6 minút čítania, admin hlavní 25. 03. 2020

Niekedy je zmena život

Každý chlap sníva o tom, že sa stane terčom, na ktorý letia všetky ženy. Respektíve, aspoň tie, ktoré by on sám chcel, aby leteli. Pre to, aby to tak bolo, treba však urobiť niekoľko dôležitých opatrení. Začať treba napríklad od oblečenia. Zamyslite sa, aký šatník majú ženami obletovaní muži a aký šatník máte Vy? Že je to dosť veľký rozdiel? Tak to zmeňte! Následne sa poobzerajte po drogériách a parfumériách po kvalitnom (pozn.: nemusí byť drahý, pretože kvalitný nie vždy sa rovná drahý), trvácnom a príjemnom parfume, pretože k zvodnému šatníku patrí aj zvodná vôňa.

Keď už ste sa rozhodli aj pre zmenu šatníka, možno je na čase zmeniť aj strih vlasov. Navštívte dobrú kaderníčku vo Vašom meste a nechajte sa ostrihať resp. pristrihnúť alebo si dajte prefarbiť vlasy. 

Áno, je to bohužiaľ tak. Dnešné ženy si potrpia na vzhľade svojej polovičky. Niet sa čomu čudovať, funguje to tak aj opačne a mužské pokolenie od svojich partneriek taktiež vyžaduje, aby dbali o svoj zovňajšok a mali sa v spoločnosti či na pive pred kamarátmi, čím popýšiť. Netreba to však s ničím príliš preháňať, pretože stále platí, že všetkého veľa škodí. To v tomto prípade v praxi znamená, že by ste sa nemali o seba starať až prehnane, ako to majú vo zvyku len ženy (väčšinou). Nehoľte si nohy, nechodievajte na pedikúru a ani nepozerajte telenovely. Týmto by ste vytúženú ženu skôr odplašili. Starať sa o seba znamená napríklad aj návšteva posilňovne niekoľkokrát týždenne. Zopár hodín strávených v posilňovni a trochu upravený jedálniček, v ktorom prevládajú bielkoviny, za pár mesiacov spraví divy a zdvihne sebavedomie.

Prvý dojem robíš iba raz

Veľmi dôležitým faktorom pri "lovení" žien zohráva aj Vaša charizma a správanie. Môžete totižto vyzerať ako Johnny Depp, ktorý je stelesnením mužskej dokonalosti podľa väčšiny žien, no ak máte správanie štrnásťročného chlapca, ktorý práve prežíva svoje najbúrlivejšie obdobie a puberta ním plieska ako Dominika Cibulková do tenisovej loptičky na Wimbledone, priveľmi sa netešte. Samozrejme, na Zemi sa vyskytujú aj ženy, ktorým dokonalý vzhľad chlapa, úplne postačí. Lenže, ak si robíte zálusk na krásku, ktorá má aj niečo v hlave, musíte vedieť očariť a zapôsobiť najmä svojim správaním.

Ako sa teda správa skutočný gentleman, ktorý spraví na ženu s istotou dobrý dojem? Mal by byť pozorný, otvoriť jej dvere pri vstupe do kaviarni či reštaurácie, ale napríklad aj do vchodu bytovky. Mal by sa o ňu zaujímať, pozorne počúvať, čo hovorí a sledovať najmä jej oči, ktoré sú na jej tvári a nie v jej dekolte, čo mnohým mužom dosť často uniká. Na prvom, druhom a najlepšie aj na treťom rande by mal zobrať účet na stretku určite on. Nemal zabúdať aj na to, že ženy milujú chlapov so zmyslom pre humor a mal by vedieť aj zavtipkovať. Samozrejme v tej pravej chvíli a najmä nie na jej účet, čo by si mohla dáma zle vysvetliť a brať možno skôr ako urážku. Po rande ju odprevadiť domov a polichotiť, že sa s ňou cítili veľmi príjemne a bude rád, ak si to ešte zopakujú.  

Na čo ženy, naopak, neletia?!

V tomto prípade začnem namiesto výzoru správaním. Idete z Vášho prvého rande domov maximálne spokojný, že ste podali výkon hodný obdivu. No ona môže mať na vec úplne odlišný názor a len čo zabuchne vchodové dvere, vyťukáva číslo najlepšej kamarátky na svojom smartfóne a horekuje, že práve vďaka hroznému rande prišla o dve hodiny svojho drahocenného života. Ako teda zabrániť tomu, aby ste sa podobnému fiasku vyhli?

 

MÓDNE PÁNSKE TRIČKO NEÓNOVO-ŽLTÉ MR/19109XZ

Nie je frajer ako frajer

Nestrúhať zo seba zámerne frajera. To je bod číslo jeden. Iste, niekde na sociálnych sieťach ste sa možno dočítali, že práve na ,,zlých chlapcov“ ženy letia najviac. V tomto prípade však zlými chlapcami ženy nazývajú záletníkov s ktorými im nevyšiel vzťah ani na tretí pokus a predsa sa k ním vrátia, veď do štvorice všetko dobré...Či?

Ale späť k téme. Takže žiadne predvádzanie sa v podobe fajčenia jednej cigarety za druhou. Žiadne opisovanie Vašich neslušných či nemravných zážitkov s kamarátmi, keď ste v sebe mali desať poldeci. Nie, ani chriachať na zem nechutné pľuvance nebudete, na to ihneď zabudnite!

Čo sa verbálnej komunikácie týka, slovíčka, ktoré používate na oslovenie Vašich kamošov, keď Vás hasia v X-boxe, nechajte radšej doma. Inak sa môže stať, že žena Vás na prvom rande zaškatuľkuje aj vďaka jedinej nadávke. Samozrejme, dobrá správa pre Vás, pokiaľ neskôr vysvitne, že je to ozaj tá pravá, už si pravdepodobne nebudete musieť dávať servítku pred ústa tak, ako na prvej schôdzke. 

Toto bolo niekoľko rád, ako sa nechovať v prítomnosti ženy, keď chcete urobiť dojem. Teraz ešte zopár takých, ktoré sa týkajú zovňajška.

Zovňajšok

Vlasy sú jednou z častí tela, ktoré si ženy dôkladne všímajú na prvom rande. Pokiaľ si vlasy nestriháte alebo dokonca neholíte úplne nakrátko, dbajte na to, aby ste ich mali na prvej schôdzke čerstvo umyté.

Nechty. O-ou! Na to pozor. Nie vždy sú, samozrejme, nechty pre ženu hlavným pútačom na mužskom objekte a skôr svoj zrak zameriavajú na iné veci (mám namysli očiJ), ale možno jej na ne predsa len skĺzne očko, keď pred ňou budete držať pohár vína a štrngať si s ňou alebo budete v ruke držať jedálny lístok a vyberať si z ponuky.

Čo sa týka oblečenia, samozrejme sa treba obliecť vhodne a zároveň tak, aby ste sa v tom, čo máte na sebe, cítili v pohodlí a sebaistý. Dajte pozor na drobné nedostatky na Vašom oblečení, aby ste nemuseli držať ľavú ruku po celý čas na svojom stehne, lebo ste po príchode do čajovne zistili, že tam máte tak trochu malú špinku.

Dúfam, že článok bol pre Vás aspoň trochu užitočný a ak nie, tak že Vás možno aspoň kúsok pobavil a jeho prečítanie až do konca nepovažujete za stratu času. :)