19 minút čítania, Lucia Pampurikova 10. 01. 2021

Valentín. Sviatok všetkých zaľúbencov na svete. Blíži sa Valentín a každý z nás premýšľa, čím potešiť svoju polovičku.

Kúpiť darček alebo vsadiť len na dobrú romantickú večeru pri sviečkach? Vsadiť na istotu alebo skúsiť trocha extravagancie a vyskúšať niečo nové? 

Dámy pamätajte, že každý "gýčový" romantický darček alebo pravé valentínske klišé je práve v tento deň dovolené. Všetko, čo ide od srdca a čo darujete s láskou určite vášho či už dlhodobého partnera alebo len chvíľkovú známosť poteší.

Pripravte sa s nami na váš jedinečný nezabudnuteľný valentínsky večer.

darček na Valentína

Pripravili sme si pre vás pár zaručených tipov na fantastické originálne darčeky pre vašich manželov, priateľov alebo len "kamarátov". V našom zozname, Top darčekov na svätého Valentína, nájdete aj zaručenú overenú klasiku, ale aj valentínske novinky, ktoré potešia športových nadšencov, cestovateľov alebo aj pivových prívržencov. 

Pánsky parfum alebo toaletná pánska voda

Overený darček, ktorý zaručene poteší každé mužské srdce. Muži sa v dnešnej dobe oveľa viac starajú o svoj imidž a aj o svoj výzor. Každý muž chce opantať ženské zmysly a vďaka dobrej kvalitnej a tej správnej vôni rozpáliť nie len ženské srdcia. Veď uznajte dámy, ktorá žena netúži po dobre vyzerajúcom a k tomu aj voňavom mužovi?

Ak sa neviete rozhodnúť, ktorá vôňa je pre vášho partnera tá pravá alebo neviete akú vôňu používa, vyskúšajte naše overené tipy. 

  • HUGO BOSS NO.6 BOTTLES 
    • Hlava: bergamot, citrón, dubový mach, jablko, pakost, slivka
    • Srdce: karafiát, klinček, mahagón, škorica
    • Základ: céder, olivovník, santalové drevo, vanilka, vetiver

    Druh vône: korenistá, drevitá

pánska toaletná voda

  •  GIORGIO ARMANI AQUA DI GIO POUR HOMME 
    • Hlava: bergamot, citrón, jazmín, limetka, mandarínkovo-pomarančová aróma, neroli, pomaranč
    • Srdce: calon, cyklámen, frézia, koriander, morské tóny, rozmarín, ruža
    • Základ: biele pižmo, céder, jazmín, lišajník, pačuli

    Druh vône: citrusová, aromatická

  • GIVENCHY GENTLEMAN ONLY INTENSE 
    • Hlava: čierne korenie, mandarínka, brezové listy
    • Srdce: koža, pačuli, céder
    • Základ: kadidlo, ambra, fazuľa tonka

    Druh vône: orientálna, drevitá

Najpopulárnejšie pánske vône a ich podrobný opis nájdete v našom článku : Najlepšie pánske vône, ktoré úplne opantajú vaše zmysly.

Erotická spodná pánska bielizeň

pánske boxerky

Erotika, sex a sviatok všetkých zaľúbených. Veď čo by to bol za Valentína bez trocha vzrušenia. Okrem klasických, ale za to pohodlných pánskych boxeriek alebo slipov, neváhajte vyskúšať aj erotické pánske tangá (môžu byť aj tie cukríkové) alebo komfortné boxerky s vtipnou nápaditou potlačou. Na Valentína sa predsa medze nekladú.

pánske slipy

Erotické pomôcky nie len pre dámy.

Pri tematike s erotikou sa ešte pristavíme. Odhoďte všetky predsudky a neváhajte trocha okoreniť váš vzťah. Tentokrát máme tip pre odvážne ženy, ktoré sa vôbec nehanbia a neboja v sexe aj zaexperimentovať. Troška sme sa inšpirovali slávnym sexuálnym predátorom Christianom Greyom a sme toho názoru, že taký bičík, putá či vibrujúci erekčný krúžok na penis, pôsobia nevinne, intímne, vzrušujúco, fyzicky neublížia, ba naopak neskutočne rozvíria hladinu rozkoše a fantázie. Nezabudnite na predohru v podobe erotickej masáže a intímnej atmosfére so sviečkami. 

