3 minúty čítania, Monika Vrtova 07. 04. 2020

Máme pre teba svieže novinky. S teplým počasím sa určite potrebuješ obliecť do niečoho pohodlnejšieho, ako je zimná bunda. Preto sa spolu s tebou pozrieme na skvelé pánske outfity, ktoré na teba čakajú v našom e-shope.

Už si si tento rok robil poriadok v šatníku? Ak nie, práve nastal ten správny čas. Nemusíš sa doma nudiť, a po dôkladnom uprataní budeš mať kopec miesta na nové trendy kúsky.

Outfit pre moderného chlapa

Outfit pre moderného chlapa

Pre každého moderného chlapa, sa u nás nájde zaujímavý kúsok. Moderná pánska mikina v neónových odtieňoch v kombinácii s trendy maskáčovými joggermi sú tá správna voľba!

Outfit v jeansovom prevedení

Outfit v jeansovom prevedení

Pri kombinovaní rifľoviny nikdy nezabúdaj na to, aby bola v rôznych odtieňoch. Ak zvolíš jeansovú bundu v tmavých odtieňoch siahni po nohaviciach v svetlejších odtieňoch.

pánsky jeansový outfit

Outfit na každodenné nosenie

Outfit na každodenné nosenie

Na každodenné nosenie potrebuješ outfit v ktorom sa budeš cítiť predovšetkým pohodlne. Môžeš sa v ňom vybrať na nákup do prírody alebo do baru s kamarátmi a za každých okolností budeš štýlový!

outfit na každodenné nosenie

Outfit ktorý ťa zviditeľní

Outfit, ktorý vás zviditeľný

Ak potrebuješ zažiariť, určite nezabudni na parádnu neónovo-zelenú bundu z našej ponuky. Ľahučká bunda vhodná na športové aktivity ako bicyklovanie, beh, a napríklad aj do posilky.

outfit ktorý zaujme