7 minút čítania, Lucia Pampurikova 05. 11. 2020

Moderná športová elegancia. A prečo nie? Žijeme v hektickom období plnom rôznych bizarností a módny priemysel nie je žiadnou výnimkou. Pánske oblečenie prešlo v posledných rokoch veľkou transformáciou a pri svojej premene absolvovalo rôzne procesy.

Vieme, že ženy si pre krásu čo to aj vytrpia, ale muži sú v tomto diametrálne odlišní. Muži uprednostňujú komfort pred trendy kúskom, a preto sme si istí, že u každého správneho chlapa majú v skrini tepláky svoje posvätné miesto.

Tepláky už dávno nepredstavujú obyčajný nudný domáci úbor. Dnes je už možné obliecť si tepláky, okrem mikiny a trička, aj k elegantnejším kúskom, akými sú sveter či kabát. Neverili by ste koľko slávnych osobností, hercov, hudobníkov, spevákov a pod., tak veľmi zbožňuje tento športový pohodlný kúsok, že si nechali vyrobiť vlastnú značku teplákov, ktoré potom kombinujú s rôznymi štýlmi obliekania na rôzne príležitosti.

pánsky elegantný komplet so svetrom

Športové, pohodlné, aj do posilňovni, aj na sedenie pri telke. Ale prečo nie napr. na návštevu kina, do reštaurácii či na stretko s kamošmi? Myslíte, že v teplákoch budete za "nulu", že nebudete dostatočne na úrovni?

Nebojte sa, nebudete.

Neviete ako na to?

Jednoducho. Máme pre vás zaručený recept ako okúzliť okolie aj v teplákovom outfite. Pomôžeme vám vyčariť také komplety, že pri pohľade na vás ostatným padne sánka. Neuľahčujte si preto svoju prácu a vyhrajte sa so skladaním vášho výsledného kompletu. Vyšperkujte váš nadupaný outfit.

pánska športová elegancia v teplákoch

Nenávidené či nepochopené joggery

Moderný muž nemá strach zo žiadnej výzvy. Muž, ktorý sa nebojí vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, bez najmenšieho premýšľania siahne po trendy joggeroch (nohavice/tepláky/džínsy s nižším sedom). Stále viac a viac sa dostávajú do popredia a čoraz častejšie sú zakomponované do pánskeho šatníka.

pánske čierne tepláky

Ak ich ešte nemáte vo vašom šatníku, skúste ich "pochopiť" a vyskúšajte ich aspoň na jeden deň. Garantujeme vám, že si ich zamilujete. A na počudovanie ich môžete kombinovať nasledovne: 

  • mladistvý, výrazný, neprehliadnuteľný look docielite kombináciou - joggery (napr. čierne, šedé), sako moderného strihu, biele tenisky alebo šedé mokasíny,
  • moderný muž siahne po joggeroch v kombinácií s kašmírovým svetrom s V výstrihom. Finálny outfit sa ponesie v duchu vkusu, luxusu, elegancie a komfortu na nezaplatenie.

Joggery sa už nevyrábajú len z teplákoviny, ale v obchodoch či na módnych mólach ich môžete vidieť aj vo voľnočasovom trendy štýle ako chinos joggery.

pánske tepláky joggery

Army štýl v teplákoch

pánske maskáčové tepláky

Army štýl sa veľmi dobre uchytil v módnom priemysle. Kúsky s vojenskou tematickou sa tešia svojej obľube po celom svete, s radosťou a hrdosťou ich nosia aj ženy aj muži. Ženy vedia ako vyzerať zvodne aj v maskáčových teplákoch a muži za nimi vôbec nezaostávajú. K sexi pánskym kompletom v maskáčovom štýle sa dopracujete vďaka slim fit strihu teplákov, resp. užšieho strihu od kolena po koniec teplákov. To či si vyberiete klasickú zeleno-hnedú maskáčovú kombináciu alebo si trúfnete aj na odvážnejšie varianty akými sú červený alebo modrý maskáč, už necháme na vás.  

pánske maskáčové tepláky

Denim forever alias zlatá dobrá rifľovina 

pánska zimná rifľová bunda

Ležérny, moderný a stále veľmi obľúbený outfit. Tepláky s džínsovou košeľou budú vždy nesmrteľná a dokonale funkčná kombinácia. Svieži a šik outfit taktiež docielite pri súhre teplákov a rifľovej bundy. Neváhajte siahnuť aj po bielej, šedej alebo aj bordovej rifľovej bunde. Trendy denim košele s rôznymi výraznými aplikáciami tak isto perfektne zapadnú do vášho voľnočasového kompletu. Výsledný outfit poteší a príjemne prekvapí nie len vás samých, ale aj vaše okolie.pánsky športové tepláky zelené

Populárna čierno-biela kombinácia

trendy pánske čierne teplákyJednoduchá, ale vždy efektívna kombinácia. Čierno-biela kombinácia je zaručená voľba na istotu.  Zabudnite na tričko a mikinu. Poriadne sa pozrite do vašich šatníkov, určite v nich nájdete polokošeľu či károvanú košeľu.  Ak by ste chceli oživiť už dávno okukaný "domácky" outfit v čiernych teplákoch a bielom tričku, skúste nahradiť biele tričko, trendy polokošeľou. Štýlová kožená bunda samozrejme nesmie chýbať. 

károvaná pánska košeľa

Dokonale zladený - tón v tóne

športový pánsky outfit

Možno to pre vás bude pri najmenšom zvláštne, ale verte, že sexi budete vyzerať aj v čiernych teplákoch v kombinácií s čiernym tričkom. Trendy tepláky moderného slim fit strihu s elastickým bavlneným tričko s V výstrihom, ktoré podčiarkne vaše mužské črty, by určite nemali chýbať vo vašej základnej šatníkovej výbave. Takto oblečení ulahodíte každému ženskému oku. Celý look môžete zaklincovať napr. farebnými teniskami. Veď v jednoduchosti je krása a vy nemusíte zbytočne namáhať vaše mozgové závity a  rozmýšľať ako a čo, musíte alebo môžete kombinovať. 

pánske tepláky sivé

Dnes už v teplákoch môžete ísť naozaj skoro všade. Je síce pár výnimiek, kde tepláky nemajú čo robiť, a tými sú pracovný pohovor, prvé rande, svadba a iné miesta, kde je už predpísaný prísny dress code.

Veríme, že sme vás článkom o vašom preferovanom kúsku oblečenia - teplákoch, potešili a ukázali vám aj iné varianty ako vhodne zakomponovať tento športový kúsok do vášho štýlu obliekania sa. Možnosti, ktoré asi doteraz pre vás predstavovali veľké tabu. Nebojte sa vykročiť z vašej komfortnej zóny, nebojte sa predsudkov a naopak užívajte si krásy každého dňa vo vašom obľúbenom kúsku, v teplákoch.