Tip: Kvalitné erotické pomôcky nie len pre muža, ale aj pre páry si môžete prezrieť a podrobnejšie preskúmať na stránke flagranti.sk

Lístky na zápas obľúbeného tímu

darček na Valentína

Ak chcete vidieť iskričky v očiach vášho partnera na svätého Valentína, tak jednoznačne vsaďte na jeho obľúbený futbalový, hokejový či basketbalový tím a zaobstarajte pre neho lístky na zápas. Väčšina mužov šport miluje a vidieť svojho favorita naživo niekde na štadióne a zažiť tú pravú autentickú nenahraditeľnú atmosféru s ostatnými fanúšikmi a s vami po boku, to je snom každého športového fanúšika. 

Náš tip: Lístky, nie len na rôzne športové podujatia, ponúka overená internetová stránka ticketportal.sk alebo aj internetová stránka eventim.sk

Valentínsky darček pre svetobežníka

valentínsky darček

Náš tip pre vášho milovaného dobrodruha nie je práve typickým valentínskym darčekom, ale ak je váš partner nevyliečiteľný rojko, ktorý túži vidieť a spoznať celý svet, určite nedá dopustiť na svetový cestovateľský korkový glóbus, kde si môže plánovať svoje budúce výlety a dobrodružstvá práve s vami. 

Originálne moderné umenie - tetovanie

Potetované kúsky mužského, ale aj ženského tela dnes v uliciach či na kúpaliskách vidieť viac než v minulosti. Potetovaní sú dnes in a potetovaní muži vyzerajú sexi, drsno, vyzývavo a jedinečne. Mužovi, ktorý holduje takémuto umeniu akým je tetovanie, neurobí nič viac radosť ako práve poukaz na jeho ďalšiu výnimočnú originálnu kresbu na tele. A nikdy neviete, no možno práve vy budete jeho múzou a inšpiráciou pre jeho nové tattoo. 

valentínsky darček

Darčeky pre mužské technické typy

Pri tvorení nášho valentínskeho zoznamu sme nezabudli, ani na roztomilých ITčkárov alebo všeobecne na mužské pokolenie, ktoré nedá dopustiť na technické vymoženosti nášho 21.storočia. Darujte mu mini projektor. Nie je to síce najlacnejšia alternatíva valentínskeho darčeka, ale ak natrafíte na zľavy, tak taký mini šikovný prenosný projektor nájdete aj okolo 85 eur. Aj vďaka tejto vecičke si v pohodlí domova môžete vytvoriť pravú atmosféru domáceho kina a pozerať s vaším priateľom všetky romantické trháky, na ktoré dostanete chuť. 

mini projektor

Lacnejší, ale za to stále atraktívny variant sú bezdrôtové slúchadlá so zabudovaným mikrofónom alebo bezdrôtové slúchadlá so zabudovaným rádiom. Muži potrebujú pri svojej práci alebo aj pri svojom hobby (pri hraní počítačových hier) aj svoje pohodlie a kľud, takže s takýmto darčekom na plnej čiare zabodujete. 

bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom

Fľaša kvalitného alkoholu ako valentínsky darček

Jeden, dva poháriky dobrej whisky, príjemná uvoľnená romantická atmosféra, pekný večer s vami. Pravá nefalšovaná valentínska idylka. Niežeby sme chceli podporovať alkoholizmus, ale muža, ktorý nedá dopustiť na kvalitnú whisky či rum, nepoteší na Valentína nič viac ako fľaša jeho obľúbeného  drahého kvalitného alkoholu.  Koniec koncov, alkohol v určitej miere a v tej správnej hladine, dokáže nabudiť všetky zmysly, pomôže popustiť uzdu fantázie, strácajú sa všetky zábrany,  ľudia sú uvoľnenejší, otvorenejší a valentínsky večer plný iskrenia, nemôže skončiť inak ako vydareným nezabudnuteľným večerom plným vášne a erotických posteľných hier. 

darček na Valentína

Hrnček na rannú kávu pre vášho partnera

Možno je to trocha klišé, ale ak sa spolu nepoznáte dlho a práve ste na začiatku svojho zaľúbeného romantického vzťahu, kde sa ešte len oťukávate, porcelánový hrnček s výstižným výrokom alebo obrázkom je pre začiatočníkov vo vzťahu to pravé orechové. Navyše hrnček je aj praktický a funkčný darček, ktorým, milé dámy, nikdy nič nepokazíte. 

valentínsky darček

Teplé hrejivé vtipné ponožky

Medzi ďalšie valentínske darčeky, ktoré môžete darovať bez akýchkoľvek problémov niekomu s kým len začínate randiť, určite patria ponožky. Ponožiek nikdy nie je dosť. Potešte svojho vyvoleného špeciálnym balením vtipných ponožiek. 

