Originálny pánsky šál so všestranným využitím
3 minúty čítania, Lucia Pampurikova 13. 03. 2018

Praktický tip módneho doplnku pre každého chlapa s využitím nie len v zimnom období.Ak ho ešte nemáte, mali by ste si ho zaobstarať. Je hrejivý, príjemný na dotyk, pohodlný, praktický s celoročným využitím.

Skvelý doplnok nie len pre pánov, ale aj pre dámy.  Reč je o populárnom nákrčníku, ktorý okrem športového looku perfektne zapadne aj do toho elegantného.

Športové nákrčníky.

Milovníci zimných športov ako napr. snowboard, lyžovanie či korčuľovanie sa bez teplého oblečenia nezaobídu. Nákrčník okrem úlohy módneho doplnku plní dôležitú funkciu chrániť váš krk, ústa a nos pred studeným vzduchom a dotieravým chladom. Funkčné materiály zaistia odvádzanie potu a udržujú telo v suchu.

Športové nákrčníky sú zvyčajne bezšvové, ľahké, mäkké, elastické a potrebujú minimálny úložný priestor na odkladanie. Aktívni športovci ho využívajú počas celého roka, samozrejme v lete volia vzdušné a tenšie materiály. Nedáte na neho dopustiť napr. pri behu, na jazde bicyklom či motorke.

Výhody nákrčníka v športovom štýle :

1,praktické využitie počas celého roka 2,vyžaduje minimálny priestor k uskladneniu 3,obrovský výber z farebných variácií a aj cool vzorov 4,vďaka elastickému materiálu padne na každý krk

Elegantné nákrčníky.

Šál ako nie len módny doplnok už dnes nie je žiadnou novinkou. Avšak nie každý má cit pre jeho vhodné kombinovanie, trpezlivosť na jeho správne "oblečenie" a čas pri výbere vhodnej dĺžky, hrúbky, vzorov, so strapcami či bez nich....

Najideálnejšie riešenie je nákrčník elegantného štýlu, ktorý môžete zakomponovať do vášho každodenného outfitu nie len do práce či školy.

Predajcovia ponúkajú na výber okrem rôznych farieb a vzorov aj rozličné typy  materiálov, podľa toho komu aký vyhovuje. Nie všetci znesú na holom krku vlnu alebo mix s vlnou. Na to, ale šikovní výrobcovia mysleli a ponúkajú aj nákrčníky z polyesteru, ktoré sú hebké na dotyk a príjemné na nosenie. 

Boj proti neznesiteľným mrazivým dňom môžete vyhrať aj vďaka trendy teplej kožušinke z vnútornej strany nákrčníka. Jediná nevýhoda je výber veľkostí, elegantné nákrčníky neobsahujú elastan a je potrebné odmerať obvod krku ako pri košeli. Šál má v tomto výhodu, univerzálna veľkosť zaručí komfort pre každého. Praktické sú nákrčníky so zapínaním na gombíky či suchý zips.