3 minúty čítania, admin hlavní 31. 03. 2016

Štýlové tašky sú super aj pre chlapov

Že vraj len pre ženy? Tsss... Taká tá nositeľnejšia taška, aktovka či batoh sa občas zíde aj chlapovi. Hoci väčšina mužov si na elegantné tašky cez rameno, vyrobené z kože, nepotrpí a všetko čo potrebujú (teda mobil, kľúče a peňaženku) pri bežnom výjazde či už vybaviť si niečo do mesta, na návštevu alebo na diskotéku, popchajú do všetkých vreciek a otvorov, ktoré na svojich odevoch nájdu. Nejeden by sa bol čudoval, ako by si takú tašku pochvaľoval. Všetky dôležité veci hneď po ruke a žiadne hystérie spojené s ich hľadaním kade-tade. Tašky, aktovky alebo batohy, sú skutočne veľmi užitočné veci, ktoré nielen že výborne plnia svoj účel, ale taktiež z nich môžu byť super štýlové módne doplnky!

Tašky cez rameno


 

Kožené či látkové, športové či elegantné. Na výber jesto z množstva druhov a značiek, takže každý si určite príde na svoje. Kožené tašky sa hodia v kombinácii s elegantnými odevmi, zatiaľ čo látkové idú k športovému, prípadne športovo- elegantnému štýlu.

Veľmi populárne sú dnes kožené tašky vo farbách hnedej a čiernej. K hnedej jednoducho dolaďte mokasíny alebo jednoduché kožené topánky rovnakej farby, plus nejaký ten opasok či hodinky, rovnakého odtieňu. Obľúbia si ich určite páni, ktorý preferujú eleganciu a nájdu v nej využitie aj v prípade, že si so sebou do práce nosia väčšie prístroje či pomôcky, napríklad notebook.

Športové tašky cez rameno si zamilujú najmä športovci, ktorí určite ocenia ich praktickosť v prípade, že práve idú na svoj futbalový tréning. V móde sú teraz napríklad športové tašky cez rameno s veľkým logom známej značky uprostred.

Tašky tohto typu avšak nemusia byť len veľkých rozmerov. V prípade, že často vychádzate z domu iba tak ,,na skok“, istotne sa Vám zíde malá taška, do ktorej vmestíte akurát tie tri najdôležitejšie veci spomínané vyššie (mobil, kľúče, peňaženka) a ktorú len šikovne prehodíte cez rameno a upaľujete.  Druhy takejto tašky už tiež existujú od elegantných až po športové, takže každý jeden má možnosť zvoliť si tú svoju.

Aktovky

Pánska aktovka je vec, resp. módny doplnok ,vyslovene elegantného charakteru a jej nositeľom by mal byť muž, ktorý má na to vhodný odev. Najlepším variantom je bezpochyby elegantný oblek, ale taktiež ju môžete skombinovať s elegantným svetrom a nohavicami. Obľúbia si ich nadšenci elegancie a tiež poslúži ako skvelá spoločníčka do práce, ktorá Vám s radosťou v sebe ponesie všetky kancelárske a písacie potreby.

Ruksaky a batohy

Veľmi populárne sú najmä u žiakov a študentov a obľubujú ich aj športovci či turistickí nadšenci. Tohto druhu užitočného pánskeho módneho doplnku sa dnes už vyrábajú stovky ba snáď možno aj tisícky. Vyrábané sú mnohými výrobcami, známymi aj menej známymi značkami , v rôznych farbách, vzoroch a s mnohorakou potlačou. Vybrať si taký, aký práve potrebujete rozhodne nie je problém. Samozrejmosťou sú už pri spomínaných žiakoch a študentoch, ktorí ich niekedy ani nepovažujú za módny doplnok, skôr naopak za zbytočnú záťaž. Taktiež turisti siahajú po ruksakoch, keď ich čaká dlhá, namáhavá túra naprieč kopcom či vrchom. Či už si teda študent, športovec alebo turista, aj ty môžeš byť vďaka štýlovému batohu o krok vpred, preto si daj záležať na jeho výbere.