13 minút čítania, Lucia Pampurikova 17. 11. 2021

Lámete si hlavu s vianočnými darčekmi? Premýšľate nad originálnym darčekom pre vašu partnerku? Nebojte, my vás s tým radi pomôžeme. Pripravili sme pre vás skvelé  tipy na vianočné darčeky pre ženy. V našom vianočnom zozname nájdete dokonalý mix z neprebádaného sveta žien. Klasiku, erotiku aj exotiku a pevne veríme, že v ňom nájdete ideálny vianočný darček pre vašu partnerku. 

vianočné darčeky

Klasické vianočné darčeky v modernom šate

Patrí vaša partnerka k nákupným maniačkam, ktorej šatník praská vo švikoch, ale stále hľadá nové moderné kúsky? Žiadna žena nepohrdne novým trendy kúskom do šatníka. Oblečenie patrí k tradičným vianočným darčekom, ktorým nikdy nič nepokazíte.  Oversized sveter, atraktívne tričko s dlhým rukávom, nová zimná bunda alebo tepláková súprava potešia každú módnu prívrženkyňu.

        čierna lesklá dlhá dámska zimná bundadámske čiernobiele dlhé šaty

Náš tip: Pokiaľ hľadáte originálny tip na vianočný darček, vyskúšajte špeciálne kvalitné šaty s nano striebrom v trendy maxi prevedení alebo v klasickom elegantnom štýle.

Luxus a elegancia pre všetky milovníčky šperkov

Všetci dobre vieme, že ženy milujú šperky. Niektoré uprednostňujú jednoduché elegantné kúsky v minimalistickom dizajne, iné chcú naopak všetkým vytrieť zrak s mohutným a nápaditým šperkom okolo krku. Obrovským hitom sú šperky z bieleho zlata v kombinácií s kontrastnými čiernymi diamantmi. Exkluzívne sú aj šperky zo zlata s pridaným prírodným kameňom. Opál, jantár, granát alebo topás? Výber je len na vás. 

šperky

Skvelý vianočný tip  pre "šperkárky" je menšie cestovné púzdro na šperky. Malé, spratné a efektívne kožené púzdro sa postará o bezpečnosť a organizáciu náušníc, prsteňov a iných drobných šperkov.

púzdro na šperky

Na Vianoce sa kreativite medze nekladú

Predstavujeme vám netradičný handmade darček, ktorý pohladí dušu aj srdce vašej milovanej. Výnimočný vianočný darček pre partnerku je vami vlastnoručne vyrobená kniha. Stačí zakúpiť zošit s tvrdou väzbou, vytlačiť pár fotografií a naplno zamestnať vašu kreatívnu stránku. Pripomeňte si vaše spoločné výlety, koncerty, cesty či bláznivé zážitky.  Do písania zapojte aj básnické črevo. Pridajte básničky a pár vyznaní od srdca. Vytvorte knihu vašich spoločných momentov. Ak si chcete uľahčiť prácu, využite služby e-shopov s foto darčekmi a zmajstrujte si fotoknihu. 

Praktické vianočné darčeky pre ženy

Máte doma skvelú kuchárku alebo cukrárku? Uľahčite vašej "gazdinke" prácu. Obdarujte ju praktickými darčekmi, ktoré naplno využije v domácnosti. Skvelou voľbou sú :

  • kuchynský robot,
  • kávovar,
  • teplovzdušná fritéza,
  • robotický vysávač,
  • stolný mixér na smoothie.

robotický vysávač kávovar

Darčeky, ktoré ocení každá žena

Medzi vianočné stálice jednoznačne patria kabelky. Pamätajte, že ženy nikdy nemajú dostatok topánok a kabeliek. Nelámte si zbytočne hlavu nad farbami či vzormi na kabelke. Choďte na istotu! Béžová alebo čierna kabelka tvoria základ každého dámskeho elegantného outfitu.

dámske kabelky

Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnej pravej dáme je nadčasová tote kabelka. Praktická, univerzálna a predovšetkým priestranná kabelka "do voza aj do koča". Ak chcete partnerku obdarovať niečím menším, zvoľte populárnu crossbody kabelku. Je to všestranný model, ktorý dokonale zapadne do outfitu na randenie alebo aj na "výjazdy" s kamoškami. Zdá sa vám, že vaša priateľka už peknú koženú kabelku má? Výbornou alternatívou za kabelku je kožený dámsky batoh alebo momentálne veľký hit  - kožená ľadvinka.

