2 minúty čítania, Monika Vrtova 28. 08. 2020

Novinky v ponuke

Našu ponuku trendy kúskov stále aktualizujeme, a každý deň pribudne niečo nové. Poďme sa pozrieť na aktuálne trendy novinky, ktoré si môžeš v našej ponuke vybrať. 

Štýlové joggery

 

Joggery prichádzajú do módy najmä počas jesennej sezóny. Moderné sú v každom farebnom prevedení od maskáčovej po čiernu. Obľúbené sú práve pre svoj pohodlný strih, ktorý dovoľuje tieto nohavice nosiť napríklad aj na športové aktivity.

Moderné mikiny

Mikina by nemala chýbať ani v tvojom šatníku. Obľúbený kúsok, ktorý vyzerá štýlovo napríklad v kombinácii s rifľovími nohavicami. Veľmi jednoducho ale vytvoríš pohodlný domáci outfit s teplákmi podobnej farby. Mikinu využiješ na každodenné nosenie, preto by si si ju mal zaobstarať minimálne v štyroch základných farbách.

Pohodlné bundy

V chladom ráne ťa moderná termo bunda nielen zahreje, ale budeš v nej vyzerať IN. Nezabudni ani na koženú bundu, ktorá ostáva trendy aj túto sezónu. Hnedá koženka pôsobí trendy dojmom a zaručene v nej zaujmeš svoje okolie.

Tak neváhaj a vyber si z našej širokej ponuky zaujímavých kúskov pre moderných chlapov. Máme pre teba len to najmodernejšie pánske oblečenie.