Inšpirácia na originálny darček pre vašu polovičku
3 minúty čítania, Lucia Pampurikova 19. 07. 2017

Páni, hľadáte inšpiráciu na originálny darček pre svoju polovičku?

Nemáte žiadne nápady? Nebaví vás tráviť dlhé hodiny v nákupných centrách? Máte doma aktívnu, energickú ženu, ktorá zbožňuje športové aktivity?

dámske športové oblečenie

 

Trendom moderných žien je starať sa o seba po psychickej a aj fyzickej stránke. Ženy už netúžia len po dokonalých vlasoch, skvelom make upe či šatníku plnom značkových vecičiek, ale chcú mať aj dobré, vypracované telo, potrebujú sa niekde vybúriť, odbúrať stres a dobiť si energiu.

Áno, je to už raz tak, ženy milujú šport, len v inom slova zmysle ako vy, páni.

Tanec, fitness, beh, crossfit a mnoho ďalších športových aktivít, na ktoré je potrebné vhodné dámske fitness oblečenie, a prečo nie niečo extra, niečo v čom aj nenápadné šedé myšky vyniknú a zažiaria.

Skvelý typ na darček, kedy sa cvičenie stáva hrou plnou elánu, energie a pozitívnej sily.

Prekvapte JU niečím originálnym, už žiadne prvoplánové darčeky (aj keď kvety vždy potešia). Nechajte vyniknúť vašu priateľku v kvalitných pohodlných legínach, šortkách či sviežich farebných tričkách alebo mikinách.

Naše tipy: 

Pohodlné tielko voľného strihu z kvalitného bavlneného materiálu ocení každá žena a to nie len na nosenie do fitka či na jogu, ale aj na každodenné nosenie počas horúcich letných dní.

dámske fitness tielko

 

Originálne legíny ideálne na každý druh športu. Okrem dokonalej farebnej kombinácií, sú legíny navrhnuté tak, aby pri fyzickej aktivite odvádzali pot do vonkajších vrstiev textílie. Spevňujú telo a formujú postavu. 

 

dámske športové legíny

 

Štýlová dámska mikina módnej sivej farby s výstižným nápisom, ktorý vašu priateľku bude určite motivovať. Mikina je pohodlná, z kvalitného materiálu, vhodná pre aktívnu, nielen športovo založenú ženu.

dámska sivá mikina s nápisom

 

Verím, že sme vás aspoň troška inšpirovali a pomohli pri výbere praktického a štýlového darčeka pre vašu výnimočnú a "akčnú" polovičku.