3 minúty čítania, Monika Vrtova 26. 03. 2020

Chystáš sa do spoločnosti? Tak si na seba obleč moderné sako! Je to nadčasový kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy.

Na výber je nespočetné množstvo druhov, materiálov, strihov a farieb z ktorých sa pánske saká vyrábajú. My ti ale ukážeme 5 rôznych spôsobov nosenia tohto elegantného kúsku.

1. Decentný štýl v športovom saku

Obyčajné sako v v jednoduchom jemnom farebnom prevedení, dokáže pôsobiť zaujímavo v kombinácii s bielym tričkom a džínsami. Nie je pravidlom, že si ku saku musíš vždy obliecť iba košeľu, a preto sa neboj a veselo kombinuj.

3. Jemný gentleman v ružovom

Veľa mužov sa obáva najmä tejto farby. Áno ružová nemusí byť tvojou nočnou morou, ak máš dostatok sebavedomia. Len vyspelý muž vedomý si svojich kvalít a predností si dokáže na seba obliecť aj túto farbu obľúbenú najmä medzi ženami. Tak prečo nevyniknúť v nudnom dave?

3. Nahoď štýl "Men in black"

Čierne sako je už tradične najobľúbenejšou voľbou, najmä keď sa chystáš do spoločnosti. Sekne takmer každému chlapovi. Nemusíš ho kombinovať len s nepohodlnými "tesilkami" ako po starom otcovi. Nahoď sa do moderných nohavíc v elegantnom štýle, a určite budeš zo svojim outfitom spokojný.

4. Klasik v modrom

Kombinuj modrú farbu tón v tóne. Ku kráľovsky modrému saku si vezmi bledomodré džínsy a biele tričko. Skúšal si už kombinovať sako a tenisky? Skvele sa dopĺňajú! Nové trendy v móde dovoľujú kombinovať takmer všetko. Pohodlný outfit do mesta alebo napríklad na neformálne stretnutie.

5. V kombinácii s košeľou

Rokmi osvedčená kombinácia vhodná na každú formálnu udalosť. Sako a elegantná pánska košeľa bude vždy správna voľba. Ako elegán sa vyber na svadbu, oslavu, príjmačky alebo pohovor. V tomto prípade nezabudni na slušné topánky a opasok vo vhodnej farbe. Vieš predsa že aj na detailoch záleží!