pánske vtipné ponožky

Klasické čokoládové pochúťky

Čokoláda, čokoládové fondue, čokoládové pralinky či čokoládové chocochips. Čoko darčeky sú starou dobrou, ale za to overenou klasikou, ktorá vždy každého poteší.  Navyše čokoláda navodí dobrú náladu a je aj afrodiziakum, a presne to pre tento výnimočný deň zaľúbencov potrebujeme. Chutné čokoládové pralinky pohladia jazýčky každému gurmánovi. Okrem klasických príchuti môžete vyskúšať aj doposiaľ neprebádané moria originálnych nezvyčajných príchutí ako slaný karamel, mango príchuť, pomaranč so zázvorom alebo aj čokoládu s chilli. 

darček na Valentína

Náš tip: Lacnejšie a aj veľmi chutné sú jahody máčané v čokoláde. Takúto jednoduchú ovocnú pochúťku dokáže pripraviť každá ženská ruka. Čokoládu môžete použiť aj bielu, horkú alebo sladkú mliečnu, stačí ju len roztopiť vo vodnom kúpeli, jahody v roztopenej čokoláde pekne poobaľovať a nechať schladiť v ľadničke.

darček na Valentína pre muža

Kozmetické balíčky pre fúzatých pánov

Vieme, že kozmetiku s obľubou kupujú dámy pre svojich mužov predovšetkým ako vianočný darček, ale ak ste mu tento rok pod stromček darovali nový sveter alebo pyžamo, tak neváhajte ani na chvíľu a vyskúšajte aj takéto valentínske prekvapenie.

Pre pánov, ktorí sa vzorne starajú o svoje fúziky či bradu, určite poteší balík kvalitnej pánskej kozmetiky.

pomôcky pre mužov na oholenie

Balík by mal obsahovať olej na fúzy pred holením, ktorý perfektne pripraví fúzy aj pleť na dokonalé oholenie, balzam na fúzy či bradu, ktorý vyživuje a regeneruje fúzy a aj bradu/pokožku po oholení. Netreba zabudnúť na vosk, ktorý pomôže upraviť neposedné fúziky.

Nová britva, štetka na holenie či kvalitný drevený hrebeň alebo kefa na fúzy a bradu, tak isto potešia všetkých pánov s bujným porastom na tvári. 

Originálne drevené ryté gitarové trsátko 

tip na valentínsky darček

Nezabudli sme ani na milovníkov hudby. Pri mužovi, ktorí zbožňuje hru na gitare a sám si aj niečo skladá, pri hudobnom fajnšmekrovi, na 100% zabodujete s dreveným gitarovým trsátkom. Je to jedinečný originálny darček, ktorý zahreje jeho hudobnú dušu a vy mu tak dokážete, že ho v jeho "hudobnej kariére" podporujete a oceňujete to, čo skladá a hrá. Ak hudbu skôr len počúva ako tvorí, tak mu srdiečko poteší aj cédečko s jeho obľúbenou hudobnou skupinou. 

Nové trendy kúsky do pánskeho šatníka

Ak ste ako dlhodobá partnerka zaregistrovala u svojho partnera menšie nedostatky v jeho šatníku, neváhajte ani na chvíľu a na Valentína ho obdarujte novým trendy kúskom, ktorý perfektne zapadne do jeho štýlu obliekania sa.

pánsky eshop s moderným pánskym oblečením

Je váš partner elegán s jednoduchým, ale za to vybraným vkusom alebo skôr rebel, ktorý si potrpí na výstredné kúsky?

Ak muž vášho srdca obľubuje jednoduché a čisté línie, tak jednofarebné tričko alebo košeľa v jemných pastelových farbách je pre neho hotový balzam na dušu. Horúcim trendom je momentálne módna bordová farba, výrazné neónové farby, ale aj jemná pastelová modrá či slaboružová farba.

Naopak ak je váš partner bláznivej nespútanej povahy, tak vsaďte na nové tričko s výstižným originálnym nápisom alebo s cool potlačou, ktorú si v e-shopoch môžete aj sama navrhnúť.

Ďalšími nadčasovými trendami v módnom priemysle naďalej ostáva army tematika, maskáčové vzory, denim košeľa, romantické kvetinové alebo klasické kockované vzory a čierno biela kombinácia. 

pánsky internetový obchod BUDCHLAP

V e-shope BUĎCHLAP nájdete pestrú ponuku oblečenia pre štýlových mužov, ba viac okrem moderných kúskov, ktoré zapadnú do šatníka aj toho najnáročnejšieho chlapa, máme v ponuke módne doplnky, vďaka ktorým celkový pánsky look dosiahne úplne novú úroveň.

