10 minút čítania, Lucia Pampurikova 30. 07. 2021

Pozor, pozor! Pozitívne správy pre všetkých nákupných maniakov, ktorí kráčajú s novými módnymi trendami. V Buďchlap sme sa rozhodli ulahodiť aj nežnému ženskému publiku. Odteraz prinášame módne hity a horúce novinky nielen pre mužov, ale aj pre všetky prívrženkyne dámskej módy. 

Milé dámy, nezabudnite popri nákupe pre partnera, potešiť aj svoju "maličkosť" a dopriať si nové šaty, tričko alebo aj rifle, v ktorých každého oslníte. Inšpirujte sa v novej dámskej kolekcii v e-shope BUĎCHLAP.

štýlová oversize dámska rifľová bunda biele jednoduché tričko s čiernym nápisom Love

Staňte sa súčasťou nového konceptu BUĎCHLAP 

Dovoľte, aby sme vám predstavili novinky, ktoré potešia ženské publikum. V Buďchlap nájdete samých zanietencov pre módu, obdivujeme jej rôznorodosť a pestrosť. Už niekoľko rokov vám prinášame atraktívne kúsky, ktoré zapadnú to každého pánskeho šatníka.

Avšak do nášho e-shopu nazrie za deň niekoľko stoviek žien, ktoré by si rady popri nákupe pre svojho partnera, tiež niečo hodili do "košíčka". Rozhodli sme sa preto prepojiť pánsky a dámsky módny svet s moderným oblečením, ktoré podlieha najnovším trendom. Ženské publikum si môže vybrať z atraktívnej ponuky, kde nájdete šaty, rifle, topy, overaly alebo aj teplákové súpravy. Ak máte kus času, pohodlne sa usaďte a v pohodlí domova si "prelistujte" novinky z dámskej kolekcie.

  dámske rifľové šaty  biela dámska blúzka

Nové trendy pre romantické duše

Túžite zažiariť na záhradnej párty alebo prvom rande? Pýtate sa, v čom by ste mohli ohúriť okolie a potencionálneho partnera? Nadčasový kvetinový vzor je stávkou na istotu. Šaty s kvetinovým vzorom predstavujú overenú klasiku, ktorá dokonale funguje za každých okolnosti. Ponúkame mini, midi alebo aj maxi šaty zdobené nielen nežným kvetinovým vzorom.  V lete nechajte šaty vyniknúť a naopak v chladnejšom jesennom alebo jarnom období, doplňte svieži kvetinový outfit s rifľovou alebo koženou bundou. 

  dámske kvetinové šaty krátke bez rukávovčierne kvetinové šaty s dlhým rukávom

Volániky, tyl, kvetinky alebo odvážne mini strihy? Pokiaľ sa nebojíte výstredných a extravagantných kombinácií, v ponuke nájdete maxi sukne v jemných pastelových farbách, topy v zaujímavom prevedení, elegantné dámske kraťasy s vysokým pásom alebo romantické blúzky s asymetrickým strihom. 

  ružový top s kvetinovou mašľou na ramene dámska čierna kvetinová sukňa

Populárny pouličný štýl

Rebelky pozor! Vykročte do ulíc v nápaditých dámskych kompletoch. Limetková, mätová, ružová alebo aj elegantná zlatá farba v pouličnom trendy štýle nesmú chýbať. A čo poviete na atraktívny rifľový overal, kapsáčové slim fit nohavice či ružový oversize sveter?

béžový dámsky overal s krátkym rukávomrúžový dámsky oversize sveter

Obľúbený pouličný štýl fantázií a kreativite medze nekladie, naopak extravagantnosť, výstrednosť a miestami "divoké" kombinácie sú vítané. Staňte sa aj vy novou inšpiráciou pre všetkých fanúšikov streetwear štýlu. Vytvorte si nadupané outfity v oversize kúskoch, v slim fit variantoch, v asymetrických topoch alebo v skiny roztrhaných rifliach.  

  rifľový dámsky overal športový dámsky komplet v mätovej farbe

Moderné tričko s pútavou potlačou

Voľnosť, sloboda, príjemné farby, výstižné nápisy či funny potlače. To všetko charakterizuje kolekciu tričiek pre moderné temperamentné ženy, ktoré sa neboja vystúpiť z komfortnej zóny. 

  dámske tričko svetlo zelenej farby s bielym nápisom dámske biele oversize tričko

Svet nie je len čiernobiely. Nebojte sa tvoriť pútavé outfity v príjemných farbách. Roztomilá a sexi v tričku s potlačou? Tričko s famóznou filmovou postavičkou Daisy Duck by v dámskom šatníku nemalo chýbať. Pre ženy, ktoré sa neboja vyjadriť svoj názor, máme v ponuke aj tričká s výstižnými nápismi. 

  dámske čierne tričko s potlačou Daisy Duck žlté dámske tričko s trendy potlačou

Športu zdar v každom počasí

Po náročnom pracovnom dni v saku, košeli a sukni, každá žena ocení pohodlie komfortnej teplákovej súpravy, bavlneného trička alebo elastických legín. U nás v Budchlap myslíme na každého. Športová dámska kolekcia obsahuje z každého rožku trošku. Do ponuky sme pridali športové kúsky pre ženy, ktoré potrebujú vypnúť a nabiť baterky športovými aktivitami ako aj na ženy, ktoré milujú hebkosť a komfort teplákoviny v pohodlí domova. Pripravili sme si štýlové teplákové súpravy, v ktorých môžete smelo vybehnúť na prechádzku s partnerom, do fitka alebo na nákupy do obchodného centra. 

mikinové šaty s kapucňoučierne legíny s kontrastnými pásikmi

Klasické kombinácie v neutrálnych farbách akými sú čierna, tmavomodrá, sivá, béžová alebo army olivová sú stávkou na istotu. Jednoduchá, obľúbená a funkčná kombinácia k spomínaným farbám je jednoznačne biele tričko a biele tenisky. 

béžový dámsky športový komplet na letodámsky športový komplet na leto v mätovej farbe

Pokiaľ sa nebojíte experimentovať, vyskúšajte farby dúhy, trendy neónové komplety, krátky športový crop top alebo vzorované teplákové súpravy. 

  svetlo ružové dámske nohavice leopardia tepláková dámska súprava

Veríme, že vás dámska kolekcia v našom e-shope oslovila a módne dámske oblečenie očarilo. Ako sa vraví, za vyskúšanie nič nedáte. Ponúkame bezproblémové vrátenie alebo výmenu tovaru do 14 dní od jeho prevzatia. Neváhajte, objednajte, vyskúšajte a napíšte nám do komentáre ako ste s trendy dámskym oblečením z našej ponuky spokojné.