5 minút čítania, Monika Vrtova 27. 03. 2020

Prinášame ti horúce módne novinky v pánskej móde. Všetky nájdeš v našom e-shope!

Tak sa poponáhľaj, aby ti neunikla ani jedna z nich.

Ak sa chceš o všetkých novinkách dozvedieť ako prvý, nezabudni sledovať náš facebook Budchlap.sk, kde sa dozvieš všetky aktuálne informácie.

Pánska móda v roku 2020 sa bude uberať úplne voľným a pohodlným štýlom. Ak čítaš náš blog pravidelne, určite už vieš, že trendom sezóny budú oversize kúsky. Top farba tohto obdobia je klasická modrá!

Trendy pánske tričká

Módne trendy neobišli ani pánske tričká. V našich aktuálnych novinkách nájdeš všetky trendy kúsky v odtieňoch klasickej modrej. Skvele padnúci strih a pohodlný materiál ti zaručia komfort pri nosení.

Štýlové pánske rifle

Štýlové pánske rifle, a to doslova! Extravagancia bude hitom tohto leta. Nekonečné trhance, záplaty a zipsové aplikácie teraz letia. Vyskúšaj si tento zaujímavý kúsok na sebe, a nebudeš sklamaný! Do módy sa ale opäť dostávajú vypraté džínsy, máš už jedny vo svojom šatníku?

Fantastické košele

Košele v rifľovom alebo elegantnom prevedení patria každoročne medzi najobľúbenejšie pánske kúsky oblečena. Či už siahneš po klasickej modrej, alebo vzorovanej košeli, neurobíš krok veďľa ani v jednom prípade.

Zaujímavé pánske nohavice

Áno, myslíme aj na to, že občas musíš do spoločnosti vykročiť ako pravý elegán. Preto sme si pre teba pripravili v našich novinkách elegantné pánske nohavice. Využiješ ich nielen do práce či na formálne stretnutia, ale aj napríklad do kina či na rande.

Pohodlné kraťasy

Keďže je vonku čoraz teplejšie počasie,  a ty budeš potrebovať niečo na seba napríklad na kúpalisko, máme pre teba pohodlné krátke nohavice. Na športové aktivity vyberaj z teplákových materiálov, zatiaľ čo do mesta máme rifľovú verziu kraťasov.

Moderné tielka

Chystáš sa do gymu, alebo radšej cvičíš doma? Pre každý prípad sú pre teba pripravené moderné pánske tielka. Veľmi príjemne sa v nich vykonáva akákoľvek športová aktivita, pretože nesťahujú, ale dokonale obopnú postavu. Preferuješ čiernu, bielu alebo farebnú variantu?

Veríme, že si našiel v našich novinkách inšpiráciu a vyberieš si štýlové kúsky na bežné ale aj slávnostné nosenie do spoločnosti.