Módne doplnky pre pánov
6 minút čítania, Lucia Pampurikova 11. 04. 2017

Pánska móda, IN doplnky, aké farebné kombinácie, aký účes sa teraz nosí, čo s čím a ako kombinovať, o tom všetkom sa už nehovorí len v kruhu žien. Ani muži nechcú ostať pozadu. Už dávno aj páni chcú byť informovaní o aktuálnych trendoch zo sveta módy.

Je medzi nami veľmi veľa mužov, ktorí sa o seba starajú, ktorí si dajú záležať na tom ako vyzerajú, ako sa obliekajú a samozrejme nechcú sa páčiť len sami sebe, ale radi by zapôsobili aj na svoje okolie, napr. v práci, na prvom rande, na večierkoch, ale aj na prechádzke v parku či na pánskej jazde v bare. Nikdy neviete na koho tam natrafíte.

moderný pánsky outfit

Módne trendy, v oblasti pánskych doplnkov, sa vždy kus menia, obnovujú či vynovujú.

pánske doplnky

Doplnky tvoria neodmysliteľnú súčasť každého šatníka. Okrem dotvorenia celkového outfitu, čo to prezradia aj o vašej osobnosti, o vašom charaktere, o vašich vlastnostiach, akými sú napr. kreativita, originalita a dôvtip.

Medzi najznámejšie a najpoužívanejšie pánske doplnky radíme: 

  • kravaty,
  • motýliky,
  • opasky,
  • traky,
  • klobúky,
  • šiltovky,
  • šatky,
  • tašky,
  • hodinky,
  • pánsku bižutériu. 

letný pánsky outfit

Kravaty, motýliky

V kategórii kravaty a motýliky ostávame verní predovšetkým modrej a šedej klasike, ktorou nikdy nič nepokazíte. IN ostávajú úzke kravaty. Ak by ste chceli byť originálni a nápadití, siahnite po výraznejších doplnkoch s bodkami, so vzormi alebo s pásikmi. Majte na pamäti, že celý elegantný outfit musíte predstavovať jeden celok. Outfit by preto mal byť v jemnej a decentnej línii. S novinkami sa nestretávame len pri kravatách, ale aj pri motýlikoch. Zaujímavý tip, pre váš elegantný look môže byť aj  drevený motýlik, ba dokonca je aj sklenený motýlik. 

pánska kravata modrá so vzorom

Opasok

Vždy bol, je a aj bude dôležitým detailom pri tvorení ležérneho looku, ale aj outfitu pre formálne udalostiPraktický spoločník nie len v prípade, keď vám padajú nohavice. Tento nenápadný doplnok v sebe skrýva ohromný potenciál. Na trhu výrobcovia ponúkajú opasky klasického typu, úzke do oblekov, s väčšími prackami, s kontrastným prešívaním, s automatickým zapínaním, kožené či textilné. Nie každý typ opaska je vhodný pre každý typ outfitu. Aj pri ich nosení platia určité pravidlá, ale o tom niekedy inokedy. 

hnedý pánsky opasok

Peňaženka

Módny doplnok, bez ktorého by sme ťažko fungovali. Ani v roku 2017 sa žiadne grandiózne zmeny nedejú. Predovšetkým je dôležité, aby bola peňaženka kožená. Kožené peňaženky disponujú oveľa dlhšou životnosťou,  pôsobia elegantnejšie a luxusnejšie.  Potrebujete pomoc pri výbere novej peňaženky? Prečítajte si článok: Ako si správne vybrať pánsku peňaženku?

pánska kožená peňaženka WILD

To, či bude mať väčšie alebo menšie rozmery, koľko úložného priestoru, zapínanie alebo bez zapínania. To už je len na vašom výbere. Myslite len na to, že aj keď možno pre vás je praktické nosiť peňaženky v zadnom nohavicovom vrecku, nevyzerá to dobre a nemusí to byť ani komfortné. A takto sa dostávame aj k ďalšiemu pánskemu doplnku, ktorý slúži aj na úschovu peňaženky. 

pánska kožená peňaženka

Taška

Aj tento rok kožené tašky rôznych rozmerov zabodovali na plnej čiare. Business tašky, cestovné kožené tašky, ruksaky, kožené tašky do ruky, cez plece, pánske tašky na rôzne príležitosti či udalosti. Ak doma ešte nemáte ani jednu koženú tašku, určite sa do toho oplatí investovať. Náš tip sú hnedé kožené tašky. Pôsobia najprirodzenejšie, elegantne, vkusne. Je to nadčasová klasika, ktorá bude vždy patriť medzi trendy pánske doplnky. Čím viac si kožené tašky "odžijú", tým dokonalejšie sú. Samozrejme, ak sa už rozpadáva, je potrebné ju vymeniť za nový model.