3 minúty čítania, Monika Vrtova 23. 03. 2020

Aj ty si sa zamiloval do bláznivých farebných ponožiek? U nás ich nájdeš v rôznych farebných prevedeniach a zaujímavých motívoch.

Veselé ponožky a sako

Farebné ponožky by nemali chýbať ani tebe! Sú zaujímavým doplnkom každého outfitu. Mohlo by sa zdať, že si ich nemôžeš dať napríklad k saku, ale opak je pravdou. Nespočetné množstvo známych módnych ikon ich rado kombinuje práve s elegantným oblečením. Preto sa nemusíš obávať, a môžeš vykročiť do pracovného dňa farebne a štýlovo.

Zober si ich na šport

Aj športovci chcú byť oblečení podľa aktuálnych trendov! A my pre teba máme tematické kúsky určené priamo na šport. Si vášnivý hokejista alebo futbalista? Kvalitný materiál a zaujímavá potlač sú stávkou na istotu. Budeš sa v nich cítiť príjemne a pohodlne aj počas náročného športového zápasu.

Milovník domácich zvieratiek

Máš doma psíka, a najradšej by si ho zobral zo sebou úplne všade. Niekedy to ale nejde, a tak ho môžeš mať aspoň na veselých ponožkách. Pri každom pohľade ti okamžite zlepšia náladu, a môžeš nimi ľahko zaujať aj svoje okolie. Predsa dobre vieš, že ženy psíky doslova milujú!

Na ľudovú nôtu

Všetci Slováci sú právom hrdí na svoju ľudovú hudbu. Ak patríš medzi nich, a ľudovky si nôtiš doma a aj v práci, tieto ponožky sú pre teba takpovediac "na mieru šité". Vzor pripomínajúci ľudovú výšivku predsa nikdy nevyjde z módy.

Piatok podvečer

Chystáš sa na piatkovú párty, ale nevieš čo na seba? Nudný outfit si mal predsa na sebe naposledy! Štýlové ponožky urobia všetku prácu za teba. Ty sa môžeš skvele zabávať a užívať si svoj trendy look.

V členkovej verzii

Nie každému sú po chuti vysoké ponožky, a preto pre teba máme aj členkovú variantu. Sú skvelé najmä počas horúcich letných dní, kedy si ich rýchlo nastokneš a bežíš do prírody. K teniskám sú ako stvorené, tak hor sa spoznávať nové miesta!

Ponožky Hesty Socks sú vyrábané a šité na Slovensku, a tak ich môžeš hrdo nosiť doma a aj v zahraničí. :)

Všetky pekne po kope nájdeš v našej sekcii pánske ponožky.