2 minúty čítania, Monika Vrtova 18. 03. 2020

Nevieš ako ozvláštniť svoj každodenný outfit? Správne zvolené pánske doplnky dotiahnu tvoj štýl k dokonalosti.

Poďme na to pekne od hlavy až k pätám. Pánska šiltovka je neodmysliteľným doplnkom pre každého chlapa najmä v letnom období. Poslúži ako štýlový kúsok tvoriaci celkový look, a ochráni ťa pred pálivým slnkom. Vyberaj z rôznych motívov a nezabudni na značkové kúsky ktoré máme v ponuke( Supra, Eastpack, Vans ).

Ďalším neodmysliteľným kúskom je pánsky ruksak. Napraceš do neho potrebné maličkosti a môžeš sa vybrať do práce či stretnutie s kamošmi. Je to veľmi praktický pomocník, a ak ešte nemáš ruksak, určite by si si mal aspoň jeden zaobstarať. 

Pánsky opasok je užitočným doplnkom do každých nohavíc, no musíš si zvoliť správny materiál hodiaci sa k tvojmu štýlu. Ak je tvoj outfit ladený v elegantnom duchu, siahni po opasku s pravej kože v čiernej alebo hnedej farbe. Ak sa ale chystáš obliecť si športový outfit vyberaj elastické opasky z látky, alebo opasky so športovou prackou.

Do vrecka každých nohavíc patrí poriadna pánska peňaženka. A my ich máme na sklade kopec! Vyberaj z množstva zaujímavých vyhotovení a materiálov. Môžeš sa spoľahnúť, že kúpou peňaženky z pravej kože investuješ do kvalitného kúsku, ktorý ti bude robiť radosť roky. Vyberaj peňaženku s označením RFID secure, ktorá ti pomôže ochrániť tvoje platobné karty.

Čo sa týka doplnkov, určite nesmieš zabudnúť na pánske náramky. Dopraj si ich hneď niekoľko, veď u nás ich nájdeš v súprave za skvelú cenu. Tak neváhaj a mrkni sa na našu ponuku doplnkov pre každého chlapa čo má štýl.