Jeseň a zima 2020 v pánskej móde
3 minúty čítania, Monika Vrtova 26. 08. 2020

Jeseň a zima v pánskej móde

Ani sme sa nenazdali, a jeseň nám klope na dvere. Leto prešlo bleskovým tempom a slnečné lúče sa čoraz menej ukazujú pomedzi zamračené nebo. Je čas vytiahnuť vesty, termo bundy a jesenné kabáty. Sú tie tvoje ešte stále trendy? Alebo je načase popozerať sa po nových zaujímavých kúskoch? To sa dozvieš v našom článku, kde sa pozrieme na aktuálne módne trendy na jeseň a zimu roku 2020.

Klasika, ktorá neomrzí

Predstav si klasickú jeseň, všade naokolo rozfúkané lístie, a chladný vánok sa nesie okolím. Do tohto počasia sa treba aj náležite obliecť. Klasický kabát v hnedom prevedení je snáď najobľúbenejšou voľbou. Jeseň je tak trochu ponuré obdobie, preto podvedome siahame po zemitých a tmavších odtieňoch v našom šatníku. 

Pánsky kabát hnedej farby

To ale vôbec neuškodí celkovému looku. Tmavý outfit doplnený o jeden výrazný kúsok inej farby, pôsobí elegantne a štýlovo a ty sa v ňom budeš zaručene cítiť príjemne. Nezabudni ani na poriadne čižmy, ktoré k jeseni samozrejme patria. Siahni po aktuálne trendy verzii v imitácii pravej kože. 

Máš už doma vestu?

Vesta je skvelou voľbou do chladného jesenného počasia. Udrží tvoje telo v teple, zatiaľ čo tvoje ruky zostanú voľné. Preto je výborná najmä na športové aktivity a napríklad aj na túru do hôr. V kombinácii s modernými kapsáčovými nohavicami a pohodlnou mikinou si ju pokojne môžeš obliecť aj na nákupy do mesta alebo stretnutie s kamarátmi.

Pánska farebná vesta

Existujú viaceré farebné variácie a materiálové zloženie z ktorých sú vesty šité. Či už siahneš po prešívanej termo veste, alebo modeli podšitom jemnou kožušinou, je len na tebe. Najobľúbenejšia je čierne farba, ale ani výrazné priam neónové odtiene nestrácajú na popularite. Preto vo veste môžeš smelo a štýlovo vykročiť do ulíc!

Teplučká bunda je IN

Keď sa naozaj ochladí, na rad príde poriadne teplučká bunda. Nenechaj nič na náhodu, a zaobstaraj si zimnú bundu už na jeseň. Nikdy predsa nevieš, kedy ťa môže prekvapiť sneh. Bundy s kožušinou na kapucni zostanú v móde aj túto sezónu, preto by aspoň jedna nemala chýbať v tvojom šatníku.

Pánska bunda s kožušinkou

Čo sa týka farieb, trendy farbou tohto roka je modrá, u pánov je veľmi obľúbená a preto sa modré bundy tešia túto sezónu veľkej popularite. 

Neboj sa kombinovať rôzne farby a materiály. Túto sezónu sú moderné najmä klasické kúsky a zatiaľ sa nevyskytli žiadne módne výstrelky. Preto sa obleč presne podľa svojich predstáv. Pomôžeme ti s výberom, pretože v našej ponuke nájdeš vždy len horúce novinky!