hnedá dámska kabelka

Ďalšou klasikou, ktorou žiadna žena nepohrdne je kozmetika. Starostlivosť o telo je pre ženy dôležitá, je to ich každodenná rutina.  Kozmetické vianočné balíčky sú praktické, efektívne, vhodné pre všetky vekové kategórie a ženy sa im vždy potešia. Trocha posondujte a zistite obľúbenú značku partnerkinej  kozmetiky. Je vhodné poznať ju, pretože nie každý produkt vyhovuje každému. Ženy, ktoré používajú make-up, ocenia aj darčekovú kazetu dekoratívnej kozmetiky - make-up palety pre ženy

make up kazeta

Darčeky s dávkou vianočnej romantiky

Osladiť alebo okoreniť si vianočné sviatky? Čo poviete na netradičné Vianoce s troškou romantiky a vášnivým podtextom. Okoreňte si Vianoce štipkou sexepílu! Darujte svojej vyvolenej dámsku bielizeň

sexi čierne dámske prádlo dámsky čierny saténový župan

Podprsenka, nohavičky alebo sexi spodné prádlo? Ak nepoznáte správnu veľkosť, odporúčame obdarovať partnerku sexi županom. Vymeňte huňatý župan za sexi saténové "kimono" (župan) s čipkou, ktorý dokonale sadne na každú postavu.  Pokiaľ veľkosť poznáte a chcete byť originálni, dámske trenky sú presne to, čo hľadáte. Je to moderná, originálna a predovšetkým pohodlná dámska bielizeň s moderným dizajnom. 

dámske trenky dámske trenky

Lahodné darčeky na Vianoce pre mamičku aj pre partnerku

Sladké ovocie, voňavý karamel, škorica, pomaranče, čokoláda. Vône, ktoré naplnia interiér tou správnou vianočnou atmosférou. Degustačné vianočné balíčky kávy a darčeková vianočná kolekcia čajov potešia nielen vašu partnerku, ale aj maminu. Zameňte klasický čaj za lahodný pečeňový čaj. Pečený ovocný čaj predstavuje dokonalú harmóniu ovocných vôni a chutí. Je to čaj plný ovocia a voňavého korenia, stačí zaliať len horúcou vodou. 

vianočný drink, vianočný stromček,

Vianočné darčeky pre partnerku s umeleckou dušou 

Umenie je hotový balzam na dušu. Dekoračné umelecké skvosty - obrazy, sú ideálny vianočný darček pre všetky vekové kategórie.

obraz západu slnka v prírode zarámovaný plagát s prírodným motívom

Trendom v interiérovom svete sú abstraktné obrazy, obrazy s nadčasovým prírodným motívom a zarámované plagáty v modernom dizajne. Dušu umelkyne poteší aj zbierka básní alebo retro gramofón s LP platňou obľúbených piesní. 

gramofón

Nekonvenčné darčeky pre akčné ženy

Máte pocit, že vaša partnerka už má všetko možné na svete? Buďte na Vianoce originálni a nepredvídateľní! Zvoľte niečo menej tradičné . Netradičný, ale za to veľmi praktický multifunkčný nožík je pre akčné ženy to pravé orechové.

multifunkčný nožík fitness náramok

Multifunkčný nožík s niekoľkými funkciami poslúži v nečakaných situáciách, zaberie málo miesta v kabelke, v aute alebo v batohu na turistiku. Začala partnerka športovať? Miluje túry a dobrodružstvo v horách? Outdoorové oblečenie pre ženy by v takom prípade pod stromčekom nemalo chýbať. Športovkyne takisto ocenia športovú fitness výbavu alebo fitness náramok.husky outdoorové dámske oblečenieVeríme, že sme vás inšpirovali a zároveň vám aj uľahčili prácu s hľadaním originálnych vianočných darčekov. Ak ste náhodou nenašli nič, čo by bolo pre vašu partnerku tou správnou šálkou kávy, romantický alebo dobrodružný pobyt pre dve osoby jej určite vyčarí úsmev na tvári.