Hebké osušky pre pánov

Ak spolu s vaším partnerom ešte nezdieľate spoločnú domácnosť, komfortná hebká osuška so špeciálnym venovaním, muža vašich snov nie len osuší, ale aj príjemne zahreje a vždy po sprche, tesne pred spaním si spomenie a zatúži na svoju milovanú nežnú polovičku. Vyskúšať môžete klasické bavlnené osušky, ale aj trendy bambusové osušky. 

Módne doplnky pre sebavedomých mužov

Módne doplnky pre mužov sú skvelou voľbou ako darček nie len na Valentína, ale aj na Vianoce či narodeniny. Medzi našich obľúbencov patria určite elegantné manžetové gombíky, štýlové pánske hodinky (ak hodinky váš priateľ či manžel má, tak by sa mu k nim mohla hodiť dizajnová drevená krabička na hodinky),  kvalitný kožený opasok či trendy pánsky náramok s iniciálkami. 

módne pánske doplnky

Ako dobre poznáte vášho partnera? Naozaj poznáte jeho vkus? Všímate si ako chodí oblečení a zladení?

Pri pánskych módnych doplnkoch sa, milé dámy, môžete doslova vyblázniť. Možností je neskutočne veľa. Rôzne tvary, farby, materiály, veľkosti, ale zaručených overených tipov je len pár.

Pre elegánov a biznismenov je najlepším valentínskym darčekom kvalitný hnedý kožený opasok do nohavíc, strieborné obdĺžnikové manžetové gombíky (s iniciálkami alebo bez nich), elegantné pánske hodinky s veľkým nápaditým ciferníkom.

darček na Valentína pre muža

Ak váš partner nie je prezidentom nadnárodnej spoločnosti určite ho poteší aj moderný náramok na ruku. Ako intímnejšiu luxusnejšiu variantu vyskúšajte podarovať pánsky personalizovaný náramok. pánsky kožený náramok

Zážitkové darčekové poukážky

Už ste si vyčerpali svoje typické valentínske darčeky ako roztomilý hrnček, rámik s vašou fotografiou či navoňaný srdiečkový vankúšik?

Ponúknite vášmu partnerovi zážitok. Spomienku, ktorá vám obom navždy ostane v srdciach.

Zážitkové darčekové poukážky sú ideálnou voľbou pre dvojice, ktoré sa navzájom dobre poznajú a už si spolu pár valentínskych večerov prežili. 

Medzi najobľúbenejšie zážitky pre mužov jednoznačne patria pivné kúpele s vami vo dvojici. A ako bonus by mužov určite potešilo, keby si pri toľkej romantike mohli to pivko aj sami načapovať a v kľude vychutnať. 

Romantika a oddych v jednom. Wellness víkendové pobyty sú voľba na istotu. Veď ktorý muž by nechcel vidieť svoju milovanú polovičku v plavkách a spolu s ňou si plnými dúškami vychutnávať pokoj, relax a plno sexuálnych posteľných hier na hotelovej izbe, taký muž ani neexistuje. 

Nezabudli sme ani na prívržencov adrenalínového športu. Romantický tandemový zoskok vo dvojici bude nezabudnuteľným jedinečným zážitkom pre vás oboch. Menej adrenalínové, ale taktiež dostatočne populárne a atraktívne je aj lietanie. Nemáme na mysli lietanie v lietadle, ale lietanie v presklenej letovej komore, kde váš partner nepotrebuje žiadne skúsenosti s lietaním a ani žiadnu špeciálnu fyzickú zdatnosť. 

Zľavové portály ako zľavomat.sk alebo zľavadňa.sk by ste si mali uložiť do počítača medzi vaše obľúbené stránky, pretože len oni vám zabezpečia, vyhľadajú a ponúknu naozaj skvostné ponuky za fantastické ceny. Ponúkajú zľavy na cestovanie, ubytovanie, rôzne pobytové balíčky či produkty. Naozaj sa oplatí "prelistovať" ich. 

Romantické chvíle môžete stráviť kdekoľvek, kedykoľvek a pri ktorejkoľvek činnosti. Najdôležitejšia v danom momente ostáva len jedna jediná vec, a tou je osoba, s ktorou vaše romantické momenty zažívate. Ak si ani vy ani váš partner, či už dlhodobý alebo len týždenná známosť, nepotrpíte na žiadnom valentínskom mega darčeku a radi by ste vypustili celé to valentínske komerčné šialenstvo, tak chutná večera pri sviečkach a s dobrým vínkom, úplne postačia. Zaklincovať večer môžete masážou celého tela pri príjemnej hudbe a váš Valentín bude bezchybný.