s kapucňou. Populárne tielko s kapucňou nie je v pánskych šatníkoch žiadnym nováčikom. Originálne tielko s kapucňou si našlo svoje uplatnenie aj v jedinečnom pouličnom štýle. 

biele asymetrické pánske tielko s kapucňoučierne pánske rifľové kraťasy

Zaujmite aj vy v tielku s asymetrickým strihom a v nápaditých farbách. Dokonalý ležérny look docielite v pohodlných teplákových alebo slim fit rifľových kraťasoch neutrálnych farbách. Kraťasy štýlu chino si šetrite pre outfity s tričkom a košeľou.  My tielko s kapucňou odporúčame všetkými desiatimi, pre jeho jedinečný dizajn, ktorý obyčajné tielko premenil na štýlový kúsok letnej pánskej módy.

pásikavé pánske tielko tmavomodré pánske rifľové kraťasy

Menej je viac

V lete dostáva každý "makač" priestor predviesť svoju celoročnú prácu v posilke. Pánske tielko slúži ako dokonalý nástroj, vďaka ktorému sa môžete pochváliť s vašimi vyšportovanými krivkami. Každopádne majte na mysli, že vítaný je len menší výstrih. Zelenú má aj véčkový výstrih, ale samozrejme nie až po pupok. Menej je niekedy viac a v trendy letných outfitoch to platí dvojnásobne. 

   pánske tielko s v-výstrihom, a farebnom potlačou teplákové pánske kraťasy čierne s červenými pásom

Tielko by jednoznačne v pánskych letných outfitoch nemalo chýbať. Je to skvelý spoločník na plážové párty. Cíťte sa pohodlne, voľne, sexi a aj štýlovo v tielku s rafinovaným dizajnom. Vymeňte starú klasiku - jednoduché tradičné tielko, za nový trendy kúsok. Nebojte sa farieb a moderného dizajnu. Uvoľnite sa, popustite uzdu fantázie a dajte priestor vášmu kreatívnemu mysleniu. Farby a bláznivé potlače k letu neodmysliteľne patria. Staňte sa aj vy nespútaný dobrodruh v trendy tielku.  Čo vy na to? Patrí tielko k vašim letným obľúbencom alebo si v ňom pripadáte neatraktívne až nemoderne?