3 minúty čítania, Monika Vrtova 20. 03. 2020

Každá sezóna prináša do pánskej módy niečo nové a zaujímavé. Pánske joggery síce nie sú novinkou, ale aj tento rok budú patriť medzi top trendy kúsky.

Joggery sa vyznačujú najmä svojou pohodlnosťou pri každodennom nosení. Ich vyhotovenie zaručuje komfort počas celého dňa, a tak si ich môžeš pokojne obliecť na rôzne aktivity.

Poďme sa teda pozrieť na to ako ich kombinovať a vytvoriť rôzne variácie zaujímavého mestského outfitu pre pánov.

Vytvor trendy look

Zaujímavý outfit vytvoríte kombináciou maskáčových nohavíc, obyčajného basic trička v čiernom prevedení a výraznej červenej bomber bundy. Červená bunda vytvorí farebný akcent k zvyšnému oblečeniu, a tak ľahko vynikneš v dave.

Zahraj to do pohody

Chystáš sa rýchlo vybehnúť do mesta či na nákup? Tak na seba hoď pohodlné joggery tmavej farby, tričko s potlačou a tvoju obľúbenú mikinu. Čo viac ti treba? Predsa už len dobrú náladu!

Jednoduchá kombinácia v odtieňoch bielej šedej a čiernej dokonale padne každému chlapovi. Nezabudni na štýlové tenisky!

Skús to"na slušáka"

Aj tebe sa určite naskytne príležitosť, kedy potrebuješ byť jednoducho slušne oblečený. Ani tentokrát ťa joggery nesklamú! Zvoľ tmavé nohavice s menej výraznými vreckami a elegantný rolák.

Nezabudni ani na štýlové doplnky. Ako správny gentleman si určite nenapcháš vrecká peňaženkou a kľúčmi. Zober si napríklad koženú tašku cez plece, ktorá doladí celý tvoj outfit.

Zaručene si sa utvrdil v tom, že pánske joggery sú nadčasový a trendy kúsok na každú sezónu. Nič ti nebráni vytvoriť štýlový outfit! Poď a inšpiruj sa v našej širokej ponuke pánskych nohavíc.