Módne katastrofy v pánskom šatníku
4 minúty čítania, Lucia Pampurikova 20. 08. 2017

Niekedy platí "imidž je nanič". Prinášame krátky zoznam toho, čo ženy na chlapoch odpudzuje, čo aj keď sa v tom cítite akokoľvek dobre, by ste radšej mali nosiť len doma, či na prácu do záhrady a určite nie do spoločnosti a už vôbec nie na prvé rande.

Obleky o tri čísla väčšie

Je nám jasné, že aj páni majú svoje srdcovky, ktorých sa nie a nie zbaviť. Obleky z čias vašej mladosti by mali ostať peknou spomienkou. 

A kedže doba ide vpred a módny svet je plný skvelých "noviniek"stačí niečo veľmi staré a veľké vymeniť za niečo nové, pohodlné a novodobé. Správny strih a veľkosť, to je to, čo rozhoduje a vďaka čomu môžete zažiariť kedykoľvek a kdekoľvek.

 pánsky oblek

Džínsové šortky

Máme na mysli šortky, ktorých dĺžka je maximálne pod zadkom. Aj keď sú určite muži s pekne vyšportovaným pozadím, aj tak sa tento typ krátkych nohavíc vôbec nehodí do spoločnosti medzi ľudí. Verte či nie, ale budete skôr na smiech ako na obdiv, a preto prenechajte džínsové šortky radšej ženám, na nich predsa len vyniknú lepšie.

džínsové šortky

Crocsy

Dlho preberaná téma. Áno alebo nie, crocsy? Áno, sú pohodlné, rýchlo ich obujete, sú vzdušné, mäkké, ľahké a môžete si vyberať z rôznych farieb či cool motívov.

Nie, nie sú trendy ani tento rok, neboli ani minulý a nikdy nebudú.Módni prívrženci ich považujú za škaredú obuv. A okrem tejto nepodstatnej informácií, sa niektorí lekári zhodujú, že to nie je ani zdraviu prospešná obuv.

Názor na to si určite urobíte sami, ale vedzte, že ak v crocsách prídete na rande alebo do práce, tak určite nebudete skórovať a body vám nepribudnú ani za odvahu či originalitu. Ak už ste ich fanúšikmi, tak nosiť len na záhradu.

Hlboké výstrihy

Všetko s mierou. Tričká s výstrihom sú fajn, väčšina chlapov v nich pôsobí mužne a sebavedomo, ale treba mať na pamäti, že chlpy do takýchto výstrihov určite nepatria. Väčšinu žien to vie poriadne odpudiť a znechutiť. 

Ak práve neobľubujete návštevu v estetických salónoch, tak voľte menší výstrih, ktorý splní svoju úlohu a zároveň vám "neublíži".

opica

Čipkované oblečenie

Zaujímavosťou je, že módni návrhári čipku začali používať aj pri pánskom oblečení. Nebolo by to také horibilné, keby z tej čipky neurobili čisto čipkované krátke nohavice, či dokonca čipkované overaly pre mužov.V tomto prípade je potrebné mať na pamäti, že nie všetko trendy je aj naozaj vkusné a štýlové.

Konkrétne tento novodobý módny trend by sme zaradili medzi top módne katastrofy. Čipka je sexi, ale len na dámskych šatách, blúzkach či spodnom prádle.

dámske spodné prádlo

Podstatou článku je pomôcť vám, milí páni, vyvarovať sa módnym trapasom. Nie sme tu na to, aby sme vám vraveli a kázali, čo si máte a nemáte obliecť, čo je a nie je trendy, ale možno by ste niekedy mali vyraziť na nákupy, povoliť uzdu fantázie a pozmeniť či nahradiť niektoré kúsky z vášho šatníka za nové.